Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaş aynı sorunla ben verdim şimdi banada mı bunu yapıcaklar 4 günlük cihaz bunlar neye göre iş yapıyorlar biri söylesin lütfen
o dediğin pek nokia takmıyormuş çunku para insanların mahkeme kararıyla para iadeleri 3 aydır yapılmış ve değişim cihazları yine mahkeme kararıyla olmasına rağmen kimseye ulaştırmamışlar yani pek takmıyorlar mahkemeleri
Alırken iyice bakmak gerek sanırım .
Hani literatürümüzde bir deyim var:
gibi... diye başlar.
Hiç bir kurum/kuruluş mahkeme kararına aykırı harekette bulunamaz.
Aksi takdirde bunun sorumluluğundan kurtulamaz.
Mahkeme kararı yerine getirilmediği takdirde cezai sorumluluk bir yana, kişiye ayrıca tazminat davası açma hakkı doğar.
o dediğin pek nokia takmıyormuş çunku para insanların mahkeme kararıyla para iadeleri 3 aydır yapılmış ve değişim cihazları yine mahkeme kararıyla olmasına rağmen kimseye ulaştırmamışlar yani pek takmıyorlar mahkemeleri
.Mağaza bana parayı iade etmek zorunda kaldı bilginiz olsun.
arayıp küfür et bıktır onları alır almaz servise ver. 3 ay sonra yapılacaktı kesinlikle. daha erken olursa müşteri memnun olur bu da nokia ve kvkya çok aykırı bişey o yüzden kusura bakmıcaksın biraz paramızla rezil olucaz ama olsun
şaka bi yana aynen dediğim gibi kardeşim. çok uğraşan gerek tüketici haklarını bilen takan yok...öyle bişey diyemezler. sen ne dedin dediklerinde? ayrıca istanbuldasın git nokianın yeri nerdeyse ben şimdiye basmıştım oraları.Insallah ancak defolu mallari satabilcegi bir yer olarak goruyor , yurt disinda boyle bir hata ile kimse oyle servise alalim kanunlar bizi ilgilendirmez diyemez nedense tek bizim ulkese boyle sorunlar var
- - - Eklendi - - -
Tek istedigim adam gibi cihazi kullanmak yani ben 0 cihaz ve saglam urun icin 1650tl verdim adamlar hatasini bile kabul etmiyor 444 3 665 dedigi sey ekran bizi ilgilendirmez mekanik arzayada girmez.
Sonucu bekliyorum , aslinda nokia merkeze mi gitsem yeri nerdeydi tam olarak

Sonucu bekliyorum , aslinda nokia merkeze mi gitsem yeri nerdeydi tam olarak

sen mahkemeye ver mahkeme kararı senden yana olsun kararı aldığın ilk gün git notere protosto çektir icradan bak nasıl alıyorsun parayı mahkemenin verdiği karar icra açmana imkan tanır ne beklicen 3 ay sakın kanmayın bu nokia türkiyeye millet kazandığı halde aylarca hesap numaralarına paralarını yatırmıyorlar hiç uğraşmayın kararı alın direk icraya verin onlar uğraşsın..