bestbuy'dan iphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuyucebas

Üye
    Konu Sahibi
bestbuy'dan iphone

arkadaşlar bu linkdeki telefonu almayı düşünüyorum pasaporta kaydedicem onun dışında bu cihazı türkiyede kullanmam için neler yapmam gerekiyor ya da kullanabilirmiyim ??? bana sanki 2 yıllık sözleşmedeki hatla kullanabilinir gibi geliyo yani işte amerikadaki sistem onun dışında unlocked falan yapılabilinir mi tr de ?? bu işden anlayan birileri bana cevap verebilirse çok iyi olucak şimdiden hepinize teşekkürler

pitbull112233

pitbull112233

Üye
hocam hayirlisi olsun oncelikle ama cihazin yaninda refreshed yaziyor yani ucuz olmasinin sebebi kullanilip sonra bi sebepten dolayi fabrikaya gidip sifirlama gormus olabilir.bunlara genelde refurbished denir ama bu refreshed olayini eger elden alacaksan iyice bir ogren.unlock durumunu da alirken sorarsan daha net bisey soyleyebilirim.eger cihaz standart at&t uzerine unlock durumdaysa pasaport kaydini yaptirdiktan sonra unlock+jailbreak yapman (veya yaptirman) lazim.baska aklina takilan bisey varsa yardimci olmaya calisirim.

fuyucebas

Üye
    Konu Sahibi
refurbishedı biliyorumda refreshed la aynı anlam olmamalı ya refreshed bi sonraki modeller için kullanılmıyomuydu yenilenmiş o anlamda galiba ??? cihaz dediğin gibi standart at&t inşallah sorun olmaz kırılmasında ya her şey iyi güzelde fiyat yinede çok ucuz değil mi ya sonuçta ben bunu kırdırmazsam telefon özelliği dışında kullanbilicem dimi ?? yani mp3 kamera bluetooth eğer öyleyse yine çok ucuz aynı şekilde 8 gb lık bi ipod alsam 200 dolar ki onda kamera ve bluetooth yok yani çok saçma oluyo bi yerlerde bi yanlışlık var ama bende onu bulamıyorum çok aklımı karıştırıyo bu kadar ucuz olması 78 dolar :D

--------------- Ekleme ---------------

sağol bu arada :D

pitbull112233

pitbull112233

Üye
hocam bi mesaj atip sorsana bestbuy'a ne bu refreshed diye? normalde fiyat cok iyi dedigin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt