Salihyet
Üye
gel kardeşim ben sana yardım edim
ilk önce burası tanışma kız arama falan filan sitelerden degil...Ama bir kızla konuştugunda kalbin küt küt yerine küp küp atıyorsa orası karışık
Sende Oguz Kağan gibi bir yarı çıplak tam yüzün gözüken fotograf ve aynı zamanda profilden fotograf çekip paylaşırsan hem yardım ederiz hemde ne kadar yakışıklıgını oldugunu anlarız
Sorun sendemi derken sorun sende tabiki kalbin kızla konuştugunda küp küp atıyormuş
Şimdi seni Diablosa baglıyorumo bu işlerin uzmanı
![]()

Güzel yazıydı oğuz ya koptum sabah sabah 
DiaBLoS™;1022218' Alıntı:Şimdi öncelikle arkadaşım 17 yaşına kadar arkadaşın olmayabilir..Bu ilerleyen zamanlarda olmayacağı anlamına da gelmez değil miŞunu söyleyebilirim ki utangaç birisin anlaşılan bunu yenmen için mutlaka bir yerden birşeylere başlamalısın.. Kızdan hoşlandığını anladığın an yada onun senden hoşlandığını anladığın ZAMAN, tamam kendin konuşamıyorsun arkadaşlarını araya sokarak ilk adımı atabilirsin..Bu biraz olsun kendine olan güvenini getirecektir.. Sonucunda kıza teklif ettiğin zaman sana vereceği Cevap ya EVET ya da HAYIR olacaktır...Seni dövecek hali yok ya.. Bunu yapacağına kendini şartlandır ve sadece dene...
Yolun açık olsun...
saygıLar
işte buuu

Kadir abi ne diyo baksanafatihsagohiphop™;1022566' Alıntı:bence arkadaşım kızlarla hiç ilgilenme bende ilgilenmiyodum şimdi kız beni sevdi hatta 2 tane kız bence hiç uğraşma bir gün seninde olur merak etme
![]()

---
Şaka bi yana sitede bissürü ali ve aynı zamanda antepli var.. hadi aktif olsalar neyse, fake üye diyesim geliyo görünce bunnara

(
)