Belleli gerçek C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidOne

AndroidOne

Üye
şubatın 8 inde geliyor arkadaşlar.

hakan_710

hakan_710

Üye
olursa ve yollarsa ben de denerim. Rezervasyonları alalım arkadaşlar :)

vg_engin

vg_engin

Üye
bu forumda baya bir c6-01 kullanıcısı var ilk sıradan rezervasyonum yaptırıyorum kardeşim :)

faruk26kuraf

Üye
gelsin artık yüklemeler herkes bunalmıs gibı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
8 şubat vietnam için geçiyor ama yani rm 601 varyanti için.umarım bize de aynı tarihte gelir

Febris

Febris

Üye
rm 601 rm 718e yuklenır ama 718e gerı donulmez yanı turkce olmaz bidaha :)

faruk26kuraf

Üye
c6 01 icin birisi Cfw yüklese bari

SARACX

SARACX

Üye
Arkadaşlar bende belle 8 inde geliyor diye duydum vietnam sitesi ama kaynak:

DxTR90

DxTR90

Üye
Arkadaşlar herkes mail atıyor bilmem napıyor ulan bende bi mail atayım dedim gerçekten dönüyorlarmı diye attım belle şubatın kaçında gelecek diye:eheadamlar maile telefonla arayarak dönüyorlar:D

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Arkadaşlar herkes mail atıyor bilmem napıyor ulan bende bi mail atayım dedim gerçekten dönüyorlarmı diye attım belle şubatın kaçında gelecek diye:eheadamlar maile telefonla arayarak dönüyorlar:D

ben belleliyim bari carla ne zaman gelecek diye mail atiyim ama geri aradıklarında açmaya korkuyorum hayatımda hiç duymadığım küfürler edebilirler :D

hakan_710

hakan_710

Üye

ee ne cevap verdiler peki :) Dur tahmin ediyim henüz biz de bilmiyoruz şuan deneme aşamasında :):)

DxTR90

DxTR90

Üye
hayır :ehe önümüzdeki bikaç hafta içinde ama tam belli değil dediler:dry:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Konu patlamış gitmiş C6-01 ciler iyice heyecanlandı sanıyorum hadi hayırlısı :D

DxTR90

DxTR90

Üye
En önce nokianın en tatlı telefonuna gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: kakaleite1899 ve CanKartaL
asadas74

asadas74

Üye
En önce nokianın en tatlı telefonuna gelsin :D

:D aynan öle telefonu kaybetim 3 saat sonra gitim yenisini aldım ertesi gün de kaybolan telefonumu biri bulnuş geri verdi 2 ledim yani siyah aldım bu sefer

SilentOne

SilentOne

Üye
:d:

okitox

okitox

Üye
noldu hani dosyalar bi haber yok mu arkadaşlar?

hakan_710

hakan_710

Üye
elinde c6-01 belle olan arkadaştan ses çıkmadı olan biri bi zahmet denesin bikaç kişi aldığını belirtmişti

TheMadness

TheMadness

Üye
elinde c6-01 belle olan arkadaştan ses çıkmadı olan biri bi zahmet denesin bikaç kişi aldığını belirtmişti

Dosyalar Suite sunucularında olmadığından dolayı dosyalar alınamaz. Anca sıfırdan telefondan alınıp ayıklanarak yapılır. Bu da uzun sürer.

AHMED...

AHMED...

Üye
hiç uğraşmaya gerek yok şunun şurasında ne kaldı

Üst Alt