Belleli gerçek C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

aspereas

Üye
nokia subat dediyse 28 inde cikar

aspereas

Üye
belli olmaz belki 2013 subatta olabilir nasil olsa nokia

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar bazı mesajlar dikkatimi çekti inanmayanlar olmuş. Bazıları çin malı, bazıları cfw demiş. bu kesinlikle orjinal yazılım. Iki hafta önce arkadaşımın c6-01 i usb hatası veriyodu. Antalya da kvk ya gittik flash attığımızı ve düzelmediğini söyleyince teknisyen bize yeni bir yazılım olduğunu ve onu deneyeceğini olmazsa üst seviye servise göndereceğini söyledi. Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra hatanın giderilmediğini görünce telefonu üst seviye servise gönderdiler. herneyse teknisyene belle yi sorunca henüz gelmedi ayağına yattı ama tavrı var fakat yükleyemiyoruz gibiydi. Eğer serviste tanıdığı olan kişiler varsa sorsunlar belki bi sonuca ulaşabiliriz. Öte yandan konuyu açan arkadaşımız eğer mümkünse telefonu nokia suite ile güncellemeye çalışsın herkesin bildiği gibi yazılımı tekrar yüklemek ister misiniz seçeneği var o seçeneği seçerse ve yazılım dosyaları inmeye başlarsa belki bi şekilde dosyaları elde etme şansı olur sonuçta dosyalar geçici bi klasöre kaydediliyo. (ama o geçici klasör hangisi ışte onun hakkında bi fikrim yok çünku ben navifirm kullanıyorum genelde)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, memo326 ve Tuba
yutkun

yutkun

Üye
inşallah gelir ya artık sabırsızlanıyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Son 1 hafta gelir artık .

sorgut

Üye
Bugün arkadaşa c6-01 silver aldık. Vatan Avcılardan belle yüklü çıktı. Yarın tel elimde güncelleme dosyasını tekrardan yükle diyince temp dosyasına atması gerekmekte. Pc'nin geçici klasörü bu. Yarın yapıcam bu sistemi kafama yattı.

SilentOne

SilentOne

Üye
yap walla ne hayır duası alırsın war ya

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
adına hayrat yaptırırız o derece :)

• Beğen
Tepkiler: ersin146
mustyaky

mustyaky

Üye
@sorgut arkadaş nokia nın güncellemesinden çok senin dosyaları daha çok merak ediyorum haa daha güvenilirsin en azından nokiadan :naughty:

hakan_710

hakan_710

Üye
Bugün arkadaşa c6-01 silver aldık. Vatan Avcılardan belle yüklü çıktı. Yarın tel elimde güncelleme dosyasını tekrardan yükle diyince temp dosyasına atması gerekmekte. Pc'nin geçici klasörü bu. Yarın yapıcam bu sistemi kafama yattı.
arkadaşım madem benim dediğim yöntemi deneyeceksin. ben biraz baktım fakat sanırım nokia suite temp dosyalarını direkt siliyo şimdi sana bi dosya yolu vericem C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants (ben windows 7 kullanıyorum sende farklı olabilir) önce güncellemeleri kontrol et sonra belle yi görürse direk güncelle tabi yedek almak kaydıyla. daha sonra işlem bitince verdiğim dizine girip rm-718 le başlayan yaklaşık 3 kb boyutunda dosya olacak onu açıp bi zahmet içinde karışık şekilde yazan linkleri al. sadece dosyayı alıp bana gönderme şansın olursa da olur linkleri ben ayıklarım. bunu yaparsan belki flash dosyalarını elde etme sanşımız olabilir dener denemez sana zahmet bi bilgi ver cevabını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Tuba
TheMadness

TheMadness

Üye
arkadaşlar bazı mesajlar dikkatimi çekti inanmayanlar olmuş. Bazıları çin malı, bazıları cfw demiş. bu kesinlikle orjinal yazılım. Iki hafta önce arkadaşımın c6-01 i usb hatası veriyodu. Antalya da kvk ya gittik flash attığımızı ve düzelmediğini söyleyince teknisyen bize yeni bir yazılım olduğunu ve onu deneyeceğini olmazsa üst seviye servise göndereceğini söyledi. Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra hatanın giderilmediğini görünce telefonu üst seviye servise gönderdiler. herneyse teknisyene belle yi sorunca henüz gelmedi ayağına yattı ama tavrı var fakat yükleyemiyoruz gibiydi. Eğer serviste tanıdığı olan kişiler varsa sorsunlar belki bi sonuca ulaşabiliriz. Öte yandan konuyu açan arkadaşımız eğer mümkünse telefonu nokia suite ile güncellemeye çalışsın herkesin bildiği gibi yazılımı tekrar yüklemek ister misiniz seçeneği var o seçeneği seçerse ve yazılım dosyaları inmeye başlarsa belki bi şekilde dosyaları elde etme şansı olur sonuçta dosyalar geçici bi klasöre kaydediliyo. (ama o geçici klasör hangisi ışte onun hakkında bi fikrim yok çünku ben navifirm kullanıyorum genelde)

Arkadaşım suite'e bile gelmedi daha. Nasıl tekrar yüklesin?

hakan_710

hakan_710

Üye
varsayımlar üzerinden gidiyoruz bilmem farkında mısınız? Nokia suite e gelmediğini herkes biliyor ama yinede bildiri için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Tuba
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
varsayımlar üzerinden gidiyoruz bilmem farkında mısınız? Nokia suite e gelmediğini herkes biliyor ama yinede bildiri için teşekkürler
Nokia Suite ' te benim Belle C7 ' im güncellemeler var mı diye bakıyorum yok diyor sadece 111.030.0607 yazılımını tekrar yükleyebilirsiniz diyor .

faruk26kuraf

Üye
yuklersen orjinali ni yüklersin herhalde

hakan_710

hakan_710

Üye
emre seninki sızdırma olduğu için farklı olabilir resmi olarak 609 lu çıkacaktır. belki de c6 gibi çıkmıştır bilgim yok. bu sadece bir deneme belki bakarsın dosyaları yükler sonuçta yazılım hazır. Bi de şu yönden bakın diyelim belle yüklü c6-01 aldık telefon bozuldu servise verdik serviste yeni yazılım çıkmadı diye anna yükleyip geri yollamazlar heralde. yazılımın şubat in kaçında çıkacağı da belli değil nokia bi şekilde kullanıcıya teknik destek vermek zorunda orjinal belle yüklü olan arkadaşımız denesin ona göre bakalım. Kesin olacak diye bi iddia yok zaten denemekten bişey kaybetmeyiz

Febris

Febris

Üye
aynen alabilrsek dosyalari süper olur :)

SilentOne

SilentOne

Üye
arkadaş çeksin yollasın dosyaları kurucam direk flashı basıcam :D

Üst Alt