Taso gibi bir zımbırtı idi ortasından dönmesi için 2 parçadan oluşan EN ADi malzemeden yapılmış bir PLASTİK materyal geçiriyorduk.Döndürük tabakta falan savaştırıyorduk
O değilde Yu-gi-oh'a baya takmıştım kart koleksiyonundan özel aparatlarına kadar her şeyini haftalıklarımı biriktirip almıştımRei'nin beyaz kaplanından vardı. Çok heyecanlı bir bölümden sonra gaza gelip savurmuştum ve sehpanın camını kırmıştım. Annem de beyaz kaplanımın o fırlatma aparatının tuttuğu parçayı almıştı![]()

10-15 liraya satılırdı demir beyblade ler ışıklı mışıklıAz elimi parçalamamıştım onları kapıştırayım derken küçükken
![]()
mahallede moda olmuştu herkezde vardı... Beybleydi modifiye edenler bile vardı. Hatta kıvılcım çıkartması için yanlarına çakmak taşı yapıştırıyorlardı. 
Bende orjinallerinden vardı.Sahası metaldendi beyblade'inde içinde mıknatısımsı bir şey vardı bu yüzden hem sahadan çıkmıyor hem çok uzun süre dönüyor hemde eline taktığın zımbırtısı ile istediğin yere yönlendiriyordun.Ne animeydi beO değilde Yu-gi-oh'a baya takmıştım kart koleksiyonundan özel aparatlarına kadar her şeyini haftalıklarımı biriktirip almıştım
pek çizgi filmini izlemedim ama oyununu pek iyi bilirim.Online oynardım zamanında hamachidenahhhhh ahhhhh
Parçalayıp 2 saldırı çemberini birleştiemeye çalışmak için eritmeye çalışmıştım ama olmamıştı![]()

2li demir koyanlar.... Çubuğa ek yapıp daha hızlı dönmesini sağlayanlar... İçine bilez koyanlar.... Vs...![]()
Anılarını canlandırmak isteyenler 140 TL gibi bir fiyata buna sahip olabilirler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız