SkyLaBTR
Üye
androidli tabletim var marketi çok çok dolu herşey var amaaa nasıl ki ovide demo var ise android de ise reklam olayı var.Oyunu indirdirdikten sonra oyunun bir yerinden reklam çıkıyor buda oyundan alınan zevki kırıyor oyunu satın alırsan reklamda ortadan kalkıyor.android oyunları kaliteli evet bunu (kendi düşüncem) kabul ediyorum ama genel anlamda nokiadan pek bir farkı yok gibi.Kim ne derse desin benim şu anda nokia belle forever
ya konuyu saptırmak gibi olmasın ama kasım gibi yurt dışından telefon getirtmeyi planlıyorum ... pasaport işi falan sorun olmaz ( %99 babamın pasaporta kaydolacak ) x3 te 10 tane oyun vardır ama oynadığım 1-2 o da ara sıra... şimdi s40 ta bile az oyun oynuyorum bu yüzden büyük ihtimalle 701 getirtecem... hiç android getirt demeyin çünkü lise 3 e geçtim ve dersleri sıkı tutmak lazım... ( internet te kotalı ) sizce 701 i getirtmeli miyim??
androidli tabletim var marketi çok çok dolu herşey var amaaa nasıl ki ovide demo var ise android de ise reklam olayı var.Oyunu indirdirdikten sonra oyunun bir yerinden reklam çıkıyor buda oyundan alınan zevki kırıyor oyunu satın alırsan reklamda ortadan kalkıyor.android oyunları kaliteli evet bunu (kendi düşüncem) kabul ediyorum ama genel anlamda nokiadan pek bir farkı yok gibi.Kim ne derse desin benim şu anda nokia belle forever
abi hala n8in kamerasını küçümsüyorlar inanılır gibi değil ya.
Sgs2 kullanıyorum daha önce n8 kullanıyordum. Bazı zamanlar sgs2 daha iyi fotoğraf çekebiliyor fakat genel olarak n8 daha iyi fotoğraf çekiyor.
Hatta n8 gece çekimlerinde xenon flash ile sgs2 ye 2-3 kat fark bile atabiliyor.Fakat makro çekimlerde sgs2 n8 den daha kaliteli fotoğraf çekiyor.
bende 1 ay önce c7 den sgs2 ye geçtim kullanım olarak neredeyse aynı ama tasarım widget bolluğu uygulamada android önde. sistem olarak hiç kendi kendine kapanma olmadı uygulamalarda kapanmadı. eğer bin liranın üstünde paranız var ise android alın ki şu aralar arc s 799 tl idi 701 alacağına arc s almak daha mantıklı değilmi size sorarım? gio ace falan hikaye onları atın çöpe onlar göz boyamaca.
Katılıyorum Nokianın Çok Az Reklamı Var Androidde Freelerin Çoğu Reklamlı Babamda Anlıyorum Androidin Cok Uygulaması Var Ama Reklamsız Çıkar Be Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?