Benim hiç kız arkadaşım olmadı

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:):):):) Eyvah......

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hem de ne eyvahh:ehe

elmyra

Üye
yok yok bozulmaz saka yaptığımı herkes biliyooo :islik:islik:islik

tuba.dmn

Üye
peki:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
şaka tabi tabi teletabi:)

Pure Life

Pure Life

Üye
bu işlerde diablosdan daha profösör kimse olamaz tuba.dmn içini rahat tut;)

lovestar

lovestar

Üye
Adam sizi dost bilmiş açılmış baştan başa gırgır gecmişsiniz çocukla.arada yazılan bi kaç akl-ı selim cevabı bundan muaf tutuyorum.Kardeşim ben seni anlıyorum.Bu gönül işleri öyle akşam üstü olta sallayıp balık tutmaya benzemez.Zaten öyle kolay oltaya gelende yaramaz.Sen kendini hiç aşağılık kompleksine falan sokma.Senin bu çekingenliğin eksi bi yön değil bence.Aksine edebinden böyle davranıyorsun.Ki bunu gösteremeyem nice insan kaynıyor Türkiye.Son zamanlarda bir ahlaki değer erozyonu yaşıyoruz.Sevginin aşkın adı cam froglarda msnlerde bile kullanılıyor.ben hiç sana bu chat sitelerini falan tavsiye etmiyorum.elle tutulur gözle görülür ilişkilerin olmalı.

''Herkes insanı arasın,herkes kendini arasın.Bulursa bayram etsin.Çünkü bayram etmeye hak kazananlar,kendisini bulanlardır.

Önce kendi varlığının farkına var.Sonrasında Allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın kardeşim...

(Bu arada söylemeden gecmiycem.Ben bisürü saÇma konu gördüm bu topikte açılan.Grup olup kimseyi aşağılamaya kalkışmayın.Grup psikolojisi koyunlardada var.Birey olun biraz.ANLADINIZ SİZ...)

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaşım burda grup falan yok nereden uyduruyorsun bunları burda bırak üyeleri adminler bıle okadar hoş goruluki ben daha yeni oldugum zamanlarda modları deli etmiştım resmen beni banlayamazlarmıydı banlarlardı ama bir ceza puanı bile vermedıler üyelere saldırıp durmayın burada herkes fıkrını yazıyor kımse nesıl yazacagını bır başkasından ögrenecek degıl

lovestar

lovestar

Üye
senle alakası yok dostum.bütün sayfalardaki yorumları okuduktan sonra cevapladım.senin mesajın altına gelmesi sadece tesadüf.

Pure Life

Pure Life

Üye
hımmm iyi ok

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dj Airmax™;1024939' Alıntı:
bu işlerde diablosdan daha profösör kimse olamaz tuba.dmn içini rahat tut;)

kim diyor onu :)

Pure Life

Pure Life

Üye
bendiyorum diablos

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yok ya onlar sadece söylenti:) Eskiden öyleydi :D

Şimdi öyle birşey yok :)

Pure Life

Pure Life