''Federasyonun hiçbirşeyi tutarlı değil''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
    Konu Sahibi
''Federasyonun hiçbirşeyi tutarlı değil''
NTVSPOR'un sevilen yorumcusu Mert Aydın, Beşiktaş gündemini HABER1903 'e değerlendirdi.
Aydın, yaptığı açıklamada;
-BEŞİKTAŞ HİÇ VAZGEÇMEDİ-
Beşiktaş’ın galibiyeti daha çok isteyen takım olduğunu dile getiren Mert Aydın; “Beşiktaş’ın iyi oynadığını düşünmüyorum. Ama iyi oynamadı derken de haksızlık yapmayalım. Beşiktaş, karşılaşma içerisinde hiçbir zaman vazgeçmedi ve bunun sonucunda da galibiyete ulaştı. Ama Beşiktaş’ın karşılaşma içerisinde iyi oynamadığı dakikalardaGaziantepsor da iyi oynamadı. Beşiktaş daha çok galibiyeti istedi ve daha istekli oynadı.” dedi.
-ALMEIDA ÜZERİNDEKİ STRESİ ATTI-
Beşiktaş’ta ki en büyük sıkıntının Ernst’in formsuzluğu olduğunu söyleyen Aydın; “Beşiktaş’taki en büyük sıkıntı Ernst iyi oynamaması. Ernst, kötü performans sergilediği zaman Beşiktaş orta sahası savunma anlamında güçsüzleşiyor. Bence bu Beşiktaş’ı en çok etkiyen nokta. Oyunun belli bölümlerinde Gaziantepspor’un orta sahayı çok rahat geçmesi Ernst’in form düşüklüğüne bağlı. Bu form düşüklüğü giderilebilir ama giderilene kadar da Beşiktaş için maçlar çok zor geçebilir. Çok iyi oynamayan Gaziantepsor karşısında bile Beşiktaş 90+6. dakikada attığı golle galibiyete ulaştı. Bu Beşiktaş’ın olumsuz yönü olarak göze çarpıyor. Bir yandan da baktığımız zaman Almeida’nın goller atması Beşiktaş açısından olumlu bir gelişme oldu. Almeida üzerindeki baskı ve stresi atmaya başladı. Son 3 karşılaşmada Beşiktaş, iyi oynamadan 9 puan aldı. Eğer bunun devamında iyi oynamayabaşlarsa takım, Beşiktaş adına güzel bir gelişme olur. İyi oynamadan maç kazanmak büyük takım olduğunuzungöstergesidir.” dedi.
-FEDERASYONUN HİÇBİR ŞEYİ TUTARLI DEĞİL-
Carvalhal’in fikstür hakkındaki açıklamalarına da değinen Mert Aydın; “Bu sene her takım kendine göre şikayet edecek bir gelişme buluyor. Çünkü plansız programsız başlanan bir sezon. Federasyonun hiçbir şeyi tutarlı olmadığı için fikstürde sıkıştı ve acayip bir fikstür oldu. Anormal bir sezon yaşanıyor. Böyle bir sezonda fikstürün de normal olmasını beklemezdim. Bunun sadeceBeşiktaş’a yapılan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Carvalhal, isyanında haksız değil. Söylediklerinde haklı. Ama bu sezon sadece fikstür sorunu yaşanmıyor. Baya sorun mevcut.” diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel
 
haltie

haltie

Üye
Almeida gerçek bir forvet:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
249
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
302
scarface006
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
385
lazo009


Üst Alt