Batuhan yeniden Beşiktaş'ta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Batuhan yeniden Beşiktaş'ta

Yeni sezon öncesinde teknik direktör Samet Ayaba'nın golcü transferi istemesi üzerine Beşiktaş, eski futbolcusu Batuhan Karadeniz'i kattı.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın da raporu doğrultusunda Batuhan Karadeniz'in transferinde mutlu sona ulaşıldı. Başkan Fikret Orman, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile anlaşarak Batuhan'ı Beşiktaş'a kazandırdı.

3 MİLYON EUROYA SATIN ALMA OPSİYONU

Başkanların yaptığı görüşmenin ardından Beşiktaş Kulübü'nden borsaya yapılan açıklamada, "Eskişehirspor Kulubü futbolcusu Batuhan Karadenizli'yi 2012-2013 sezonu için kiralanması konusunda oyuncu ve kulubü ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşmaya karşılığında Eskişehirspor Kulubüne 250.000.Euro kiralama bedeli ödenecektir. Sezon bitiminde Şirketimiz Futbolcuyu 3.000.000. Euro Satış opsiyonu şartı ile alabilir" ifadeleri kullanıldı.

BATUHAN NE KADAR ALACAK?

Batuhan'ın alacağı ücretle ilgili olarak ise "Anlaşma karşılığı Futbolcunun kendisine; 900.000 TL'sı Garanti ücret ve 12.500 TL'sı maç başı (40 maçla sınırlı) ödeme yapılacaktır" açıklaması yapıldı.

2009 yılında kiralık olarak gittiği Eskişehirspor'a daha sonra bonservis ile transfer olan 21 yaşındaki oyuncu, son iki sezondur Kırmızı-Siyahlı formayı giyiyordu. Batuhan'ın teknik direktör Ersun Yanal ile sorun yaşadığı için takımdan gönderilmesine karar verilmişti.
Kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan Batuhan Karadeniz daha önce siyah-beyazlı forma altında 14 lig maçında oynamış ve 2 gol atmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt