Benq-siemens S88 önemli Duyuru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
Benq-siemens S88 önemli Duyuru...
BENQ-SIEMENS S88 ÖNEMLİ DUYURU... Bu telefon Teknorama'da bu hafta sonu sonu 25-26 kasım günlerinde 370 YTL. Bu haberi yakalamışken vereyim dedim. Yalnız sizden ricam arkadaşlar, sizde böyle indirim haberlerini paylaşın...
Tel+256 MicroSD+radyo hediyeli

Marka:BENQSIEMENSŞebeke :900 / 1800 / 1900Bekleme Süresi :200 SaatKonuşma Süresi :3 Saat 20 DakikaPil Türü :Li-IonPil Gücü :920 mAhAğırlığı :105 grBoyutları :99 x 47 x 17 mmBluetooth :VarGPRS :Class 10WAP :Versiyon 2.0Ekran Özellikleri :OLED, 256K, 176x220 Piksel, 31x39mmEntegre Kamera :VarKamera Özellikleri :2 MP, 1600x1200 PikselMP3 Çalma :VarZil Tipi :Polifonik , MP3Handsfree :VarSes Kaydı :VarJava Desteği :VarOyunlar :Var, YüklenebilirDahili Hafıza :16 MBHafıza Kartı Yuvası :micro SDUSB Desteği :VarRenk :Kozmik SiyahGaranti Süresi :24 Ay
Diğer Özellikler :
- 256MB Micro SD Hafıza Kartı ve Taşınabilir FM Radyo HEDİYE!!!

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
süper1 telefon

hep

Üye
beq sıemens s88 nasıl oyun yüklenir bilen varmı

--------------- Ekleme ---------------

beq sıemens s88 nasıl oyun yüklenir-:(

policerhi

Üye
ben 189 tl ye teknosadan aldım bazen böyle büyük indirimler olabiliyor

asdadsdas

Üye
ya beyler ben bu sitede program buldum ngane mı gamemı ne oyunları acmaya yarar program wardedi o dogrumu

Condemden

Üye
telefonun oled ekranı çok kaliteli kamerasıda fena sayılmaz güzel çekiyor

seside oldukça iyi :)

alınabilir bi telefon bende var baya eskiden kalma ilk çıktığı zamanlardan halen çalışıyor da dış kasa haşat durumda değiştirmek şart

sx1sever61

sx1sever61

Üye
s88 güzel bir melez.............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...