Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Dostnametr

Üye
Hocam eline sağlık konundan temaları aldım ancak 1 konuda yardım isteyeceğim.
1 efekt buldum sevdim ancak sadece 3 özelliğini değiştirmek istiyorum.İlgili dosyaları söylersen diğer efektlerden değiştirmek istiyorum.

Ev ekranlarının arasındaki geçiş efektleri
Ekranın yan dönüşündeki efekt
Ve seçenekler butonuna bastığımda arkada yazılar saçma sapan dönüyor bu efektleri değiştirmek istiyorum

Şimdiden teşekkürler.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Hocam eline sağlık konundan temaları aldım ancak 1 konuda yardım isteyeceğim.
1 efekt buldum sevdim ancak sadece 3 özelliğini değiştirmek istiyorum.İlgili dosyaları söylersen diğer efektlerden değiştirmek istiyorum.

Ev ekranlarının arasındaki geçiş efektleri
Ekranın yan dönüşündeki efekt
Ve seçenekler butonuna bastığımda arkada yazılar saçma sapan dönüyor bu efektleri değiştirmek istiyorum

Şimdiden teşekkürler.

hemen yardım edeyim kardeşim sana

Ev ekranlarının arasındaki geçiş efektlerinin adı : ''activeidle_viewswitch_bg_image to image.fxml'' adlı dosya
Ekranın yan dönüşündeki efekt : ''layoutswitch_appear.fxml'' ve ''layoutswitch_disappear.fxml'' adlı efekt.
Ve seçenekler butonuna bastığında çıkan efekt tam olarak bilmiyorum ama :''touchinput_open.fxml'' ve ''touchinput_close.fxml'' ya da ''Optionsmenu'' ile başlayan 3 efektden birisi olması lazım. hiçbiri de olmaya bilir emin değilim.

daha sonra sevdiğin efektleri effects klasorüne at değiştirilsinmi sorusuna tamam de ve ayarlardan temnı bir kez değiştir tema efektin aktif olur. ama sakın multitask özelliğini kullanıp daha tema efektlerinin değiştirilmesi bitmeden temanı değiştirmeye kalkma telefon çoker ve tekrar flash atmak zorunda kalırsın. acele ettim ve başıma geldi 3 - 4 defa sonradan anladım.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Dostnametr

Dostnametr

Üye
hemen yardım edeyim kardeşim sana

Ev ekranlarının arasındaki geçiş efektlerinin adı : ''activeidle_viewswitch_bg_image to image.fxml'' adlı dosya
Ekranın yan dönüşündeki efekt : ''layoutswitch_appear.fxml'' ve ''layoutswitch_disappear.fxml'' adlı efekt.
Ve seçenekler butonuna bastığında çıkan efekt tam olarak bilmiyorum ama :''touchinput_open.fxml'' ve ''touchinput_close.fxml'' ya da ''Optionsmenu'' ile başlayan 3 efektden birisi olması lazım. hiçbiri de olmaya bilir emin değilim.

daha sonra sevdiğin efektleri effects klasorüne at değiştirilsinmi sorusuna tamam de ve ayarlardan temnı bir kez değiştir tema efektin aktif olur. ama sakın multitask özelliğini kullanıp daha tema efektlerinin değiştirilmesi bitmeden temanı değiştirmeye kalkma telefon çoker ve tekrar flash atmak zorunda kalırsın. acele ettim ve başıma geldi 3 - 4 defa sonradan anladım.

Teşekkürler hocam ev ekranı ve ekran dönmesini sayende ayarladım.
Ancak seçenekler butonundaki dönen yazıları yapamadım.Tüm options yazanları değiştirmeme rağmen olmadı :(

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
saol kardesim walla blmıyorum bende aynı problemi yaşaynca o kısmı güzel olan efekte diğer efektlerin sevdiğim kısımlarını koydum o şekilde kullanıyorum.

Bomb City

Bomb City

Üye
teşekkürler yükleyeceğim fakat daha sonra bellenin orjinal efektlerine nasıl geri döneceğiz?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yükleyeceğim fakat daha sonra bellenin orjinal efektlerine nasıl geri döneceğiz?

ayarlardan tema efekti yapabilmek için yüklediğin Effects on E:/ dosyasını kaldır ve telefonu yeniden başlat orjinal efektlere geri dönmüş olursun kardeşim. E içerisindeki effects klasörünü istersen silebilirsin ama daha sonra yeniden yapabilirim dersen silme kalsın. Ama sen bilirsin kardeşim.

Bomb City

Bomb City

Üye
Tamam kardeş çok sağol.
ayarlardan tema efekti yapabilmek için yüklediğin Effects on E:/ dosyasını kaldır ve telefonu yeniden başlat orjinal efektlere geri dönmüş olursun kardeşim. E içerisindeki effects klasörünü istersen silebilirsin ama daha sonra yeniden yapabilirim dersen silme kalsın. Ama sen bilirsin kardeşim.

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
hocam çok çok çooooooooookkk teşekkkür ederim C6-01 Belle de Sorunsuz Çalıştı :oke: :alkis :tşk:

Bomb City

Bomb City

Üye
Tema efekti değiştirmek bu kadar kolay olamazdı heralde bi kez daha çok çok sağol kardeş. C6-01 belle sorunsuz çalışıyor. Yeni efektler çıktıkça buraya eklersin umarım. :oke:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok çok çooooooooookkk teşekkkür ederim C6-01 Belle de Sorunsuz Çalıştı :oke: :alkis :tşk:

ben teşekkür ederim kardeşim güle güle kullan

----------Eklendi @ 13:15:24 ---------- Yazıldı @ 13:13:49 ----------

Tema efekti değiştirmek bu kadar kolay olamazdı heralde bi kez daha çok çok sağol kardeş. C6-01 belle sorunsuz çalışıyor. Yeni efektler çıktıkça buraya eklersin umarım. :oke:

rica ederim kardeşim tabiki konuyu sürekli takip ediyorum yorumları cevapsız bırakmamaya çalışıyorum yeni efektler buldukca da eklemeye devam edeceğim. eğer sizin de elinizde varsa konuya ekleyebilirim.

----------Eklendi @ 14:39:12 ---------- Yazıldı @ 13:15:24 ----------

Buyurun Arkadaşlar Tema efekti Düzenlemek isteyenler için konuyu açtım isteyenler buraya tıklayarak ulaşabilir.

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...imi-en-basit-haliyle-19-02-2012-a-605122.html

fLuke!

fLuke!

Üye
Çok Teşekkürler.Artık arayüz daha dinamik.:oke:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Arkadaşın telefonda Effect on E güncelleme hatası verdi o sorun nasıl düzelir ??

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın telefonda Effect on E güncelleme hatası verdi o sorun nasıl düzelir ??

kardeşim telefonun ya hackli değil yada daha once buna benzer bi dosya yüklemişsindir.

Önce yüklü ugulamalara girip ilgili uygulama varmı onu kontrol et varsa kaldır.

Sonra telefonun hacli değilse hackle çünkü hacksiz telefonda çalışmaz.

Violonist

Üye
kardeşim çok teşekkür ederim diğer yöntemlerde çok uğraştım olmadı fakat senin yöntem başarılı ve kolay.

najanaja

najanaja

Üye
kardeş ben şunu hala tam çözemedim bahsettiğiniz hack olayı hackli yazılım mı yoksa normal yollarla mı? ben yazılım atmasından anlama ama telim orj. belle ve hackli normal yollarla yazılım atarak deil ben bu şekilde effect leri kullanabilirmiyim şimdi, bi bilgi versen bu olayı hala anlamadım senin verdiğin dosyayı yükliyim dedim yüklenemiyor bu yerleşik bi bileşen diyor bende bi yardımı oluversen.

caqa

Üye
ya bu programi ben kuramadim hata veriyor telefon hackli belle

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben şunu hala tam çözemedim bahsettiğiniz hack olayı hackli yazılım mı yoksa normal yollarla mı? ben yazılım atmasından anlama ama telim orj. belle ve hackli normal yollarla yazılım atarak deil ben bu şekilde effect leri kullanabilirmiyim şimdi, bi bilgi versen bu olayı hala anlamadım senin verdiğin dosyayı yükliyim dedim yüklenemiyor bu yerleşik bi bileşen diyor bende bi yardımı oluversen.

kardeşim telefonunu yazılım atmadan hackledysen rompatcher+ dan yamaları da aktif et installserver ve open 4all yamalarinı. Bi de öyle dene olmazsa yine telefonu hackle kardeşim flash atarak. Çok kolay bişe zaten.

----------Eklendi @ 09:23:54 ---------- Yazıldı @ 09:16:23 ----------

ya bu programi ben kuramadim hata veriyor telefon hackli belle

kardeşim telefona daha önceden buna benzer bi işe yarayan bişey yüklemişsindir o yüzden dahili bileşen hatası alırsın. Tıpkı wigdet yüklediğin zaman aynı widgetin bi değişiğini yüklemeye çalıştığın zaman verdiği hata gibi. Ya da telefon hack olayında bi problem var.

• Beğen
Tepkiler: najanaja

babasezginbaba

Üye
ellerinize kollarınıza sağlık.güzel bir çalışma. bende c7 celle vardı. denedim oldu.

Üst Alt