Bellenin kıymetini bilin

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat burak

ferhat burak

Üye
symbian iyi bir işletim sistemi ama nokıa bunu bırakıp gitti windows phoneye ne güzeldi symbian 3 tatından yenmez bitmez oldu ama üretim bitti onun için 2016 kadar yetiştirin telefonları tedarikli ve temiz kullanın :)

çok param olunca symbian'ı alıp süper bir işletim sistemi yapmayı düşünüyorum. Sırf ios ve android'e inat :) hayaller.

erolustun

Üye
çok param olunca symbian'ı alıp süper bir işletim sistemi yapmayı düşünüyorum. Sırf ios ve android'e inat :) hayaller.

Hocam Symbian Belle zaten su haliyle de cok iyi bir isletim sistemi. Sistem kaynaklarini verimli kullanmasi, uzun pil omru, stabilite, sorunsuz calisma vs. Butun bunlar Android'e gore iyi ama demek ki bir yerde eksiklik var. Hep soyluyorum. Symbian icin kaliteli ve guncel uygulamalar gelseydi, iyi de reklam stratejisi izlenseydi durum farkli olurdu. Sanki suc Symbian'daymis gibi Nokia faturayi isletim sistemine kesti. Neyse... Saglik olsun.

hakan_710

hakan_710

Üye
ben androide geçtim nerdeyse cihazı değiştirip ikinci androidli cihaz alıcam konu hala konuşuluyor. :) zamanında bende Nokia taraftarıydım. hala da içimde Nokia ya karşı sempatim var. ama Nokia kendi kendini bitirdi. yaşı yetenler bilir çok değil bundan 7-8 yıl önce n-gage vardı ve psp konsol kalitesinde oyunlar çıkıyordu. 3230 a yüklemek için bir sürü işlemler yapıyodum. zamanının anroidiydi resmen.Nokia eğer kafasını çalıştırıp her başladığı işi yarım bırakmasaydı şimdi de 1. sırada olurdu. Nokia şu an bulunduğu konumda, destek forumundan (Nokia discussions) yardım isteyip; hataları belirttiğimizde hata olmadığını savunup konuyu siliyor ise (olayı bazı arkadaşlar biliyor) ben neden Nokia kullanayım??

duf12

Üye
Symbianın güzel olduğunu düşünmüyorum.internet,gps ve sosyal ağlar bakımından kesinlikle zayıf.Ovi maps denilen şey 15 km uzatarak gideceğim yere ulaştırıyor.Sosyal ağlar desen rahat kullanılmıyor,kendi browser ı zaten bitik,operada olmasa...

kraliletisim

Üye
Nokia söylentilere göre 1. ve 2. Nesillere yeni bir yazılım için çalışma yapıyormuş...

Kaynak:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Nokia söylentilere göre 1. ve 2. Nesillere yeni bir yazılım için çalışma yapıyormuş...

Kaynak:

Hayır 2. Nesillere Diye Bir İbare Yok Orada..

kraliletisim

Üye
pardon sadece 1. nesilmiş

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
kendimi bildim bileli nokia kullandım 5110--3210--3310--6600 vs vs en son 7 aydır 701 kullanıyordum aşırı memnun derecede fakat geçenlerde biraz sıkışınca satmak zorunda kaldım sonra toparlanınca araştırdım ettim bi anda inanılmaz şekilde android hevesi geldi

htc one v alıcaktım kafaya taktım sonra okudum yorumları oyunlarda çok iyi değil vs bazen kasıyor yavaşlıyor diyenler gördüm sonra da askerlik işim çıktı mayıs ayı gibi 3-4 ay için bu kadar para vermeye gerek yok dedim yine kampanyadan nokia 700 aldım ....

evet android güzel iyi fakat şahsi görüşüm androidden keyif alacaksan tam anlamıyla kullanacaksan s2 -- s3 note htc one x one s sensation xl tarzı gerçekten android in hakkını verecek telefonlar almak taraftarıyım ... 400-500 liralık samsunglarla android in tadı olacağını hiç ama hiç sanmıyorum ...

şu an symbian fazlasıyla yetiyor bana işimi görecek önemli uygulamalar zaten var oyun hastası değilim fazla önemli değil ee bu şartlarda en mantıklısı symbian geliyor ... askerlik olayım olmasa bi şekilde borç harç sağlam bi htc yada samsung alırdım o zaman android iyi derdim ama şu an için symbian belle bile fazla bana :D

immortallord

immortallord

Üye
arkadaşlar bizim is yerinde bir arkadaşta galaxy s vardı bende de nokia 603 telefonları 3 4 günlüğüne değiştik androidi bi inceleyim dedim hiç hoşlanmadım HELE BIRDE MEDIA MARKA GITTIM TELEFON BÖLÜMÜN DE SAMSUNGUN TELEFONUN LARINA BAKTIM O KADAR SAÇMALAMIS KI BIR SÜRÜ ANDROID DIYE TELEFON ÇIKARMIŞ TENEKE GIBI IKI ÖRNEK DUOS VE GIO GIBI
YAŞADIĞIM SORUNLAR ŞUNLAR
1 603DE MÜZIK INTERNET MESAJ VS ŞARJ GÜNÜ RAHAT KAPATIYORDU GALAXY S DE 2 GIBI BITIYOR
2. INTERNETTE GEZINIRKEN BIR BAKIYORUM EV EKRANINDA YIM YANI TELEFON KEN KENDINE UYGULAMAYI KAPATIYOR BUNU ÇÖZEMEDIM NEDIR
3.BIR ŞEYE AYAR YAPMAYA KALKIYORUM BIRI BIRI BIR DAĞDA
4. GÖREV YÖNETICISINE GIRIYORUM AÇIK 9 UYGULAMA VAR GÖRÜNÜYOR BAKIYORUM BIRŞEY YOK RAMI SİLİYORUM YARIM SAAT SONRA YINE AÇIK UYGULAMALAR GÖRÜNÜYOR BUDA ŞARJI ERITIYOR
5.KAMERA 603 UN YANINDA BITIK INANMAYAN KARŞILAŞTIRSIN
6. SISTEM ÇOK MEŞGUL OLUYOR BIR DURUYOR SONRA BASTIĞIM YERLERE GIRIP GIRIP ÇIKIYOR
7.UYGULAMA MARKETINE GIRDIM BIT PAZARI GIBI KURU KALABALIK ÇÖPLUK AYNI
IŞIN ASIL TARAFI SYMBIAN DAN ANDROIDE GEÇMEK IÇIN HIÇ BIR SEBEB YOK HEMDE HIÇ ŞIMDI TELEFONUMU DAHA ÇOK SEVIYORUM TEŞEKKÜRLER NOKIA.

Kardeş ben c6-01 kullanıyordum.Şimdi s3 mini kullanıyorum o dediklerinin hiç biri olmuyor olanı da rastlamadım açıkcası.Sadece şunu diyebilirim şarz fazla uzun gitmiyor doğrudur ama yıllarca nokia kullandım hatta ilkez farklı bi telefon aldım keşke daha önce alsaymışım ve bence android 2013 se symbian 1950 dir seninki biraz kendini kandırmak olmuş

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Kardeş ben c6-01 kullanıyordum.Şimdi s3 mini kullanıyorum o dediklerinin hiç biri olmuyor olanı da rastlamadım açıkcası.Sadece şunu diyebilirim şarz fazla uzun gitmiyor doğrudur ama yıllarca nokia kullandım hatta ilkez farklı bi telefon aldım keşke daha önce alsaymışım ve bence android 2013 se symbian 1950 dir seninki biraz kendini kandırmak olmuş

symbian 1950 mi? fazla abartmışsın. şu an kullandığım symbian'ın android den bir eksiğini göremedim. herşeyi gayet hızlı ve stabil yapıyor. tek eksik marketi. o da symbian'ın değil nokia'nın suçu.

serinaga

serinaga

Üye
Şuan wp8 kullanıyorum, son derece hızlı ve stabil, lâkin halen C7'mi satamadım ve satmayı da düşünmüyorum, çünkü onda olan bir çok özellik yok yeni nesil telefonlarda. Gerçekten Symbian Belle ile inanılmaz bir performans yakalamıştı, geliştirilmesi gerekiyordu ama olmadı ...

immortallord

immortallord

Üye

symbian 1950 mi? fazla abartmışsın. şu an kullandığım symbian'ın android den bir eksiğini göremedim. herşeyi gayet hızlı ve stabil yapıyor. tek eksik marketi. o da symbian'ın değil nokia'nın suçu.

Valla benim c6-01 hiç öyle stabil değildi temanın efektlerini açınca bir uygulamayı 5-10 sn yede anca açıyodu.Objektif olalım arkadaşlar bende yıllarca nokia kullandım malzeme kalitesi ve şarz açısından samsungdan çok üstün ama diğer herşeyde çok geride özelliklede işletim sistemi.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Valla benim c6-01 hiç öyle stabil değildi temanın efektlerini açınca bir uygulamayı 5-10 sn yede anca açıyodu.Objektif olalım arkadaşlar bende yıllarca nokia kullandım malzeme kalitesi ve şarz açısından samsungdan çok üstün ama diğer herşeyde çok geride özelliklede işletim sistemi.

objektifim zaten. beni forumda bilen bilir. nokia ve symbian bana para vermiyor. memnunsam memnunum derim. değilsem değilim derim. hiçbir geri özelliği yok bana göre. bundan önce belle kullanan e7 kullandım. o da gayet iyiydi. tema efektlerini kapalı tutacaksın o zaman. efekt o kadarda hayati birşey değil. onu kapattığın zaman c6-01 gayet iyi çalışıyor, denedim. şimdi symbian belle de; dolby destekli müziğimi dinliyorum, altyazılı filmimi izliyorum, internetde gayet iyi geziyor ve e-postalarımı hızlıca gönderiyorum, navigasyonu iyi, fm radyoyla haberimi ve müziğimi dinliyorum, tv izliyorum, şahane fotoğraf ve video çekiyorum, ses kaydediyorum, fm vericiyle evde ve arabada radyodan müziklerimi dinliyorum, dlna ile samsung tv cihazımda fotoğraf, müzik ve videolarımı görüntülüyorum, word-excell-pdf gibi dosyaları açıp düzenleyip işimi halledebiliyorum, kişiselleştirilmesi ve görev yöneticiside oldukça kullanışlı, flash bellek olarak kullanabiliyorum, hatta telefonun depo hafızasını ntfs yapıp bir netbook'a windows 7 bile yükledim. daha ne isteyim ben bu cihazdan? herşeyimi yapıyor. bana da yeter...

• Beğen
Tepkiler: pRime.
immortallord

immortallord

Üye

objektifim zaten. beni forumda bilen bilir. nokia ve symbian bana para vermiyor. memnunsam memnunum derim. değilsem değilim derim. hiçbir geri özelliği yok bana göre. bundan önce belle kullanan e7 kullandım. o da gayet iyiydi. dolby destekli müziğimi dinliyorum, altyazılı filmimi izliyorum, internetde gayet iyi geziyor ve e-postalarımı hızlıca gönderiyorum, navigasyonu iyi, fm radyoyla haberimi ve müziğimi dinliyorum, tv izliyorum, şahane fotoğraf ve video çekiyorum, ses kaydediyorum, fm vericiyle evde ve arabada radyodan müziklerimi dinliyorum, dlna ile samsung tv cihazımda fotoğraf, müzik ve videolarımı görüntülüyorum, word-excell-pdf gibi dosyaları açıp düzenleyip işimi halledebiliyorum, kişiselleştirilmesi ve görev yöneticiside oldukça kullanışlı, flash bellek olarak kullanabiliyorum, hatta telefonun depo hafızasını ntfs yapıp bir netbook'a windows 7 bile yükledim. daha ne isteyim ben bu cihazdan? herşeyimi yapıyor. bana da yeter...

O söylediklerinin birkaçı hariç etmeyen telefon yokki zaten.Yazdıklarımı ya anlmadın yada anlamak istemedim.Ben sana bunları etmiyor demedimki neyse uzatmaya gerek yok ben android dicem sen symbian diceksin ben samsung dicem sen nokia diceksin uzadıkça uzayacak boşver.

pRime.

pRime.

Üye
O söylediklerinin birkaçı hariç etmeyen telefon yokki zaten.Yazdıklarımı ya anlmadın yada anlamak istemedim.Ben sana bunları etmiyor demedimki neyse uzatmaya gerek yok ben android dicem sen symbian diceksin ben samsung dicem sen nokia diceksin uzadıkça uzayacak boşver.

e demin symbian şunu yapamıyor bunu yapamıyor diyordun şimdi de onları her telefon yapıyor diyorsun? adam sana androidden fazlası var dememiş ki, sen symbiana kötü demişsin o da olmadığını göstermiş.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859

mehmeter67

Üye
Arkadaşlar bende fiyatin düşmesini bekledim. N8 aldim. Süper bir telefon diğer androidlere 5 çeker..diyorum başka birşey söylemiyorum. Telefonumdan çok memnunum..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859
azer_00792

azer_00792

Üye
N 8 Kullaniyorum telfonumda yokdur diyen bi uygulama yokkk. Symbian <3

Pringles

Pringles

Üye

alıntı şeyi olmadı ya :S

MaxipmaN

Üye
android iyi de olsa kötü de olsa symbian dead

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşım sen benim yazdıklarımı hangi türkçeyle okuyorsun ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun.Ayrıca millet n8 alırken bende de c6-01 vardı androide yeni geçtiğim için symbianın ne mal olduğunu şimdi anladım nokia yıllarca kazıklamış bizi UYANIN UYANIN at gözlüklerin çıkarın.Neyi kanıtlıyamıyormuşum doğru düzgün oyun uygulama kaçtane var söyle, ovi diye bi yer var toplasan 10 tane adam akıllı bişe çıkar ordan.Yavaş, tıkanan, ömrü bitmiş, ahı gitmiş vahı kalmış bi sistem symbian bunu sizde çok iyi bilirsinizde işinize gelmez.

doğru düzgün tonla oyun uygulama var sen kaç tane kurmak istiyorsun onu söylesene? 100 mü 200 mü? ne kuracaksın? kaç uygulama kurdun da symbianın eksiği varmış? ne aradın da buldun androide bu kadar düzgün symbianda olmayan söylesene? söyleyemezsin tabi anca boş laflar uygulama yok oyun yok iki yıldır duyuyoruz bunları artık bayatladı. hadi kurdun diyelim kaçını kullanacaksın onların? 10 tanesini kullanacaksın gerisinin yüzüne bile bakmayacaksın maksat bende çok uygulama var demek hava atmak. he kardeş he, biz n8 kullandığımızda hiç uygulama yoktu tabi. xplore yoktu, opera mobile yoktu, nimbuzz yoktu, kişiselleştirme ve simge uygulamaları yoktu hiç bişey yoktu anca androide bakar dururduk. ovi diye bir yer varmış nedir ya?? kardeş sen düzgün uygulama bulamıyorsan ben ne yapayım? al sana koskoca forum ne kadar sağlam uygulama varsa hepsini burada topluyorlar örnek mi istiyorsun? gir uygulamalar forumuna gör örneği. neresi yavaş kardeş? kullandığın telefon 4 çekirdekli ve 2012 model c6-01 dediğimiz model tek çekirdekli 2010'dan kalma. symbianın içini de dışını da sorunlarını da eksiklerini de biliyorum 2 senedir bu forumdaydım o zamanlar burda olsaydın belki görürdün ne eksiği var ne artısı. ama bir şey kesin o da androidden kat kat kullanışlı bir sistem.

özelliklerini bilmeden oyun uygulama derdiyle telefon alıyor, sanki bana oyuncak alıyor allasen. görmemişin bir galaxy'si olmuş işte bütün arkadaşlarına hava atasın diye.

biz burada kimseye karışmıyoruz android alma diye gidip almakta özgür sen de milletin neyi beğenip beğenmediğine karışmayacaksın herkes sizin zevkinize uygun hareket etmek zorunda değil!

Üst Alt