somurtukk
Üye
aynen yha keşke keşke keşke görmeyeydim. bide severek evlenen bi çift düşün aşık insan bunu yapyrsa neyse alalh bildiği gibi yapsın
Bence şunu düşün ben bu durumda nasıl davranırsam vicdanım daha rahat olur, sanırım en mantıklısı bu gibi duruyor.?
aynen yha keşke keşke keşke görmeyeydim. bide severek evlenen bi çift düşün aşık insan bunu yapyrsa neyse alalh bildiği gibi yapsın
sana söyle bir tavsiye verebıırım canım. Eger söylersen benm yuzumden ayrıldılar diye için içini yer. hem uygun olmaz sen kötü duruma düsersin. bence kadının bunu farketmesı gerekır. esini o halde görmesı gerekır. ama bunu nasıl yapmak gerek bilmiyorum. gercı hiç bir sır gızlı kalmıyor. bu iş mutlaka acıga cıkar. hak var ortada. bu arada adamın yanınakı kızda belkı bılmıyordur sevdığı adamın evlı oldugunu!
Bence şunu düşün ben bu durumda nasıl davranırsam vicdanım daha rahat olur, sanırım en mantıklısı bu gibi duruyor.?
ya cogu erkek evlı oldugunu gizleyerek yurutuyor bu işi. ne esini ne kandırdıgı kızı dusunmuyor. sakin olmak lazım canım. ama dediğim gibi bence sen karısma. kötü olan sen olursun. onlar aralarında bu sorunu cözer sen ara bozan kız olarak kalırsın. hiiiiç karısma basını agrıtma canım
aynen karşmıyacam ama karısınada gazı vermeyi düşünyrm .abla kocana dikkat et erkek milleti güven olmaz gözün üzerinde olsun falan da filan
Sen bunu söyleyince kadın boş durmayıp ağzını arıycaktır yani
napıyım ama kadına birazda olsun sinyal vermem gerekiyr
Bencedehayırlısı olsun, umarım düşüncelerimiz yanlış çıkar, bi akrabasıdır inşallah, bir aile huzuru bozulmamış olur
bn de aldatmaya çok karşı biriyim kalbim beynim git söyle dior ama mantıklı düşünrsem de kadın alır çocuğunu gider babasıgile sonra kendi kendimi yine yerim derim nazan naptın sen sana mı kalmşdı sanki
İnşallah ama sanmıyorum cidden. yinede tşk ederim birileriyle konşmak ii geldi
ah nazan ah hep senimi bulur hadi bunuda çöz bakalım
beklemedeyim şuanBen olsam suanda soylemistim.
Dün pazardı ve ben arkadaşlarımla dışarı çıktım. gezerken tanıdığım birini gördüm bu bir erkek yanında bi bayanla ama bu bayan karısı değil şok oldum ama ben. ve aklımda takılı kaldı karısına söylesem mi söylemesem mi ya söylesem boşansalar off bilmiyorum düşünemyrm kafam snki durdu siz olsaydınız napardınız ??
- - - Eklendi - - -
el eleydiler yani sarmaş dolaş arkadaşmış gibi bi durumları yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?