Adam sizi dost bilmiş açılmış baştan başa gırgır gecmişsiniz çocukla.arada yazılan bi kaç akl-ı selim cevabı bundan muaf tutuyorum.Kardeşim ben seni anlıyorum.Bu gönül işleri öyle akşam üstü olta sallayıp balık tutmaya benzemez.Zaten öyle kolay oltaya gelende yaramaz.Sen kendini hiç aşağılık kompleksine falan sokma.Senin bu çekingenliğin eksi bi yön değil bence.Aksine edebinden böyle davranıyorsun.Ki bunu gösteremeyem nice insan kaynıyor Türkiye.Son zamanlarda bir ahlaki değer erozyonu yaşıyoruz.Sevginin aşkın adı cam froglarda msnlerde bile kullanılıyor.ben hiç sana bu chat sitelerini falan tavsiye etmiyorum.elle tutulur gözle görülür ilişkilerin olmalı.
''Herkes insanı arasın,herkes kendini arasın.Bulursa bayram etsin.Çünkü bayram etmeye hak kazananlar,kendisini bulanlardır.
Önce kendi varlığının farkına var.Sonrasında Allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın kardeşim...
(Bu arada söylemeden gecmiycem.Ben bisürü saÇma konu gördüm bu topikte açılan.Grup olup kimseyi aşağılamaya kalkışmayın.Grup psikolojisi koyunlardada var.Birey olun biraz.ANLADINIZ SİZ...)