Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım senin yaptığın şekilde yapmadığım için bu konuda yardım edemiycem. Çünkü o şekilde telefonumu hacklemedim o yüzden oyle hackli tellerede nasıl olur hiçbirfikifimyok :)

ümran

Üye
Kardeş Yaptım oldu Teşekkür ederim Ve bir Sorum Daha olcak Yeni Bir tema efekti yüklediğimizde dosyayı nereye atcaz eskisini silcezmi efekt kapatıp mı atcaz yardımcı olursan sevinirim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Yaptım oldu Teşekkür ederim Ve bir Sorum Daha olcak Yeni Bir tema efekti yüklediğimizde dosyayı nereye atcaz eskisini silcezmi efekt kapatıp mı atcaz yardımcı olursan sevinirim

kardeşim bunun için konu açmışsın. Ben anlattım sana orda sorularının cevaplarını. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Birde keşke bunun için konu açmasaydın. Takıldığın yerlerde bana ve diger usta arkadaşlara pm atabilirsin. Her zaman yardımcı olmaya çalısırız.

seyyid00

Üye
Teşekkürler kardeşim c6-01 olumlu cok güzel oldu :)

kural02

Üye
c6 01 var ama olmadı ya yardımcı olurmusun

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 var ama olmadı ya yardımcı olurmusun

telefonunun hackli olması lazım öncelikle. Ve anlatıma tam olarak uyduğuna emin ol kardeşim. Yine olmazsa pm at yardmcı olurum ben sana

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar konu güncellenmiştir bilginize!

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hemen yardım edeyim kardeşim sana

Ev ekranlarının arasındaki geçiş efektlerinin adı : ''activeidle_viewswitch_bg_image to image.fxml'' adlı dosya
Ekranın yan dönüşündeki efekt : ''layoutswitch_appear.fxml'' ve ''layoutswitch_disappear.fxml'' adlı efekt.
Ve seçenekler butonuna bastığında çıkan efekt tam olarak bilmiyorum ama :''touchinput_open.fxml'' ve ''touchinput_close.fxml'' ya da ''Optionsmenu'' ile başlayan 3 efektden birisi olması lazım. hiçbiri de olmaya bilir emin değilim.

daha sonra sevdiğin efektleri effects klasorüne at değiştirilsinmi sorusuna tamam de ve ayarlardan temnı bir kez değiştir tema efektin aktif olur. ama sakın multitask özelliğini kullanıp daha tema efektlerinin değiştirilmesi bitmeden temanı değiştirmeye kalkma telefon çoker ve tekrar flash atmak zorunda kalırsın. acele ettim ve başıma geldi 3 - 4 defa sonradan anladım.
oh bee işte peşinde koştuğum bilgi hocam bende sayenizde iki efekti birleştirip çok güzel tek efekt yaptım ama sizden ricam ayrıca bi konu açıp efekt dosyalarının her birini açıklarsanız herkes istediği gibi efektleri düzenler kendi efektini yapar

• Beğen
Tepkiler: yusuf_bey
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

oh bee işte peşinde koştuğum bilgi hocam bende sayenizde iki efekti birleştirip çok güzel tek efekt yaptım ama sizden ricam ayrıca bi konu açıp efekt dosyalarının her birini açıklarsanız herkes istediği gibi efektleri düzenler kendi efektini yapar

ben zaten bunun için de konu açtım ama kimse bakmadığı için 2. sayfaya düşmüş.(e sırf yukarda dursun diye de sürekli mesaj yazcak da değilim) buyur buradan konuya ulaşabilirsin ve istediğin efektin istediğin kısımını tek bir efektte toplayarak kullanabilirsin.

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...imi-en-basit-haliyle-19-02-2012-a-605122.html

bu arada istersen bi efekti başka yerlerde kullanabilirsin.

mesela klasöre giriş efektini menüye giriş efekti olarak değiştirmek mi istiyorsun? o zaman şu şekilde yapabilirsin.

klasör açma efektinin adını menü açma efekti ile değiştir ve efektlerin olduğu dizine at(isim değiştime işlemini başka bi klasörde yap) ve sonra yeni efekt dosyasını klasörün içine atıp değiştirilsdinmi diye sorunca evet de tamamdır.

sonra ayarlardan başka bir temayı seç efektlerin aktif olur kardeşim.

BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
eline sağlık kardeşim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim iyi günlerde kullan.

alici-35

alici-35

Üye
hacı çok teşekürlerde şu 3, adımdan sonrasını tam anlayamadık cahilliğmize ver biraz açarmısın

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hacı çok teşekürlerde şu 3, adımdan sonrasını tam anlayamadık cahilliğmize ver biraz açarmısın

kardeşm önce
1.efekt yolu dosyalarndan birini yükle

2.sonra hemen altındaki rar/zip li olan efekt dosyalarından bir tanesini x-plore ile aç ve içindeki effects adlı klasörü hangi efekt yolu dosyasını yüklediysen (C ya da E) c ye ya da e ye taşı (klasör halinde direk c yada e ye at başka bir klasöre atma sakın)

3.ayarlardan temalara git ve başka bi temayı seç tamamdır. Snra istediğin temaya geri dönebilirsin.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Biz her zaman yardıma açığz k.i.b kardeşm.

mirza42

Üye
işte bu 10 numaraydı. ama en sonunda tema efektini açmayı unutmamak lazım :))

portakalmıyım

Üye
Öncelikle effects on C yi yükledim. Tema efektini c ye direk klasör olarak attım. Başka tema yoktu onu da indirdim dediğiniz üzere etkinleştirdim. sonra geri döndüm. Telefonu açtım kapadım fakat yok olmadı.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle effects on C yi yükledim. Tema efektini c ye direk klasör olarak attım. Başka tema yoktu onu da indirdim dediğiniz üzere etkinleştirdim. sonra geri döndüm. Telefonu açtım kapadım fakat yok olmadı.

peki tema efektini açtınızmı? Normalde olması lazım ama neden olmadı bilmiyorum. Birde işlemleri doğru yaptığınıza emin olun. Efektleri c içerisine herhangi bır klasöre atmayın direk c içine atılcak. Tekrar deneyin olmazssa pm atın yardmcı olurum sana. Birde telefonun hackli olması lazım ama bu flash atmadan hack yapınca olmuyor.(antivirüs programları ile yapılan) Daha önce de bu başıma geldi.

sasasahamza

Üye
güncelleştirme hatası ::::::

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
güncelleştirme hatası ::::::

daha önce kurtulus abinin sis halindeki tema efekti dosyalarından herhangi birini yada herhangi bir şekilde tema efekti yüklemeye çalıştıysan, önce uyg.yntici den onu/onları kaldır. Eğer daha önce buna benzer bi denemen olduysa kesinlikle bu hatayı alma sansın çok yüksek kardeşim.

Üst Alt