Ali Küçik'e şaka gibi teklif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali Küçik'e şaka gibi teklif
Mustafa Pektemek transferinde Beşiktaş’ın, G.Birliği’ne verdiği Ali Kuçik’e başkan İlhan Cavcav oldukça komik bir rakam önerdi.

BEŞİKTAŞ’ın renklerine bağladığı Mustafa Pektemek karşılığında Gençlerbirliği’ne verdiği genç oyuncu Ali Kuçik, Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav yüzünden köşeye sıkıştı. 4 milyon Euro karşılığında Mustafa Pektemek’i, Beşiktaş’a veren Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, siyah beyazlı yöneticilerle yaptığı transfer pazarlığında, “Fenerbahçe de oyuncuma talip. Ama biz sizi tercih ettik. Ancak, Ali Kuçik’i de istiyorum. Bize gelmezse 500 bin dolar daha alırım” diyerek son noktayı koydu. Beşiktaş da Ali Kuçik’i, Başkent ekibine verdi. Kendi dışında gelişen transfer sonrası İlhan Cavcav ile bir araya gelen Ali Kuçik ise “Başkanım paranın adını koyalım” deyince, gerçek ortaya çıktı.

Kuçik isyan etti

Cavcav, genç futbolcuya, “Kafamdaki para 3 bin lira. Sana ancak aylık 3 bin lira verebilirim. Kabul etmezsen ben de kulübünden tazminat isterim” yanıtını verdi. Bu teklifi kabul etmeyen Ali Kuçik ise “Ben Karabükspor ile anlaştım. Fakat, Beşiktaş yönetimi beni G.Birliği’ne vermiş. Onlar da amatör kümelerde verilen aylık ücreti bana önerdi. Beşiktaş’ta kalsam ve kulübede otursam bu parayı bir maçta alırım” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.
 


sekinardi

sekinardi

Üye
haklı..
 
Mert

Mert

Üye
Uğraşsın ay sonunu getirmekle :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt