Kardeş Yaptım oldu Teşekkür ederim Ve bir Sorum Daha olcak Yeni Bir tema efekti yüklediğimizde dosyayı nereye atcaz eskisini silcezmi efekt kapatıp mı atcaz yardımcı olursan sevinirim
Teşekkürler kardeşim c6-01 olumlu cok güzel oldu![]()
c6 01 var ama olmadı ya yardımcı olurmusun
oh bee işte peşinde koştuğum bilgi hocam bende sayenizde iki efekti birleştirip çok güzel tek efekt yaptım ama sizden ricam ayrıca bi konu açıp efekt dosyalarının her birini açıklarsanız herkes istediği gibi efektleri düzenler kendi efektini yaparhemen yardım edeyim kardeşim sana
Ev ekranlarının arasındaki geçiş efektlerinin adı : ''activeidle_viewswitch_bg_image to image.fxml'' adlı dosya
Ekranın yan dönüşündeki efekt : ''layoutswitch_appear.fxml'' ve ''layoutswitch_disappear.fxml'' adlı efekt.
Ve seçenekler butonuna bastığında çıkan efekt tam olarak bilmiyorum ama :''touchinput_open.fxml'' ve ''touchinput_close.fxml'' ya da ''Optionsmenu'' ile başlayan 3 efektden birisi olması lazım. hiçbiri de olmaya bilir emin değilim.
daha sonra sevdiğin efektleri effects klasorüne at değiştirilsinmi sorusuna tamam de ve ayarlardan temnı bir kez değiştir tema efektin aktif olur. ama sakın multitask özelliğini kullanıp daha tema efektlerinin değiştirilmesi bitmeden temanı değiştirmeye kalkma telefon çoker ve tekrar flash atmak zorunda kalırsın. acele ettim ve başıma geldi 3 - 4 defa sonradan anladım.
oh bee işte peşinde koştuğum bilgi hocam bende sayenizde iki efekti birleştirip çok güzel tek efekt yaptım ama sizden ricam ayrıca bi konu açıp efekt dosyalarının her birini açıklarsanız herkes istediği gibi efektleri düzenler kendi efektini yapar
hacı çok teşekürlerde şu 3, adımdan sonrasını tam anlayamadık cahilliğmize ver biraz açarmısın
işte bu 10 numaraydı. ama en sonunda tema efektini açmayı unutmamak lazım)

Öncelikle effects on C yi yükledim. Tema efektini c ye direk klasör olarak attım. Başka tema yoktu onu da indirdim dediğiniz üzere etkinleştirdim. sonra geri döndüm. Telefonu açtım kapadım fakat yok olmadı.
güncelleştirme hatası ::::::