Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

alici-35

alici-35

Üye
Kardeşim ellerine sağlık eminim güzel olmuştur ama benim sormak istediğim ortalama 2 haftadır bununla uğraşıyorum ama bir türlü beceremiyorum kaza ile bir sefer aktif edebildik effecti bidahada edemedik indirdiğim dosyalardan sadece döküman dosyaları çıkıyo bunları kurmam için herhangi bir dosya yok bunların içinde sana zahmet bana yardımcı olursan çok memnun olurum en azından uykusuz gecelerimi kurtarırsın şimdiden tşk.......

sasasahamza

Üye

daha önce kurtulus abinin sis halindeki tema efekti dosyalarından herhangi birini yada herhangi bir şekilde tema efekti yüklemeye çalıştıysan, önce uyg.yntici den onu/onları kaldır. Eğer daha önce buna benzer bi denemen olduysa kesinlikle bu hatayı alma sansın çok yüksek kardeşim.

tamam kardeşim :) ben başka bir yoldan yaptım. Hatta arkaşadın paylaştığı effects lerin çoğusunu birleştirdim manyak bir efekt oldu :) toparlim bi maxicepe paylaşıcam benim yaprığım effects i .. Maksat sofrada tuzumuznolsun :)

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Herşeyi yapıyorum fakat başka tema seçtiğimde durmadan işlem yapılıyor diyo takılıyo sonra tuş kilidi olunca işlem bitmiş fakat değişen tema efeck fln yok :D

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi yapıyorum fakat başka tema seçtiğimde durmadan işlem yapılıyor diyo takılıyo sonra tuş kilidi olunca işlem bitmiş fakat değişen tema efeck fln yok :D

kullandığın hackli yazılımda bi problem olsa gerek tekrar flash at

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c6-01 hack'li belle'de yüklenemiyor yerleşik bileşen diyor nasıl yapalım[/SIZE][/COLOR]

alici-35

alici-35

Üye
gardaşım tşk ederim çok sağol......süpersin

alici-35

alici-35

Üye
:) :)

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
:alkisÇok :tşk: ellerine sağlık süperolmuş.(C6-01 Belle Başarılı:oke:)

ky_nukro

Üye
fp1 de oluyormu

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

inan bilmiyorum bende çünkü c7 var bende. Fp1 de c7 de olmadığı için deneme imkanım olmadı. Ama denersen haber verirmisin?

---------- Eklendi @ 23:36:19 ---------- Yazıldı @ 23:35:51 ----------

muhtemelen çalışacaktır.

alp047

alp047

Üye
kardeş rica edersem zoom effectleri fp1e göre düzenleyebilirmisin fp1de 142 dosya var bellede ise 119 dosya var onun için olmuyor rica edersem yeniden düzenlermisin

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
özel mesaj attım. Eğer işe yararsa fp1 için konuyu tekrar düzenleyeceğim. Haber ver

polatangel

Üye
yüklene miyor bu dahili bir bileşen hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
birde iphone efektlerini yapabilirmisin rica etsem

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yüklene miyor bu dahili bir bileşen hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
birde iphone efektlerini yapabilirmisin rica etsem

ayfon efektlerine benzer efektin adı zoom efekt v2 yi tavsiye ederim. Ama bu hatayı ya orjinal yazılımda yada hackli ama bu modun önceden uygulanmış olan cfw sini kullananlar alır. Kullandığın cfwnin özelliklerini kontrol et. Efekt yolu ayarlanmışmı! Eğer ayarlanmışsa direk effects klasrünü ayarlı dizine atman yeterli (genelde "E:/EFFECTS/" şeklindedir.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
ben telefonumu sözde hackledim galiba... kurulum hata alıyorum. 701 - FP1
1. Norton ile karantinadaki dosyaları restore yaptım
2. rom patcher ile open4all + install server RP+ ile install server 1.7 RP+ add auto apply

şimdi unsigned uygulamalar yükleniyor lakin widget ler olmuyor. yardım edebilirseniz sevinirim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonumu sözde hackledim galiba... kurulum hata alıyorum. 701 - FP1
1. Norton ile karantinadaki dosyaları restore yaptım
2. rom patcher ile open4all + install server RP+ ile install server 1.7 RP+ add auto apply

şimdi unsigned uygulamalar yükleniyor lakin widget ler olmuyor. yardım edebilirseniz sevinirim

walla o hatanın sebebini bilemiyorum. Çünkü o şekilde hacklemek hiç de sağlıklı değil. Çoğu işlemi yapamıyosun o zaman.

---------- Eklendi @ 13:58:40 ---------- Yazıldı @ 13:55:57 ----------

ayrıca fp1 de şu an için çalışmıyor bu efekt yöntemi. Ama galiba çalıştırmanın yolunu buldum. Konuyu düzenleyecem.

yunuq58

yunuq58

Üye
nokia 500 belle olumsuz :((

polat5_20

Üye
ya efekt c d güncelleştirme hatası veriyo ilgilenirmisn arkadasım sana zahmet

Üst Alt