Bence artık biyerden başlanmalı herkese sesleniyorum.... Türkçe..miz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslansem

arslansem

Üye
Bende dahil sitede birçok arkadaşım Türkçe mizi ne yazık ki katlediyor.. :vur:vur Bu sadece bizim sitemizle kalmamamakta çoğu yerde gördüm bu olayı. Ç harfi yerine c harfini kullanmak i yerine ı kullanmak. Naber yerine nbr yazmak gibi.. Ki bunları söylememe gerek yok sanırım.. Hepimiz biliyoruz. En iyi savunmam bu yanlışımı bana söyleyen Anıl abim(Anıl umut), Aziz abim(Aziz) , Salih abi :ah (Arslansem).. vs vs bana neden böle yapıyorsun dediklerinde el alışkanlığı diyordum. Ki gerçektende öyle. Ama artık biryerden başlanmalı diye düşünüyorum.Gerçekten ağlanacak haldeyiz. Çok üzülüyorum. Bu konuyu açmama sebep olan bir olay var tabi. Aslında farkettim ki gerçekten sanalda böyle konuşuyoruz ama bu biz istemeden de olsa günlük hayatımıza da yansıyor... Hepinizi seviyorum ve Türkçe mize yeniden davet ediyorum..
Sürç-ü lisan ettiysek affola.. :vur:vur

Salih abi :ah (Arslansem) :ehe
Sondan başlayarak;affetmek sadece ve sadece Allah'a ait bir özelliktir diyorum.Bu konuda da hassasım ona göre :naughty: :ehe
Şaka bi yana böyle bir karar almana sevindim.Ben okul yaşantımda Türkçe ve Edebiyat derslerinden sürekli zayıf not almama rağmen dilimizi çok sevdiğimi söyleyebilirim :ehe dünyanın en mükemmel dili bize göre..Böyle bir dili de anlamsız saçma sapan hale dönüştürmek bana çok aptalca geliyor.Umarım herkes senin gibi düşünür ;)

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Ya semih abi kusura bakma özür dilerim :D Seviyorum seni :D <3

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
DiaBLoS&#8482;;2191475' Alıntı:
Yerin de bir karar . Gerçekten çok kötü görünüyordu . Türkçemizi doğru kullanalım , kullanmayanları uyaralım , felsesinden hiç bir zaman vazgeçmeyelim ...

Tebrikler Faruk Alper .
:oke:
Oradaki -de birleşik yazılır Ali. :D
Dahi Olan De yi Ayrı Yazmak İçin Dahi Olmak Gerekmez

Konu sahibi kardeşim, biyerden değil biryerden. Hem bir başka kelimeee yerden başka kelime... Ayrı yazılırlar :D

Türkçe dersini -sıkıcı da olsa- iyi dinleyin arkadaşlar :) Hayatınıza artı değer katacağını göreceksiniz.
Kitap okuyun arkadaşlar... :) Ne olursa olsun...

Aziz™

Aziz™

Üye
Çok haklısın bu konuda Ata iyi değindin.Gerçekten kitap okumak hem kelime zenginliğine,kelimeleri düzgün kullanmaya ve kişinin gerek duygusal gerekse manevi anlamda iyileşmesine yardımcı oluyor.İnsan hayatının en vazgeçilmesi olması gereken kitaplar...

Aziz™

Aziz™

Üye
Ufak bir hatadır bence:)

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
7 tane harf arası kadar Ufak bir hatadır eminim :D

Aziz™

Aziz™

Üye
:hmmm:eheorasını bilemeyeceğim.İnsanız elbet hata yaparız..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Fazla uzatmamak lazım,yoksa bizi dil bilgisi ile döver:naughty:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
:D Neyse diyelim geçelim o zaman :D

Aziz™

Aziz™

Üye
istersen deme:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"a" ile "ı" arasında fark yok...

Herkes "q" klavye ile yazmıyor.

Kaldı ki ben bu hatayı bir kere yaparım da...
Sizin sadece bu konudaki hatalarınızı ortaya dökseeem... Roman olur...
Neyse...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
"a" ile "ı" arasında fark yok...

Herkes "q" klavye ile yazmıyor.
Kaldı ki ben bu hatayı bir kere yaparım da...
Sizin sadece bu konudaki hatalarınızı ortaya dökseeem... Roman olur...
Neyse...

Tahmin etmeliydim F kullandığını A ve I arasında fark yokmuş hemen altalta,senin de mutlaka vardır hataların ama bizimki gibi roman şeklinde değildir,olsa olsa kısa bir paragraf olur.

Aziz™

Aziz™

Üye
kötü bir amacı yoktu kimsenin Ata.kızmana gerek yoktu:)

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Abartmamak gerek kardeşlerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt