BELLE Sonrası N8'de kamera pixeli düşüyor!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avianca

Üye
bellede bende de aynısı oldu hatta kafaya takmıstım bi ara. servise vermeyi bile düşündüm. flashı kapatıp öyle çek fotoları. ondan dolayı renk turuncumsu cıkıyor..

41lion41

41lion41

Üye
yok arkadaşlar o resimler videodan yakalanan resimler....ayrıca annadayken öyle değildi.sonradan farkına vardım bende

ama symdvr v1.23 diye bir pro yüklemiştim..o yazılımda ayarlarıyla oynadım...bitrateyi felan değiştim..
sonrada kaldırdım programı...acaba o etki edermi...?

onur027

onur027

Üye
Arkadaşlar N8'e belleyi yükledim...ee herşey güzel hızlı yalnız dikkatimi çeken Kamera pixeli düşük olduğunu varkettim...emin olmak içim başka bir N8'e Belle yükledim sorun aynı arkadaşlar anna da ve önceki sürümünde kamerayı karşılaştırabilirsiniz çok büyük fark var arada!!!!!! yoksa belle dosyalarında oluşan bir hatamı var anlamadım......:S

katılıyorum kardeşim orjinal belle yükledim.hatta sil baştan tekrar 3 kere yükledim.kamerada bozukluk var.helede elini az da olsa titretsen çekimi çabuk bozuyor.anna dayken daha iyiydi kamera

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yok arkadaşlar o resimler videodan yakalanan resimler....ayrıca annadayken öyle değildi.sonradan farkına vardım bende

ama symdvr v1.23 diye bir pro yüklemiştim..o yazılımda ayarlarıyla oynadım...bitrateyi felan değiştim..
sonrada kaldırdım programı...acaba o etki edermi...?

senin resimlerde netlik ve beyaz dengesi ayarlarında sıkıntı var gibi görünüyor kamera ayarlarını varsayılana çevirmeyi bi dene bir de farklı bir kamera programıyla dene istersen

adanalı1

adanalı1

Üye
Valla bende daha net cekmeye basladı:D

emre.koc

emre.koc

Üye
bende gayet güzel çekiyor ..

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 de bile artık cam gibi çekiyor :D

erorcun

Üye
Anna kamerasını Belle'ye port ettim deneyebilirsin istersen:

Birkaç dosya unutmuş olabilirim ama çalışıyor. Focus daha hızlı bir de.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
arkadaslar benim anlamadigim en dandik bir android tel olsun yada iphone ile yanyana kamera acıyorum,neden n8 diger telefonlar gibi degil.kamera diger telefonlara gore kotu.mesela bir android telefon 5mp daha canli gosteriyor cekimden önce ve sonra.bu neden anlamiyorum.herkes 12 olduguna inanmiyor bu yüzden.mesela telefonu cevirirken gölgelenme kararti neden???

----------Eklendi @ 21:20:05 ---------- Yazıldı @ 21:16:23 ----------

herzaman daha donuk ve cansiz.cekimden sonra yakin cekim iyi ama dedigim gibi bu turkcell in androidi ile ve huawei ideos x5 denedim arkadaslarim dalga geciyorlar.umarim demek istediğim şeyleri anlayan birisi olur.

erorcun

Üye
Sorun telefonda değil, arkadaşlarında. Kompleksliler.

Yine de niye senin deyiminle "donuk" gösterdiğini söyleyeyim; N8 gerçek renkleri çeker, abartı çekmez. Ve insanlar abartı renkler görünce o fotoğrafı çeken aletin daha iyi çektiğini sanarlar. Halbuki arkadaşının makinasından fotoğraf çeksen sonra bir ekrana bir de çektiğin yere baksan, ardından sen kendi N8'inden fotoğraf çeksen sonra bir N8'e bir çektiğin yere baksan, N8'in gerçek renkleri gösterdiğini görürsün.

Mesela bu yüzden Belle'nin kamerası sana daha iyi gelir, çünkü insanların abartı renkli fotoğrafları daha iyi sandığını anlamış Nokia, ve Belle kamerasında renklere abanmış. Beyaz kar sarı çıkıyor resmen Belle ile.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
n8in kamerasi cok.guzel.cekiyor ama malesef her isik ortaminda kaliteli degil. suan kullandigim 5mp ile karsilastiriyorum. bazen samsung daha iyi cekiyor n8de isiga gore ayarlanayi iyi yapman gerek ama profesyonel ayarlar yok. ama en guzel yani da cozunurlugun iyi olmasi resme kalite acisindan cok sey katiyo bi de renk ve isik ayarlari iyi olsa.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
çekimin klitesini pc ye takınca anlarsın n8 gayet güzel çekiyo. ben çektiğim fotoları çıkarttırdı dijital fotğraf makinasından daha kaliteli. bi yakınımda 12.1 mp fotograf makinası var karşılaştırdık n8 ezdi valla. birde carl zeiss lensli olmasıda bi avantaj. s^3 deyken annadayken kamerada parlama vardı belleye gecince parlamada kalmadı gayet güzel ve memnunum.

Polymath

Polymath

Üye
çekimin klitesini pc ye takınca anlarsın n8 gayet güzel çekiyo. ben çektiğim fotoları çıkarttırdı dijital fotğraf makinasından daha kaliteli. bi yakınımda 12.1 mp fotograf makinası var karşılaştırdık n8 ezdi valla. birde carl zeiss lensli olmasıda bi avantaj. s^3 deyken annadayken kamerada parlama vardı belleye gecince parlamada kalmadı gayet güzel ve memnunum.

Kardeşim konunun tarıhıne baktın mı ? bunu yazarken :D Hortlattınız gene bir konuyu :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Orjinal geldi sorun bitti :locked:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt