Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

benighted

benighted

Üye
emeğine sağlık efektler güzel ilk videoda olanı kullanıyorum gayet başarılı olmuş ama bi isteğim olacak tabi mümkün mü bilmiyorum.tuş kilidini devreye sokarken bu bazı sony modellerinde olduğu gibi bi efekt yapma şansında varmı acaba.[video=youtube_share;e1oF0w0Aocc]http://youtu.be/e1oF0w0Aocc[/video] linkteki gibi

maklube

Üye
Bu yerleşik bir bileşen diye bir hata veriyor.Telefon hackli

ggokhan008

Üye
eline saglık guzel paylaşm olmus

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık efektler güzel ilk videoda olanı kullanıyorum gayet başarılı olmuş ama bi isteğim olacak tabi mümkün mü bilmiyorum.tuş kilidini devreye sokarken bu bazı sony modellerinde olduğu gibi bi efekt yapma şansında varmı acaba.[video=youtube_share;e1oF0w0Aocc]http://youtu.be/e1oF0w0Aocc[/video] linkteki gibi

kardeşim bende tuşu kilitlerken ve kilit açarken efekt olmasını ıstiyorum ama onu bende bilmiyoruw wala. Bu konuda üzülerek sylyorum yardm edemycem.

---------- Eklendi @ 00:43:20 ---------- Yazıldı @ 00:11:28 ----------

eline saglık guzel paylaşm olmus

teşekkür ederim iyi günlerde kullan kardeşim.

---------- Eklendi @ 00:46:49 ---------- Yazıldı @ 00:43:20 ----------

Bu yerleşik bir bileşen diye bir hata veriyor.Telefon hackli

cfw nde bu mod önceden yüklü olabilir. O yüzden kullandığın yazılımda bu modun uygulanıp uygulanmadığını öğren ve efekt yolu belirtilmişmi bi bak. Yüklemeye çalıştığın sis dosyasındaki dosyalar varolduğu için çakısiyodur. Bu yüzden dahili bileşen hatası alırsın.

benighted

benighted

Üye
anladim keske olsa cok iyi olurdu neyse yinede tesekkur ederim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
anladim keske olsa cok iyi olurdu neyse yinede tesekkur ederim

rica ederim.

---------- Eklendi @ 14:54:38 ---------- Yazıldı @ 14:52:33 ----------

telefonu yatay ekranda kilitleyince ekran yandöndürme efekti ile kilitleniyor. :) işine yararsa tabi. Açarkende yine aynı dönerek açılıyor.

---------- Eklendi @ 14:55:40 ---------- Yazıldı @ 14:54:38 ----------

tabi yatay ekran ekran koruyucu modunun bulunmadığı cfwlerde oluyor bu.

pamukk27

pamukk27

Üye
slm arkadaşlar c7 Telefon aldım efektleri pek hoş değil atma farklı şekil efektler nasıl yükleyebilirim yardım eder misiniz ne yapmamı önerirsiniz :( :( :(

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar c7 Telefon aldım efektleri pek hoş değil atma farklı şekil efektler nasıl yükleyebilirim yardım eder misiniz ne yapmamı önerirsiniz :( :( :(

önce hackli yazılımla telefonu hacklemen lazım kardeşim. Daha snra bu konudakileri eksiksiz uygula. Flash işlemi anlatımı forumda var oralardan bakabilirsin.

maklube

Üye
Daha once kurmadim bunu efektler kapali zaten ama ayni hata

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Daha once kurmadim bunu efektler kapali zaten ama ayni hata

daha önce kurup kurmaman önemli değil. Eğer senin kullandığın cfw de bu yüklemeye çalıştığın sis dosyasının içindeki dosyalar varsa, dosyalar çakışır ve bu da sana o hata olarak döner. Hangi cfw yi kullandığını bana pm olarak atsana ben bu efekt ışini o tele yapacam. Efektlerine kavusturcam seni hırs yaptım.

maklube

Üye

daha önce kurup kurmaman önemli değil. Eğer senin kullandığın cfw de bu yüklemeye çalıştığın sis dosyasının içindeki dosyalar varsa, dosyalar çakışır ve bu da sana o hata olarak döner. Hangi cfw yi kullandığını bana pm olarak atsana ben bu efekt ışini o tele yapacam. Efektlerine kavusturcam seni hırs yaptım.

Degismedi hala kendi efekti var her seyi yaptim

pamukk27

pamukk27

Üye
:):):) Bi Belle Sahibi Bi denese Acayip heyecanlandım şimdi

slm..guzel bı calısma yapmıssın ustam..bende c7 belle kullanıyorum senn yaptıgın bu hacklı fw yı yuklıcem ısallah bı sorun cıkmaz demı..hadı bakalım hayrlısı olsun yarın denersem sonucu sıze bıldırırım.. :oke::hmmm

marsoy

marsoy

Üye
tesekkurler

ali__can

Üye
hiç bişi olmadı .... c6 01 belle kulanıyorum. hiç bir fark yok...!!!!

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hiç bişi olmadı .... c6 01 belle kulanıyorum. hiç bir fark yok...!!!!

telefonun hackli ise olması lazım "theme effects on e.sis" mi yükledin "theme effects on c.sis" mi yükledin. "C olanı yüklediysen eğer effects klasörünüde c içıne atmalısın. Anlatımı dikkatli uygula yaparsın çok basit.

yucelkrc

Üye
arkadaşım emeğine sağlık, telefon Nokia E6-00 sonuç başarılı ..

gt22

gt22

Üye
teşekkür ederim süper oldu bu

chaoalp

Üye
usta bişi dicem bu tüm tema efekleri demişin hepsi de oluyo mu aynı anda yoksa nasıl bişi o

Üst Alt