ANIL
Admin
bi' kutlama konusu bi' bu konu kafam oldu mrcommandtr
Bide bizi düşün
Paşa..
bi gün yine cep telefonları geneldeyim. Normal bi gün. Bi baktım garip avatarlı(robot gibi bi şey vardı) bi üye de gelmiş yorum yapıyoyorumlar ardarda geldi geldi bi baktık konuşuyoruz bi kaç gece gececilerde Arda'yla beraber baya güldürdüler beni sağolsun smart falan yoktu o zamanlar, sonra smart oldum
701 kullanıyordu sonra N9 aldı, ondan fazla sevindim heralde
Neyse konuya gelelim, (her zamanki gibi yine kişileri tarif etmede zorlanıyorum) telefonlara ilgili, tarafsız yorum yapar, espiri yapar sevindirir beni. Bi de kız arkadaşı var Allah mesut etsin
- - - Eklendi - - -
unutmadan, isminin Can olması ayrı bi güzellik
haa evet sözlüydü girmeyelimde
Bide bizi düşün
Allah razı olsun smart kardeşim benimo gececiler ortamı çok iyiydi sonra ben uyumaya başlayınca işler değişti yahu N9 un bir incelemesini çekemedim yahu aslında bu akşam çeksem mi sen de montajlarsın Bu arada kız arkadaşım Sözlüm olur kardeşim onu da dipnot olarak yazıverelim Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Size nolmuş yahu ayıp ediyon Anıl
Size nolmuş yahu ayıp ediyon Anıl
neyse, biz daha bulamadık sen söylenmişsin
Heryerde konun var kardeşim o yüzden dedim iyi bişey yani
söylenmişsin demeyeydin iyiydi Smart lığı çizdirdin
- - - Eklendi - - -
Eyvallah kardeşim
maksat anlaşıldıysa gerisi teferruattır
Vee Smart koşarak geri gelir
yalnız lafı koydu aslında bize susmak düşerdi
hayır furkan
- - - Eklendi - - -
ben mi yaptım onu ?
hayır furkan
'commandtr'ydi abiSizin nikiniz daha once farklimiydi sanki yada benmi yanlis hatirliyorum?
symbian bölümünde tanıştık yanlış hatırlamıyorsam ağır nokiacıdır kendisi ama her zaman objektif olmuştur mavi yazısı hep dikkatimi çeker onun yazdığını anlarım
symbian bölümünde tanıştık yanlış hatırlamıyorsam ağır nokiacıdır kendisi ama her zaman objektif olmuştur mavi yazısı hep dikkatimi çeker onun yazdığını anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?