yaw efect klasorünü de yaptım olmadı neden olabilir sizce
konuya şunuda ekleyin bilmeyenler olur. herşeyi yaptıktan sonra teli yeniden başlatın not olarak düşmediği için bende olumsuz yazdım şimdi olduc7 belle olumsuz
c7 belle olumsuz
- - - Eklendi - - -
konuya şunuda ekleyin bilmeyenler olur. herşeyi yaptıktan sonra teli yeniden başlatın not olarak düşmediği için bende olumsuz yazdım şimdi oldu
Quad Effects yükledim c olanı kurdum effectsi c ye attım tema değiştirdim olmadı yeniden başlattım olmadı telefon hackli
arkadaşım benim effect resource diye bi klasörün içindeydi bende oraya attım ama olmadı efektleri nerden kapatıyoruz
bi açıklama lütfen
tamam kardeş ben efektleri tekrar açmayı unutmuşum şimdi oldu çokta güzel oldu
kardeşım orjınalinde efektler zaten resource içindedir. sen herhangi bi klasöre değil direk c ya da e icine atacaksın klasörü. X-plore kullan. Ve açıklamaları dikkatli takip et. Dünyanın en basit şeyi.
tamam kardeş ben efektleri tekrar açmayı unutmuşum şimdi oldu çokta güzel oldu
- - - Eklendi - - -
bilgiler için sağol emeğine sağlık

arkadaşım benim nokia n 8 var hack lı birebir dediğini yaptım ama efektler olmadı...
yusuf bey öncelikle efektleri kapadım sis dosyasını c ye telefon hafızasına attım ve kurdum sonra indirdiğim efekt dosyasını c de sis dosyasının bulunduğu klasöre kopyaladım ardından temalardan olan temaları tek tek etkinlaştirdim sonra efektleri açık konuma getirdim olmadı üstüne birde tlf kapatıp açtım bu uygulamayı olmayınca tlf e hafızasındada denedim ama malesef efektler eklediğiniz videolardaki gibi hiç olmadı nerede yanlış yapmışımdır saygılar...
allah razı olsun kardeş şimdi oldu müteşekkirim
saol varol
- - - Eklendi - - -
yusuf bey bi ricaam daha olacak peki bu efekt paketleri tek tek atarsak efeklerde karışma olurmu yoksa değiştirmek istediğimiz zaman yine xporerden açıp c den kopyalamış olduğumuz dosyayı silip diğer paketimi atmamız gerekir saygılar
arkadaşım sanırım ben beceriksizim.daha once kurtuluşun efektini yapmıştım.şimdi senin verdiklerni oldgu gibi attım effects kalsörünün içine.ama ne hikmetse olmadı.bana yardım et.telefon hackli....
- - - Eklendi - - -
bana yardımmm olmyo.telefomum hacklı ve daha oncedende yaptım effect.yolladıklarını c:/effects dosyasının ıcıne taşıdım.adımları uyguladım ama malesef.eski effectimde gitti elden.acil yardım
- - - Eklendi - - -
senden ricam xplorede yapılışını resim yada video olarak paylaşırmısın