Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bi ay once android aldm rootlayimmi
Sponsorlu Bağlantılar
avast
Üye
Konu Sahibi
ben bi ay once android aldm rootlayimmi
Arkadsslar ben gecen az samsung mini2 aldim ben bu telefonuu rootlayimmi rootun katkisi ne olur nasi overlock yapabilirim acil
-Emre
Üye
bence o telefon gayet hızlı pek gerek yok gibi.
scatman808
Üye
Telefonun güzel şansını zorlamaya değmez overlock istiyorsan mecburi root yapıyorsun zaten
avast
Üye
Konu Sahibi
cok saol banada bri senin islmci nrmalde 1ghz samsung downrage yapip 800 mhz ypms 1 yapsan kasmas hc bsy fln dedide ondan danisayim dedim
ugur1000
Üye
overclocka sadece root gerekmez KERNEl falan atmalısın
Ben Galaxy Note2 yi aldığım gün rootladım. Aynı şekilde önceki telefonum Galaxy Gio yu da aldığım hafta rootlamıştım. Maksat hızlandırmak vs değil. Başlarda maksat istemediğim uygulamaları kaldırmaktı. Bununla birlikte telefonum tamamen benim olmalı. İstediğim modifiasyonu da yapabilmeliyim.
Samsung'un izin vermediği bir işlemi yapamayacaksam telefon benim değildir...
Samet.25
Kardesim bence rootla sistemdeki gereksiz uygulamalari sil yani telle beraber gelen social hub vs. Blackmarti indir parali uygulamalqri bedavaya indir overclocka hic girme zaten 1ghz e yukseltince sikinti cikmasa samsungta cikarir gonderir
avast
Üye
Konu Sahibi
usta peki black marinerden indircez
Samet.25
Forumda android internet uygulamalari bolumunde var kardes
ledayi2000
Üye
root la gitsin
çomolokko
Üye
cihazın gayet hızlı overclock'a gerek yok bence.ama telefonu daha da kişiselleştirmek istersen rootla herangi bi zararı yok.AYRICA konu yanlış yerde