Belle yükledikten sonra şarj sorunu yaşayanlar içeri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozztigerland

Üye
ne olursa olsun bir saatte yarım inermi şarj ya navigasyon konum bulmuyor kilit kuşuna kapatma yapıyorsun geri açıyor filan ne olursa olsun

----------Eklendi @ 22:01:51 ---------- Yazıldı @ 21:54:28 ----------

bu navifirm de dosya bölümünde en altta 2gb lık dosya var onu işaretliyormuyuz kendimiz yoksa kendisinin işaretlediklerine dokunmayalım mı

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
ne olursa olsun bir saatte yarım inermi şarj ya navigasyon konum bulmuyor kilit kuşuna kapatma yapıyorsun geri açıyor filan ne olursa olsun

----------Eklendi @ 22:01:51 ---------- Yazıldı @ 21:54:28 ----------

bu navifirm de dosya bölümünde en altta 2gb lık dosya var onu işaretliyormuyuz kendimiz yoksa kendisinin işaretlediklerine dokunmayalım mı
sadece kendi işaretlediklerini indir. türkiye için olan dosyaları indiriyosun dimi sonra telefonu yabancı dilde kullanırsın vallah.

bozztigerland

Üye
evet produc code den yaptım saten

----------Eklendi @ 22:08:04 ---------- Yazıldı @ 22:05:00 ----------

birde ovi suite yüklü sorun olurmu bilg da

bozztigerland

Üye
evet turkey_520 falan filan

----------Eklendi @ 22:22:30 ---------- Yazıldı @ 22:10:03 ----------

şu anda bitti flash

TeAmo42

TeAmo42

Üye
dediğinin mantıklı bir açıklamasını veya ispatı varsa bilsek şimdi boş yere flash atmak istemiyorum.

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
dediğinin mantıklı bir açıklamasını veya ispatı varsa bilsek şimdi boş yere flash atmak istemiyorum.
yazılımdan felan biraz anlasam mantıklı bi açıklaması olur ama bunu yaşadığım için söylüyorum. flash atıp atmamak sana kalmış kardeş. benim şarj sorunum böyle geçti. sabah 7 den akşam 5 e kadar kapanmasın diye uğraşıyodum. yaklaşık 30 saat oldu şarjdan çıkartalı şimdi %80 oldu. aynı şey annadada olmuştu suiteden güncelledim akşamı bulmuyordu ama phoenix den atınca 2-3 gün den fazla gitmeye başlamıştı sebebini bilmem ama bu bir gerçek.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
yazılımdan felan biraz anlasam mantıklı bi açıklaması olur ama bunu yaşadığım için söylüyorum. flash atıp atmamak sana kalmış kardeş. benim şarj sorunum böyle geçti. sabah 7 den akşam 5 e kadar kapanmasın diye uğraşıyodum. yaklaşık 30 saat oldu şarjdan çıkartalı şimdi %80 oldu. aynı şey annadada olmuştu suiteden güncelledim akşamı bulmuyordu ama phoenix den atınca 2-3 gün den fazla gitmeye başlamıştı sebebini bilmem ama bu bir gerçek.

bakalım denerim belki

bozztigerland

Üye
ya mustafa yasin flashtan sonra düzelme var gibi akşam tam olarak deneyemedim kapatıp açıyorum diş falan düşmüyor önceden düşüyordu ama bir sorun var menüdeki haritalar ve mağaza kayboldu nasıl olacak ovidede hiç haritalar die bir şey görmüyor bir yardım edi ver
acil

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
ya mustafa yasin flashtan sonra düzelme var gibi akşam tam olarak deneyemedim kapatıp açıyorum diş falan düşmüyor önceden düşüyordu ama bir sorun var menüdeki haritalar ve mağaza kayboldu nasıl olacak ovidede hiç haritalar die bir şey görmüyor bir yardım edi ver
acil
hocam valla bende sorun olmadığı için bilemiyorum ama forumda kesin vardır çözümü bi bakıver sana zahmet.

V/RS

V/RS

Üye
ya flash atacağım ama phoenix telefonu görmüyor o rm 718 diye bir hata veriyor nasıl yükleyebilirim başka

V/RS

V/RS

Üye
heh şimdi attım bakalım düzelecekmi

mehmetvural97

Üye
ben oviden güncelledim hiç bir problem yok salı gününden beri hala şarjım bitmedi aralıklarla oyun müzik internet her şeyi yaptım telefonla. ama yinede sorun yaşayanlar flash atabilir. sorunun direk oviyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. sen telefona bir sürü widget tema eklersen yani görüntüye önem verirsiniz şarjınız az gidecektir. başarılar...

ya mesajı cumartesi yazmışsın senin telefonun şarzı nasıl 4 gün gider? bide internet oyun diyorsun vallaha anlamadım ben benim n8 2 gün gitse şükür diyorum hata bendemi benim telefondamı? biri cevap versin lütfen!!!!

V/RS

V/RS

Üye
dün telefona şarjı 1 gün anca gidiyo diye phoenix ile flash attım bugün sabah 6 da çıkardım aralıklı internet kullanmayla 1 kademe gitti ise yaramıyacak galiba flash işide off anna da ne güzel gidiyordu şarjı bu belle de noldu bu telefona anlamadım :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ilk kademeyi kastediyosan belli bir saat sonra düşer sen telefonunda arka planda çalişan uygulamaları kapatmayı dene

V/RS

V/RS

Üye
arka plan da bir tek program olarak mazelock çalışıyor 3g açık ekran parlaklığı ortada net kullanmadığım zaman mobil veri yi kapatırım bu arada hala aynı şekilde duruyo daha 6 kademe var eğer bu şarj beni yarına çıkarırsa başka birşey istemem :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bul ve comminication ayarlarını kapalı yaptınmı

V/RS

V/RS

Üye
yaptım bu arada şarj 1 kademe daha düştü yetmemeyecek yarına galiba :(

ANIL

ANIL

Admin
ya mesajı cumartesi yazmışsın senin telefonun şarzı nasıl 4 gün gider? bide internet oyun diyorsun vallaha anlamadım ben benim n8 2 gün gitse şükür diyorum hata bendemi benim telefondamı? biri cevap versin lütfen!!!!

evet cumartesi yazdım ama pazar günü akşam bitti :D çok yoğun kullanıyorsun 2 gün idare eder. Ara sıra kullanıyorsan var bi terslik.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
traveler uygulamasını microsoft apps uygulaması adope office uygulamalarındaki ayarlari haritalari çevrimdişi yap benım bunlar kapalı oldukca da iyi gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt