Benim İphone 5 var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirr039

Üye
    Konu Sahibi
Benim İphone 5 var
jailbreak yapsam telefonla ne tür sorunlar çıkar ?

WebStyle

WebStyle

Üye
Her önüne gelen tweak'ı yüklemediğin sürece hiç bir problem çıkmaz. Bende İphone 5 kullanıyorum ve yaklaşık 5-6 gündür JB'li olarak kullanıyorum 5-6 adet tweak yüklü bana fazlası ile yetiyor.

Türe

Türe

Üye
Her önüne gelen tweak'ı yüklemediğin sürece hiç bir problem çıkmaz. Bende İphone 5 kullanıyorum ve yaklaşık 5-6 gündür JB'li olarak kullanıyorum 5-6 adet tweak yüklü bana fazlası ile yetiyor.

Hangilerini kullaniyorsunuz ?

WebStyle

WebStyle

Üye

iCleaner ve protube hd ne yapiyor ? Turkce siri nasil bir de ?

Cihazdaki gereksiz kalıntıları temizlemeye yarıyor. Bilgisayarda nasıl ccleaner ile çerezleri temizleyebiliyorsak cihazda da aynı şekilde temizleyebiliyoruz. ProHD ise Youtube üzerinden 1080P videoları cihazına indirmeye yarıyor. Bunun yanında mp3 de indirebiliyorsun.

Türe

Türe

Üye
Cihazdaki gereksiz kalıntıları temizlemeye yarıyor. Bilgisayarda nasıl ccleaner ile çerezleri temizleyebiliyorsak cihazda da aynı şekilde temizleyebiliyoruz. ProHD ise Youtube üzerinden 1080P videoları cihazına indirmeye yarıyor. Bunun yanında mp3 de indirebiliyorsun.

Aa cok iyiymis :eller: bilgi icin tesekkurler

utlax

Üye
türkçe siriyi nasıl kurdun anlatırmısın acaba

WebStyle

WebStyle

Üye
türkçe siriyi nasıl kurdun anlatırmısın acaba

[/I].hackyouriphone.org reposu bu ama sunucuları kapalı şimdilik. Repoyu ekledikten sonra İos sürümü ve cihazına uygun tweak'ı yüklüyorsun bu kadar.. Ama dediğim gibi geçici bir problem var..

megulmus

Üye
iphone cihazlarına jailbreak yükleyip de güzelim cihazları mahvetmeyin garati dışı kalıyor yazıktır. bir sorun olursa mobille igili yeni bi hat açılmış 11820 teknoloji destek hattını apple profu yapsınlar sizi.

• Beğen
Tepkiler: yusufucan
Türe

Türe

Üye
iphone cihazlarına jailbreak yükleyip de güzelim cihazları mahvetmeyin garati dışı kalıyor yazıktır. bir sorun olursa mobille igili yeni bi hat açılmış 11820 teknoloji destek hattını apple profu yapsınlar sizi.

Tekrar da sokuluyor garantiye. Ismi icin iPhone alacaksaniz almayin zaten. Telefonun tadi jb yapinca cikiyor. Tweak vs. Den anliyorsaniz vesselam.

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye

jb siz iphone düşenemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt