Beşiktaş'a İyilik Yaptım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yetiştiği kulüp olan Beşiktaş’a Eskişehirspor forması altında rakip olan ve siyah beyazlı ağları ilk kez havalandıran Batuhan Karadeniz, “O golle eski takımıma iyilik yaptım” dedi. “Ben hata yaptım ama Beşiktaş da hata yaptı” diyerek özeleştiri yapan genç golcü, şunları söyledi: “Aslına bakarsanız ben Beşiktaş’a iki türlü iyilik yaptım. Eskişehirspor’a transfer olurken 2 milyon Euro kazandırdım. Attığım gol, erken bir uyarı oldu. İşe yaramayan yabancıları bir an önce göndersinler.”

greenmile

greenmile

Üye
hahaha güzel cevap gerçekten :D

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya bırak ya artist bu:off:

zeusahmet

zeusahmet

Üye
kardeşim kötü oynamasaydık bu artizlere gol şansı vermeseydik suç bizde adam golu atacak tabi eski takımı diye üçkağıtçılık mı yapsın

haltie

haltie

Üye
küçük takım topçusu olduğunu bir kez daha kanıtladı eskişehire bile fazla.gece alemlerinden çapkınlıktan başını kaldırıp futbolla ilgilenseydin beşiktaş değil türk futboluna damga vururdun ama o ciğer yok.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
küçük takım topçusu olduğunu bir kez daha kanıtladı eskişehire bile fazla.gece alemlerinden çapkınlıktan başını kaldırıp futbolla ilgilenseydin beşiktaş değil türk futboluna damga vururdun ama o ciğer yok.
katiliyorum. kirkyilda bir mucizeyi basarmis yaa.artistlik yapasi gelmis aklinca

Burak

Üye
adam inceden mesaj gondermıs. He de geç bölelerini.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet sadece göndermis.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...