Bence artık biyerden başlanmalı herkese sesleniyorum.... Türkçe..miz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Bence artık biyerden başlanmalı herkese sesleniyorum.... Türkçe..miz
Bende dahil sitede birçok arkadaşım Türkçe mizi ne yazık ki katlediyor.. :vur:vur Bu sadece bizim sitemizle kalmamamakta çoğu yerde gördüm bu olayı. Ç harfi yerine c harfini kullanmak i yerine ı kullanmak. Naber yerine nbr yazmak gibi.. Ki bunları söylememe gerek yok sanırım.. Hepimiz biliyoruz. En iyi savunmam bu yanlışımı bana söyleyen Anıl abim(Anıl umut), Aziz abim(Aziz) , Salih abi(Arslansem).. vs vs bana neden böle yapıyorsun dediklerinde el alışkanlığı diyordum. Ki gerçektende öyle. Ama artık biryerden başlanmalı diye düşünüyorum.Gerçekten ağlanacak haldeyiz. Çok üzülüyorum. Bu konuyu açmama sebep olan bir olay var tabi. Aslında farkettim ki gerçekten sanalda böyle konuşuyoruz ama bu biz istemeden de olsa günlük hayatımıza da yansıyor... Hepinizi seviyorum ve Türkçe mize yeniden davet ediyorum..
Sürç-ü lisan ettiysek affola.. :vur:vur

• Beğen
Tepkiler: erdem3113

EroL

EroL

Emekli Yönetici
güZeL Bi seSLenİş OlMuş TbRikleR. :D
şaka tabi. böyle alışırsanız işiniz pc başında olduğunda, zorluk çekersiniz. elinizi alıştırmayın bence. Bak noktalardan sonra büyük harfle başlamadım :D bende de var bu problem. İnsanın kendisini sürekli geliştirmesinden yanayım. Hatanı görüp düzeltmişsin, çoğu insanın yapamadığı bir olgunluktur bu. Tebrikler :)

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Saol. Tesekkür ederim :) Bu arada ayriyeten böyle yazı yazanlara sesleniyorum; Havalı değil böyle yazmazsanız da aynı havanızda olursunuz :D Kişi sizin nasıl yazdığınıza değil ne yazdığınıza bakmalı..

haltie

haltie

Üye
NedEn qaNq yAf iYidİ Öle :d:

çok güzel bir karar bravo :)

Aziz™

Aziz™

Üye
çok güzel bir karar vermişsin canım kardeşim.tavsiyelerimizi dinleyip uygulamaya geçirdiğin için ayriyetten teşekkürler zaten olması gereken böyle ama dediğin gibi artık insanlar bunu önemsemiyor yada bu tür konuşmaları benimsemişler.yazın düzgün olunca okumakta zorlanmadım ilk defa:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şu an için güzel :)
Bağlac olanları da ayrı yazarsan daha da iyi olacak :D
Msn dilinden temiz Türkçe'ye , doğru seçim:)

onuraslan

onuraslan

Üye
helal olsun :oke:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize ben teşekkür ederim arkadaşlar :D Aslında sizin bana teşekkür etmeniz gerek yorumları okurken zorlanmıyorsunuz :p :D Ya düşündüm ki benim yazdığım yazılar bu yüzden okunmuyor :D

haltie

haltie

Üye
Hepinize ben teşekkür ederim arkadaşlar :D Aslında sizin bana teşekkür etmeniz gerek yorumları okurken zorlanmıyorsunuz :p :D Ya düşündüm ki benim yazdığım yazılar bu yüzden okunmuyor :D

:D evet anlaşılmıyordu şimdi şifre çözüldü :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bende de tek sorun noktalama işaretleri koymuyorum :(

haltie

haltie

Üye
bu bir takıntı olabilir :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yerin de bir karar . Gerçekten çok kötü görünüyordu . Türkçemizi doğru kullanalım , kullanmayanları uyaralım , felsesinden hiç bir zaman vazgeçmeyelim ...

Tebrikler Faruk Alper .
:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Faruk,çok yerinde ve senden beklediğim bir konu olmuş.
Söylediklerimizi,eleştirdiğimiz noktaları kulak arkası etmemen çok iyi olmuş.:oke:
Gerçekten de anlaşılmıyordu yazdıkların :)

bende de tek sorun noktalama işaretleri koymuyorum :(

Senin sorunların bir konuya sığmaz Nadide ,senin için ayrı bir ''Forum'' lazım:d:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
maxi yeter bana Anıl Umut :ehe

haltie

haltie

Üye
zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
:D Sizler sağolun arkadaşlar :D Ailemin görüşleri benim için önemli ve bu arada herkesi bundan sonra siteyi bozmayan Aile çerçevesi içinde ve kaliteli konular açmaya davet ediyorum :)

Aziz™

Aziz™

Üye
:):)Görmek istediğim genç profili

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun :) Aziz abi açtım yeni konu mizaha koş çabuk :D

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Gerçekten yazdıklarından bende pek birşey anlamıyordum.Bu güzel davranışın için teşekkürler.

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Asıl ben teşekkür ederim abicim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt