Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
tüm tema efektleri derken kastettiğim şu: teker teker indirmek istemeyenler olursa diye oradaki efektlerin hepsini tek bi linke topladım. bu yani

bekir851

Üye
yaw efect klasorünü de yaptım olmadı neden olabilir sizce

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yaw efect klasorünü de yaptım olmadı neden olabilir sizce

arkadaşım mutlaka bı hata yapmıssındır yada telefonun hackli değildir.

Açıklamaları iyi oku lütfen.

- - - Eklendi - - -

hackliyse de önceden efekt yolu mod olarak yüklü ise belirli yere atman gerekir. Bana şu an hangi yazılım yüklü ve telefon modelin ne söylersen yardımcı olurum. Özel mesaj atabilirsen daha iyi olur.

uğur e

uğur e

Üye
c7 belle olumsuz

- - - Eklendi - - -

konuya şunuda ekleyin bilmeyenler olur. herşeyi yaptıktan sonra teli yeniden başlatın not olarak düşmediği için bende olumsuz yazdım şimdi oldu

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
c7 belle olumsuz

- - - Eklendi - - -

konuya şunuda ekleyin bilmeyenler olur. herşeyi yaptıktan sonra teli yeniden başlatın not olarak düşmediği için bende olumsuz yazdım şimdi oldu

öyle de olabilir haklısın ama benim dediğimi yapsan da tamam. Kapayıp açmana gerek yoktu. Ayarlar/Temalar/Genel den seçili temanı değiştir. O zaman efektler aktif oluyor. Yani sadece tema değiştir o kadar.

atakan25

atakan25

Üye
Quad Effects yükledim c olanı kurdum effectsi c ye attım tema değiştirdim olmadı yeniden başlattım olmadı telefon hackli

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Quad Effects yükledim c olanı kurdum effectsi c ye attım tema değiştirdim olmadı yeniden başlattım olmadı telefon hackli

telefonun dsya yntcisiyle direk c içini göremezsin. X-plore yükle ve effects klasörünü c içine tekrar at. Orjinal dsya ynetcsyle sadece c:/data/ içini görürsün sadece. Efektler c:/effects/ şeklinde olcak. Hata budur büyük ihtimal.

ilyas2107

Üye
çok güzel oldu kardeşim anlatım müthiş teşekkürler

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşım benim effect resource diye bi klasörün içindeydi bende oraya attım ama olmadı efektleri nerden kapatıyoruz
bi açıklama lütfen

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim effect resource diye bi klasörün içindeydi bende oraya attım ama olmadı efektleri nerden kapatıyoruz
bi açıklama lütfen

kardeşım orjınalinde efektler zaten resource içindedir. sen herhangi bi klasöre değil direk c ya da e icine atacaksın klasörü. X-plore kullan. Ve açıklamaları dikkatli takip et. Dünyanın en basit şeyi.

yasirtaha

yasirtaha

Üye

kardeşım orjınalinde efektler zaten resource içindedir. sen herhangi bi klasöre değil direk c ya da e icine atacaksın klasörü. X-plore kullan. Ve açıklamaları dikkatli takip et. Dünyanın en basit şeyi.
tamam kardeş ben efektleri tekrar açmayı unutmuşum şimdi oldu çokta güzel oldu

- - - Eklendi - - -

bilgiler için sağol emeğine sağlık

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş ben efektleri tekrar açmayı unutmuşum şimdi oldu çokta güzel oldu

- - - Eklendi - - -

bilgiler için sağol emeğine sağlık

süper kardeşim hayırlı olsun:)

kureoglu78

Üye
arkadaşım benim nokia n 8 var hack lı birebir dediğini yaptım ama efektler olmadı...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim nokia n 8 var hack lı birebir dediğini yaptım ama efektler olmadı...

istersen tekrar dene kardeşim yanlis yapmışsındır biyerde. O kadar kişi yaptı. Dediklerım yanlış olsaydı onlar da yapamazdı. İşlemleri yaptıktan snra bide telefonu kapa aç. Temalara gir efektleri kapa aç. Bide başka bi tema ayarla. Bi dene olmazsa pm at yardmcı oluru

kureoglu78

Üye
yusuf bey öncelikle efektleri kapadım sis dosyasını c ye telefon hafızasına attım ve kurdum sonra indirdiğim efekt dosyasını c de sis dosyasının bulunduğu klasöre kopyaladım ardından temalardan olan temaları tek tek etkinlaştirdim sonra efektleri açık konuma getirdim olmadı üstüne birde tlf kapatıp açtım bu uygulamayı olmayınca tlf e hafızasındada denedim ama malesef efektler eklediğiniz videolardaki gibi hiç olmadı nerede yanlış yapmışımdır saygılar...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yusuf bey öncelikle efektleri kapadım sis dosyasını c ye telefon hafızasına attım ve kurdum sonra indirdiğim efekt dosyasını c de sis dosyasının bulunduğu klasöre kopyaladım ardından temalardan olan temaları tek tek etkinlaştirdim sonra efektleri açık konuma getirdim olmadı üstüne birde tlf kapatıp açtım bu uygulamayı olmayınca tlf e hafızasındada denedim ama malesef efektler eklediğiniz videolardaki gibi hiç olmadı nerede yanlış yapmışımdır saygılar...

bak kardeşm yanlıs yaptığın nokta efektlerin "effects" adlı klasörünü c içinde bir klasöre atman. Önce xplore kullanacaksın bu sart. Telefonun dosya yöneticisiyle yapamazsın onu açma bile.

Sırayla yap.
1.Xploreyi aç
2.effects adlı klasörü işaretle
3.taşı butonuna bas
4.en üstteki c:telefon hafızası yazan yere 2 dfa tıkla (bu sayede effects klasörünü taşımış olursun)
5.effects on disk c olan dosyayı kur(kuruluysa gerek yok kurmana)
6.teli kapat aç tamam. Hala yapamazsan diycek bişeyim yok kardeşim. O kadar kişi yapabıldi. Yapamayan sadece sen isen anlatımı dogru uygulamıyorsun ya da anlamadan yapıyorsun demek. Tekrar tekrar söylüyorum. Effects klasörünü hiçbir klasöre atmayacaksın telefonun c hafızasına atacaksın yolu c:/effects olacak. C hafızası içine ana dizine atılacak.

Yaparsın artık herhalde.

kureoglu78

Üye
allah razı olsun kardeş şimdi oldu müteşekkirim
saol varol

- - - Eklendi - - -

yusuf bey bi ricaam daha olacak peki bu efekt paketleri tek tek atarsak efeklerde karışma olurmu yoksa değiştirmek istediğimiz zaman yine xporerden açıp c den kopyalamış olduğumuz dosyayı silip diğer paketimi atmamız gerekir saygılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun kardeş şimdi oldu müteşekkirim
saol varol

- - - Eklendi - - -

yusuf bey bi ricaam daha olacak peki bu efekt paketleri tek tek atarsak efeklerde karışma olurmu yoksa değiştirmek istediğimiz zaman yine xporerden açıp c den kopyalamış olduğumuz dosyayı silip diğer paketimi atmamız gerekir saygılar

evet kardeşim aynem öyle. Eğer başka bir efekt paketini kurmak istersen yapacağın tek şey c içine attığın effects klasörünü silmek ve istedigin efekt paketinin effects klasörünü c ye atmak. Daha snra ayarlardan başka bir temaya geçince aktif olmuş olur. Snra tekrar istediğin efekte geçebilirsin.

ferhat1983

Üye
arkadaşım sanırım ben beceriksizim.daha once kurtuluşun efektini yapmıştım.şimdi senin verdiklerni oldgu gibi attım effects kalsörünün içine.ama ne hikmetse olmadı.bana yardım et.telefon hackli....

- - - Eklendi - - -

bana yardımmm olmyo.telefomum hacklı ve daha oncedende yaptım effect.yolladıklarını c:/effects dosyasının ıcıne taşıdım.adımları uyguladım ama malesef.eski effectimde gitti elden.acil yardım

- - - Eklendi - - -

senden ricam xplorede yapılışını resim yada video olarak paylaşırmısın

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sanırım ben beceriksizim.daha once kurtuluşun efektini yapmıştım.şimdi senin verdiklerni oldgu gibi attım effects kalsörünün içine.ama ne hikmetse olmadı.bana yardım et.telefon hackli....

- - - Eklendi - - -

bana yardımmm olmyo.telefomum hacklı ve daha oncedende yaptım effect.yolladıklarını c:/effects dosyasının ıcıne taşıdım.adımları uyguladım ama malesef.eski effectimde gitti elden.acil yardım

- - - Eklendi - - -

senden ricam xplorede yapılışını resim yada video olarak paylaşırmısın

tabi yardımcı olurum kardeşim ne demek. Şimdi yapman gerken sadece şunlar.

1-kurtuluş abinin verdiği efekt kuruluysa kaldır. Ve benim verdiğim effects on disk e olanı yükle telefonuna.

2-Benim verdiğim efekt dosyalarından istediğin hangisiyse x-plore ile aç ve içindeki effects klasörünü direk klasör ile birlikte e hafızasına at (n8 c7 x6 gibi modellerde e depo hafızasıdır, c6-01 de e hafıza kartıdır ona göre e içine atacaksın.)

3-ayarlardan temalara gir ve herhangi bi temayı seç (bu sadece efekti hafızaya alması için)

işlemler bu kadar kardeşim. Effects klasörünü taşırken ana dizine taşımalısın. Herhangi bir klasöre taşırsan kesinlikle çalışmaz. İnan videolarla ya da fotoğraflarla anlatılacak hiçbirşey yok. Çok basit ve topu topu 1 dk lik bi işlem. Kolay gelsin.

Üst Alt