Bence Maxicep eski tadında değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Bence Maxicep eski tadında değil.
Eski forum yapısı ve simileyleri daha sıcak daha samimiydi. Artık o samimi ve sıcak hava bir daha olmaz. Ve maxinin büyüsüde biter bence. En mantıklı iş sitenin eski tarzına döndürülmesi. Şahsi fikrimdir katılanlar görüşlerini yazarlarsa iyi olur. teşekkürler. :good:

cenkozgen

cenkozgen

Üye
ben de katılıyorum.. ve bu yeni altyapı vBulletin Version 3.5.4 benim firefoxun cpu nun %98 ini kullanmaya calışıyor bazen. sizde de oluyor mu acep?

sefacan

Üye
katılıyorum uyeliğim bile gitti eski mailimi yazmıştım oda kapandı şimdi nickimi bile geri alamıyorumm

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
MaxiCep Eski haline dönmesi çok zor,

Şu an kullanılan form:vBulletin eskisi sanırım ıps'idi vbullettin daha iyi ve

minumum derecede sorun çıkartan bir forum,duyumlarıma göre maxicep

vBullettini lisanslı almış,lisansı oldugu an 1 sene önce yasadıgımız gelir

gider maxi görüntüsü yaşamayız?Çünkü hemen vBullettin el atar....

Bu yazdıklarım tamamen web sorunu idi...

Abuvice forum eski haline dönmez kardeşim,bizler eski halimize dönelim

dağdan inip gelenler bizi burdan kovamazlar,herşey daha iyi olucak,daha

tatlı olucak sen buna emin ol...
;)

tantini

tantini

Üye
Arkadaslar, MAXICEP in yöneticileri warsa bizlerde üyleriyiz... Üyelerin olmadigi bir MAXICEP hayal edebilr misinz?:aglaa:

Yönetim bi takim hatalar yapiyo son zamanlarda ama burda yapmamiz gereken sitenden ayrilmak degil, yönetimin acik werdigi sirada arkalarinda durmak...

Biz sitemizde daha fazla ziyaret ettikce site kapanmayacak, daha cok paylastikca site güzellesecektir...:good:

Ellerimizden kayip gitmesin MAXICEP!

Paylasimin we sayginin sonu gelmesin dilegiyle arkadaslar,,, :good:

yanlislarimizi düzeltelim..

Nazy

Nazy

Üye
tantini' Alıntı:
Arkadaslar, MAXICEP in yöneticileri warsa bizlerde üyleriyiz... Üyelerin olmadigi bir MAXICEP hayal edebilr misinz?:aglaa:

Yönetim bi takim hatalar yapiyo son zamanlarda ama burda yapmamiz gereken sitenden ayrilmak degil, yönetimin acik werdigi sirada arkalarinda durmak...

Biz sitemizde daha fazla ziyaret ettikce site kapanmayacak, daha cok paylastikca site güzellesecektir...:good:

Ellerimizden kayip gitmesin MAXICEP!

Paylasimin we sayginin sonu gelmesin dilegiyle arkadaslar,,, :good:

yanlislarimizi düzeltelim..

Yönetimin Hata Yaptığını Sanmıyorum.
Gayet Yerinde Ve Net Karalar Veriyo...

Diğer Yandan Acayip Konular Açılıyo....

Post İçin.....
Renkler Kötü....
İfadeler Sıcak Değil....
Site Ağır Çalışıyo...

Bence Herşey Mükemmel...
Şikayetler (Benimde Şikayetim Vardı) Mantıklı Cevaplarla Gideriliyo.
55,000 Üyeden Hangisi Şikayet Etse , İlgisiz Bırakılmıyo.

+ Yeni Birşey Eski Tadında Olmasski . En Azından Üyeler Eskisi Gibi Olmassa.
Bir Laf Varya
Nasıl Bakarsan Öyle Görürsün....

tantini

tantini

Üye
nazy' Alıntı:
Yönetimin Hata Yaptığını Sanmıyorum.
Gayet Yerinde Ve Net Karalar Veriyo...

Diğer Yandan Acayip Konular Açılıyo....

Post İçin.....
Renkler Kötü....
İfadeler Sıcak Değil....
Site Ağır Çalışıyo...

Bence Herşey Mükemmel...
Şikayetler (Benimde Şikayetim Vardı) Mantıklı Cevaplarla Gideriliyo.
55,000 Üyeden Hangisi Şikayet Etse , İlgisiz Bırakılmıyo.

+ Yeni Birşey Eski Tadında Olmasski . En Azından Üyeler Eskisi Gibi Olmassa.
Bir Laf Varya
Nasıl Bakarsan Öyle Görürsün....

hmm,, yönetimin hatalari tabikide oluyor, bikac konuda son günlerde agir elestiriler war; bu sirada onlara yüklenmemek lazim, forumu daha ileriye tasimak lazim(paylasim,düzeyli tartisma vs..) diye düsünüyorum..

Nazy

Nazy

Üye
tantini' Alıntı:
hmm,, yönetimin hatalari tabikide oluyor, bikac konuda son günlerde agir elestiriler war; bu sirada onlara yüklenmemek lazim, forumu daha ileriye tasimak lazim(paylasim,düzeyli tartisma vs..) diye düsünüyorum..

Birkaç Konuda Eleştiri Var Diyorsun Dostum Ama
O Konuları Toplasan Bir Konu Edermi....

tantini

tantini

Üye
nazy' Alıntı:
Birkaç Konuda Eleştiri Var Diyorsun Dostum Ama
O Konuları Toplasan Bir Konu Edermi....

yönetimin hatalarinin coklugundan bahsedilmedi, bu hatalar büyütülmemeli, elestiri boyutunda kalip, ders olarak giderilmeli bence... bu sirada da biz üyelerin forumu ileri tasimak icin biseyler yapmali we sadece yönetimi beklememeliyiz :good:

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar bu tür ortamı geren mesajlar yazarak nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.Eleştirilerinize eyvallah tabii ki hakkınız yapacaksınız yapmalısınız tamam ama MaXiCeP in eski versionunun daha iyi olduğunu sizler de bizler de biliyoruz (geriye dönüş olmadığınıda) ama neden değiştiğini de biliyoruz.Sitemizin yüzünün değişmesi ve henüz daha alışamadığımız birçok şeyin dışında ( ki bunada zamanla alışırız :) ) ne değişti bunu anlamış değilim.Bizler eski ortamı yakalamak istiyorsak (ki amaç bu olsa gerek) daha yapıcı eleştiriler ve sitemizde paylaşımı arttırmaktır.Hani bi adama 40 kere delisin derlerde o insan kendini acaba delimiyim der ya :) Bizlerde (şahsen ben) sitemizin yüzünün değişiminin dışında başka birşeyler mi oldu da yaşanıyor da göremiyoruz diyorum. Mutlaka bizlerinde hataları vardır.Hatasız kul olmaz :) Eleştirilerinize mümkün mertebe olumlu cevaplar vermekteyiz.Hatalı olan yönetici arkadaşlar içimizde oto kontrol mekanızması ile uyarılmaktadırlar. :) Sizlerde kabul edersiniz ki yaz sezonuna girdik ve katılım azaldı tabii buna sitemizin yüzünün değişimi de eklenince artı dosyalara erişim ve bazı dökümanların erişimi sansürlenince (eski üyelerin zaten ihtiyacımı alayım gideyim anlayışında olan üyeler de uğramayınca) biz bize kaldık gibi görünüyor ama bunun tatil dönüşü ve okullarında başlamasıyla tekrar eski canlı hararetli ortamımıza döneceğimize eminim. Ayrıca bence hoş olmayan (ki kendinizi bizim yerimize koyun ve öyle düşünün bunda ardniyet yok sadece samimi düşüncelerim :) ) eleştiri yaparken lütfen kendi adınıza konuşunuz yazınız yönetime cephe almış gibi eleştirilerinizin altında şunlar şunlar imzalı bir metin hiç yakışık almıyor ve kötü örnek olduğumuzun da farkında olmamız gerekiyor.O tür imzalar taşıyan yazılar telafisi mümkün olmayan sonuçlara götürür ya siz ya biz der gibi...Böyle bir sonucu ne sizler ne bizler istemeyiz.Sanal ortamda kimse kalıcı değildir biz yöneticilerde öyle.Lütfen uslubumuza biraz daha dikkat edelim.Bunlar benim şahsi ve samimi düşüncelerim ayrıca sizlerinde samimi olduğunuzu biliyorum ve şu yaz sezonu stresi içinde sitemizin değişimi vs vs olumsuzluklarıyla birlikte bu günleri sizlerin de yardımıyla atlatıp eski MaXiCeP kardeşliğimizi yakalayalım derim.Teşekkürler...

Nazy

Nazy

Üye
tantini' Alıntı:
yönetimin hatalarinin coklugundan bahsedilmedi, bu hatalar büyütülmemeli, elestiri boyutunda kalip, ders olarak giderilmeli bence... bu sirada da biz üyelerin forumu ileri tasimak icin biseyler yapmali we sadece yönetimi beklememeliyiz :good:

Tamam Dostum Haklısın Sende....
Fakat Tüm Üyelere, Bazı Yetkiler Verilse, Hali Ne Olur Bu Sitenin...
Herkes Sen Ben Gibi Düşünmezki...
Çok Düşmanı Var Maxi'nin Çoook

tantini

tantini

Üye
nazy' Alıntı:
Tamam Dostum Haklısın Sende....
Fakat Tüm Üyelere, Bazı Yetkiler Verilse, Hali Ne Olur Bu Sitenin...
Herkes Sen Ben Gibi Düşünmezki...
Çok Düşmanı Var Maxi'nin Çoook

nazy sende MAXICEP ailesindensin, bende... biz elimizden geleni yapalim site icin...

Burdan da konuya göz atan arkadaslara dil uzatalim; "Bu sitede baydi","yeter","amaan bi daha girmicem MAxICEP`e","daha iyi bi foruma mi üye olsam?" gibi fikirlere kapilmadan önce "Maxicep`i diger sitelerden daha iyi kilmak icin ne yapabilirim?" diye düsünün...

Aileye böyle dahil olunur bence...:good:

saygilar,,, yanlislarimizi düzeltelim...

Nazy

Nazy

Üye
tantini' Alıntı:
nazy sende MAXICEP ailesindensin, bende... biz elimizden geleni yapalim site icin...

Burdan da konuya göz atan arkadaslara dil uzatalim; "Bu sitede baydi","yeter","amaan bi daha girmicem MAxICEP`e","daha iyi bi foruma mi üye olsam?" gibi fikirlere kapilmadan önce "Maxicep`i diger sitelerden daha iyi kilmak icin ne yapabilirim?" diye düsünün...

Aileye böyle dahil olunur bence...:good:

saygilar,,, yanlislarimizi düzeltelim...

:good:

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
abuvice' Alıntı:
Eski forum yapısı ve simileyleri daha sıcak daha samimiydi. Artık o samimi ve sıcak hava bir daha olmaz. Ve maxinin büyüsüde biter bence. En mantıklı iş sitenin eski tarzına döndürülmesi. Şahsi fikrimdir katılanlar görüşlerini yazarlarsa iyi olur. teşekkürler. :good:

aynen katıldığım gibi yeni haline gectiğinden beri her sözüm eski maxicep oluyor. maxicep efsanesi benim kendi adıma bitti şöyle bir baktım eski açtığım konulara bayağı heyecanlıydı bayağı güzeldi o zamanlar paylaşmak zevki şimdi ise hiç öylesine bir giriyorum sürekli nette olmama rağmen siteye uğramak istemiyorum nedense belki kim bilir birgün eski haline döner o zaman ben ve benim gibi düşünenlerde eski hallerine dönerler.

ua_yako

ua_yako

Üye
batuhan tamam haklisin ama site bi daha eski haline donmez soylenenlere gore onun için ßosuna girmemezlik etme ;)

Haberci

Haberci

Üye
Bazı şeyler sadece düşünmekle olmuyor ve hisler de bazen anlatılmaz yaşanır.Bu da onlardan biri.Kimse durup dururken rayında giden bir sistemi ve gönül bağı olmuş o kadar üyeyi gözardı etmek istemezdi.
Sadece ve sadece istemdışı olarak şartlar böyle bir şeyi gerektirdi ve böyle oldu.Ama diğer topicte de yazdığım gibi eski sisteme dönme yolunda gayret ediyoruz ve ilerleyen zamanlarda daha güzel şeyler paylaşılacaktır.
Bu arada sitemizin eski halini öven yeni halini eleştiren eski ama eskimeyen siz değerli kardeşlerimize hala bizlerle gönül bağı içinde olduğunuz için Teşekkürler...HEp birlikte el ele eski güzel ortamımızı bulma dilek ve temennisiyle...Saygılar...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
ua_yako' Alıntı:
batuhan tamam haklisin ama site bi daha eski haline donmez soylenenlere gore onun için ßosuna girmemezlik etme ;)

eski haline dönmeyeceği gayet açık ama bakalım belki yeniden maxicep heyecanını yaşarım. zaman gösterecek. şuana kadarki yaptığım paylaşımları toplasam ve bundan sonra dosya bilgi paylacağım desem 100 yıl uğraşsam yine daha önceki yaptığım paylaşımlar gibi olamaz. sadece izlemede kalacağım. arada bir uğrarım. eskileri görmek güzel oluyor. slayer yitik savaşçı jewel_ma chavrash şifrekırıcı vb. enteresan konular konuşup tartışılıyordu. güzeldi :) kolay gelsin sizlere. bazen diyorum keşke maxicepin eski halini görmeden direkt bu halini görseydim o zaman böyle bir sorun olmazdı. insan alışkanlıklarından kopamıyor. ne kadar güzel olursa olsun maxicep alışkanlıktan dolayı ısınamıyorum bu benim elimd eolan bişey değil tamamen psikolojik.

ua_yako

ua_yako

Üye
Haberci' Alıntı:
Bazı şeyler sadece düşünmekle olmuyor ve hisler de bazen anlatılmaz yaşanır.Bu da onlardan biri.Kimse durup dururken rayında giden bir sistemi ve gönül bağı olmuş o kadar üyeyi gözardı etmek istemezdi.
Sadece ve sadece istemdışı olarak şartlar böyle bir şeyi gerektirdi ve böyle oldu.Ama diğer topicte de yazdığım gibi eski sisteme dönme yolunda gayret ediyoruz ve ilerleyen zamanlarda daha güzel şeyler paylaşılacaktır.
Bu arada sitemizin eski halini öven yeni halini eleştiren eski ama eskimeyen siz değerli kardeşlerimize hala bizlerle gönül bağı içinde olduğunuz için Teşekkürler...HEp birlikte el ele eski güzel ortamımızı bulma dilek ve temennisiyle...Saygılar...
Her ZaMan DedigiM gißi ßuYuKsuN Haßerci
eski haline dönmeyeceği gayet açık ama bakalım belki yeniden maxicep heyecanını yaşarım. zaman gösterecek. şuana kadarki yaptığım paylaşımları toplasam ve bundan sonra dosya bilgi paylacağım desem 100 yıl uğraşsam yine daha önceki yaptığım paylaşımlar gibi olamaz. sadece izlemede kalacağım. arada bir uğrarım. eskileri görmek güzel oluyor. slayer yitik savaşçı jewel_ma chavrash şifrekırıcı vb. enteresan konular konuşup tartışılıyordu. güzeldi :) kolay gelsin sizlere. bazen diyorum keşke maxicepin eski halini görmeden direkt bu halini görseydim o zaman böyle bir sorun olmazdı. insan alışkanlıklarından kopamıyor. ne kadar güzel olursa olsun maxicep alışkanlıktan dolayı ısınamıyorum bu benim elimd eolan bişey değil tamamen psikolojik.
SeN ßiLirsiN ... yaPtigiN payLasiMLari KiMse iNKar edeMes !.. insaLLah pskiolojin duseLir (maxicep ile olan) ve araMiza YeNideN doNErsiN !..

Haberci

Haberci

Üye
B@TuH@N' Alıntı:
sadece izlemede kalacağım. arada bir uğrarım. eskileri görmek güzel oluyor. enteresan konular konuşup tartışılıyordu. güzeldi :) insan alışkanlıklarından kopamıyor. ne kadar güzel olursa olsun maxicep alışkanlıktan dolayı ısınamıyorum bu benim elimd olan bişey değil tamamen psikolojik.

Hepimiz insanız ve zaman zaman herkes bu tür hisler besleyebilir.Bu çok doğaldır.Bizlerde zaten eski MaXiCeP in kuruluşunda ve devamında çekilen eziyetler destekler ve paylaşımların ne denli samimi olduğunu içten yaşandığını biliyoruz.Gönül isterki hep öyle gitseydi.Ama ne var ki sanal bir ortam ve insanlar nefis taşıyorlar.bizlerin ve sizlerin yanlışları olmuyor değil ama bunlardan telafi edilecek olanlarda oluyor edilemiyecek olanlarda.Dedikya nefis taşıyoruz diye.Kİmimiz hemen parlıyor kimimiz hemen küsüyor kimimiz hemen isyan ediyor vs vs kurallar gereği de yapıldığında istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor.
Dedik ya gönül isterdi ki hep öyle gitsin ama 5 parmağın 5 i de bir olmadığı gibi herşey yolunda gitmiyor kimsenin her istediği olmuyor.Bİzlerde bugün varız yarın yokuz.:)
MaXiCeP in kurulumundan bu zamana kadar gelmiş geçmiş tüm üyelerimize özellikle emeği geçenlere ve geçeceklere sonsuz teşekkürler.

ua_yako

ua_yako

Üye
goZLerM Ya$ardi !:aglaa: :aglaa: :aglaa:
ßakin ßunu yeNi ßestelediM :p

"AyLar geçsede YiLLar geçsede .. ßir oMur ßoyLe sursede ßeN :maxicep: `u uNutaMaM..! "

NasiL ?:ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt