cehili
Üye
Ben içki, sigara, nargile, okey, tavla, kart oyunları vb. Sevmem.
İçki hiç içmedim ki içmemde. Ama son zamanlarda fark ettimde bu tür alışkanlıklarım yok diye dışlanıyorum galiba. Daha dün sokaklarda beraber oynadıgım arkadaslarım cagırıyolar nargıleye gıdelım vb. Ben yok dıyorum gelmem oyle yerlere. Onlarda of her seferinde sutluk yapma gel ıste az ortam gor. Falan filan.
Ailem beni bu sekılde yetıstırmış vazgecemıyorum bu tür seylere yakın olamıyorum.
Ama uzulmeyede basladım acıkcası bunlara alısmazsam galiba arkadassız kalcam.
Hatırlarım sigara içmedim diye yedıgım dayakları.
Hatırlarım okulda en çelimsiz benim diye her işi bana yaptırırlardi.
Vs vs vs.
Bence ben hiç haketmedim bunlari.
Ickım sıgaram yok diye dıslanıyosam napayım ben daha.
Sımdıki gencler nargıle kafelerde takılıyor... Nerde eski arkadaşlar...
Özledim...
İçkim sigaram yok, ailem 8den sonra dışarı çıkarmıyosa bunlar sütlük oluyosa ben sütüm o zaman.
ya sürekli içmeye gerek yok ki.ben mesela çok sık gitmiyorum.1 veya 2 ayda 1 kez,ya da hiç.şu zamana kadar 2 kere içtim onları da okullar açıkken içmiştim.ki zaten tamamını içmiyorum.sigaraya da karşıyımValla arkadaşlar nargile'yide tavsiye etmem. Bir tüpü 20 paket sigaraya bedel. Ben sigarayı bırakma aşamasında içeyim dedim baktım sigarayı bırakıyorum ona bağımlılık yapıyorum onu da kestim sigarayı da.
Hiç içmeyin abi ne zevki var ağzına dumanı doldurup şekilli duman çıkarmaktan başka
Ama sigara'yı mangaldan sonra için manzaraya karşı ortam da süper gider
İçki hiç içmedim ki içmemde
KatılıyorumUtku™;3572028' Alıntı:aksam 8de eve gırme ısı hıc ıyı gorunmuyor ama suan bu sorun degıl gece 8den sonra eve gırmen yasak olmasa bıle senın gıdebılecegın bır yer yok cafeye gıtmaye ceknıyorsun ılk once yenı arkadaslar bul eskı arkadaslarınlada gorusmeyı kesme fazla samımı olma yenı senın kafandan bır arkadasla cafeye falan gıt bıraz daha sosyallesırsın en azından...
Sana bır sakıncası yoksa bır sey soracagım Hıc sevgılın veya kız arkadasın oldu mu?
Nedemişler büyük lokma ye büyük konuşma.
Sütlük konusuna gelince seni davet edilen yer neresi olursa olsun (kafe,nargile vs.) gidip gitmemek yada takılıp takılmamak senin tercihindir.O yerlere gitmediğin içinde süt olmazsın(yani değilsin).
Asıl sana onu söyleyenler ilk önce ''süt'' ne demek onu öğrensinler.
Sen ne anlarsın kızım
Sen ne anlarsın kızım
1.konuşmalarına dikkat et karşında çocuk yok
Sen ne anlarsın kızım
Sana gelince burak konu açıyorsan bu konuya yazan kız,erkek kim olursa olsun düşüncelere saygı duymalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?