zehircbbb
Üye
Bence artık biyerden başlanmalı herkese sesleniyorum.... Türkçe..miz
Bende dahil sitede birçok arkadaşım Türkçe mizi ne yazık ki katlediyor.. 
Bu sadece bizim sitemizle kalmamamakta çoğu yerde gördüm bu olayı. Ç harfi yerine c harfini kullanmak i yerine ı kullanmak. Naber yerine nbr yazmak gibi.. Ki bunları söylememe gerek yok sanırım.. Hepimiz biliyoruz. En iyi savunmam bu yanlışımı bana söyleyen Anıl abim(Anıl umut), Aziz abim(Aziz) , Salih abi(Arslansem).. vs vs bana neden böle yapıyorsun dediklerinde el alışkanlığı diyordum. Ki gerçektende öyle. Ama artık biryerden başlanmalı diye düşünüyorum.Gerçekten ağlanacak haldeyiz. Çok üzülüyorum. Bu konuyu açmama sebep olan bir olay var tabi. Aslında farkettim ki gerçekten sanalda böyle konuşuyoruz ama bu biz istemeden de olsa günlük hayatımıza da yansıyor... Hepinizi seviyorum ve Türkçe mize yeniden davet ediyorum..
Sürç-ü lisan ettiysek affola..

Bu sadece bizim sitemizle kalmamamakta çoğu yerde gördüm bu olayı. Ç harfi yerine c harfini kullanmak i yerine ı kullanmak. Naber yerine nbr yazmak gibi.. Ki bunları söylememe gerek yok sanırım.. Hepimiz biliyoruz. En iyi savunmam bu yanlışımı bana söyleyen Anıl abim(Anıl umut), Aziz abim(Aziz) , Salih abi(Arslansem).. vs vs bana neden böle yapıyorsun dediklerinde el alışkanlığı diyordum. Ki gerçektende öyle. Ama artık biryerden başlanmalı diye düşünüyorum.Gerçekten ağlanacak haldeyiz. Çok üzülüyorum. Bu konuyu açmama sebep olan bir olay var tabi. Aslında farkettim ki gerçekten sanalda böyle konuşuyoruz ama bu biz istemeden de olsa günlük hayatımıza da yansıyor... Hepinizi seviyorum ve Türkçe mize yeniden davet ediyorum.. Sürç-ü lisan ettiysek affola..