Belle Web Browser vs Opera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
konuyu dağıtmayın. Bi anda pc browser kavgasına döndü. :)

mstf_l

mstf_l

Üye
hakkaten yaa belle diye girdiniz ubuntu diye cıkcanız :ehe

----------Eklendi @ 18:20:30 ---------- Yazıldı @ 18:13:23 ----------

simdi farkettim de benim yuzumden dalmısınız muhabbete hay demez olaydım :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
pRime.

pRime.

Üye
İsterse firefox o testten tam puan alsın, 8 sekmeden sonra sapıttığı sürece hayatta kurmam bilgisayarıma.
Geçen sene s60v3 oyun bölümüne bir konu hazırlamıştım, firefox 3.7 kullanıyordum ozaman, baya büyüktü konu. görselleri eklemek için 30'a yakın sekme açmıştım teklememişti bile firefox 6 kullanıyorum şimdi ve çok daha iyi performans veriyor. Bilgisayarımda baya eskidir yani intel pentium dual core 2.20ghz, 2gb ddr2, nvidia gforce 8400 gpu (256mb) artı bilgisayar win vista kullanıyor. Sizde nasıl sapıtıyor acaba?

nonamex

Üye
Geçen sene s60v3 oyun bölümüne bir konu hazırlamıştım, firefox 3.7 kullanıyordum ozaman, baya büyüktü konu. görselleri eklemek için 30'a yakın sekme açmıştım teklememişti bile firefox 6 kullanıyorum şimdi ve çok daha iyi performans veriyor. Bilgisayarımda baya eskidir yani intel pentium dual core 2.20ghz, 2gb ddr2, nvidia gforce 8400 gpu (256mb) artı bilgisayar win vista kullanıyor. Sizde nasıl sapıtıyor acaba?

Benim bilgisayarım çok daha eski, 1.5 Gb ram, Pentium 4 3 ghz işlemci var , Nvidia gforce'unda 7 serisinden bir kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

İşlemcinin zayıflığından mıdır bilemiyorum, Chrome'la çok rahat bir şekilde 15-20 tane sekme açabiliyorum ama Firefoxla açınca sapıtmaya başlıyor.. (Firefox'un 3. sürümleri çok başarılıdır o ayrı, o zamanlar bilgisayarımın vazgeçilmeziydi..)

----------Eklendi @ 18:40:16 ---------- Yazıldı @ 18:36:52 ----------

Ben XP kullanıyorum, acaba XP'den midir.. Vista & Windows 7'ye uyumluluk sorunları sebebiyle geçmek istemiyorum..

PriZm

PriZm

Üye
1.5 gb ram

kasması normal

bende 4 gb ram varken firefox 10 sekmeden sonra kasmaya başlıyor(windows 7 64 bit)

ama kasmaların tek nedeni flash player görev yöneticisinden bakıyorum işlemciyi süreklü kullanıp duruyor...

nonamex

Üye
1.5 gb ram

kasması normal

bende 4 gb ram varken firefox 10 sekmeden sonra kasmaya başlıyor(windows 7 64 bit)

ama kasmaların tek nedeni flash player görev yöneticisinden bakıyorum işlemciyi süreklü kullanıp duruyor...

Chrome ile hiç sıkıntı yaşamıyorum.. Firefox'u 6 yıldır kullanıyordum bıraktım bu yüzden..

PriZm

PriZm

Üye
Chrome ile hiç sıkıntı yaşamıyorum.. Firefox'u 6 yıldır kullanıyordum bıraktım bu yüzden..

chrome firefox a göre daha az ram yiyor.
nedenide belli chromda özellik yok! aynı ios gibi

ne eklenti kurabiliyorsun
ayarlar zaten boş

...

hız dersen chrome
özellik ve ortalama hız dersen firefox

Uruloki

Uruloki

Üye
opera gençler geçiceksiniz açılış kapanış javascript flash player performanlarında hep birinci hızda süper yani

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim bilgisayarda opera firefox chrome ve safari var. :Dama opera daha güzel sanki :)

PriZm

PriZm

Üye
Safari:görsellik
Opera:Hız Görsellik
İnternet Explorer:Hız vasat özellik iyi
Firefox:Alayı:D

siz seçin:D

bu arada bende Safari(son),Firefox 7,İnternet explorer 8,Opera(son)

nonamex

Üye
Chrome çok sade ve kullanışlı geliyor bana ya ama firefox'a öyle alışmışım ki hala garipsiyorum. Internet Explorer denen zımbırtı sadece devlet sitelerinde işe yarıyor zaten :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Belle vs opera diyorduk Belle web tarayıcısının windows versiyonumu çıktı?

konu nerden nereye gitti:D

nonamex

Üye
Belle vs opera diyorduk Belle web tarayıcısının windows versiyonumu çıktı?

konu nerden nereye gitti:D

Bir ağız tadıyla konuyu dağıttırmadınız ya :ehe

Neyse konuya dönüş yapalım , ben hala Symbian'ın stock tarayıcısının Opera Mobile kadar başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

PriZm

PriZm

Üye
Belle deki tarayıcı gayet başarılı.(bence)

puanını bilmiyorum ama opera ve android tarayıcısından daha hızlı gibi.GPU kullanımı açılmıl o kesin:)

pRime.

pRime.

Üye
1.5 gb ramkasması normalbende 4 gb ram varken firefox 10 sekmeden sonra kasmaya başlıyor(windows 7 64 bit)ama kasmaların tek nedeni flash player görev yöneticisinden bakıyorum işlemciyi süreklü kullanıp duruyor...
Bende olmuyor ya bu kadar kasma anlamadım gitti...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Belledeki taratıcının operadan tek eksiği kaydırma:) opera tüm sitelerde aynı performansı veriyor ama nokia web büyük sayfalarda kasmaya başlıyor. Tabi nokia web operadan daha hızlı:)

PriZm

PriZm

Üye
senin sistem nasıl?

CPU: AMD Phenom x4 955 BE 4.1 Ghz (O.C)
RAM: 4 GB 1333 Mhz Kingston
VGA: HİS HD 5670 1gb 900\4444 (O.C)
KASA: ThermalTake Black v3
POWER: ThermalTake 600 W

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
o bu değil de Belleyi bekliyorum karşılaştırma için. Ve ardından da Mozilla Fennec'in cıkmasını ;) sanırım ozaman alt üst olabilir opera da belle de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt