nokia subat dediyse 28 inde cikar
belli olmaz belki 2013 subatta olabilir nasil olsa nokia

inşallah gelir ya artık sabırsızlanıyorum
arkadaşım madem benim dediğim yöntemi deneyeceksin. ben biraz baktım fakat sanırım nokia suite temp dosyalarını direkt siliyo şimdi sana bi dosya yolu vericem C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants (ben windows 7 kullanıyorum sende farklı olabilir) önce güncellemeleri kontrol et sonra belle yi görürse direk güncelle tabi yedek almak kaydıyla. daha sonra işlem bitince verdiğim dizine girip rm-718 le başlayan yaklaşık 3 kb boyutunda dosya olacak onu açıp bi zahmet içinde karışık şekilde yazan linkleri al. sadece dosyayı alıp bana gönderme şansın olursa da olur linkleri ben ayıklarım. bunu yaparsan belki flash dosyalarını elde etme sanşımız olabilir dener denemez sana zahmet bi bilgi ver cevabını bekliyorum.Bugün arkadaşa c6-01 silver aldık. Vatan Avcılardan belle yüklü çıktı. Yarın tel elimde güncelleme dosyasını tekrardan yükle diyince temp dosyasına atması gerekmekte. Pc'nin geçici klasörü bu. Yarın yapıcam bu sistemi kafama yattı.
arkadaşlar bazı mesajlar dikkatimi çekti inanmayanlar olmuş. Bazıları çin malı, bazıları cfw demiş. bu kesinlikle orjinal yazılım. Iki hafta önce arkadaşımın c6-01 i usb hatası veriyodu. Antalya da kvk ya gittik flash attığımızı ve düzelmediğini söyleyince teknisyen bize yeni bir yazılım olduğunu ve onu deneyeceğini olmazsa üst seviye servise göndereceğini söyledi. Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra hatanın giderilmediğini görünce telefonu üst seviye servise gönderdiler. herneyse teknisyene belle yi sorunca henüz gelmedi ayağına yattı ama tavrı var fakat yükleyemiyoruz gibiydi. Eğer serviste tanıdığı olan kişiler varsa sorsunlar belki bi sonuca ulaşabiliriz. Öte yandan konuyu açan arkadaşımız eğer mümkünse telefonu nokia suite ile güncellemeye çalışsın herkesin bildiği gibi yazılımı tekrar yüklemek ister misiniz seçeneği var o seçeneği seçerse ve yazılım dosyaları inmeye başlarsa belki bi şekilde dosyaları elde etme şansı olur sonuçta dosyalar geçici bi klasöre kaydediliyo. (ama o geçici klasör hangisi ışte onun hakkında bi fikrim yok çünku ben navifirm kullanıyorum genelde)
Nokia Suite ' te benim Belle C7 ' im güncellemeler var mı diye bakıyorum yok diyor sadece 111.030.0607 yazılımını tekrar yükleyebilirsiniz diyor .varsayımlar üzerinden gidiyoruz bilmem farkında mısınız? Nokia suite e gelmediğini herkes biliyor ama yinede bildiri için teşekkürler