BELLE Sonrası N8'de kamera pixeli düşüyor!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brhan

Üye
    Konu Sahibi
BELLE Sonrası N8'de kamera pixeli düşüyor!!!!!!!!!!
Arkadaşlar N8'e belleyi yükledim...ee herşey güzel hızlı yalnız dikkatimi çeken Kamera pixeli düşük olduğunu varkettim...emin olmak içim başka bir N8'e Belle yükledim sorun aynı arkadaşlar anna da ve önceki sürümünde kamerayı karşılaştırabilirsiniz çok büyük fark var arada!!!!!! yoksa belle dosyalarında oluşan bir hatamı var anlamadım......:S

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Sonuçta Resmi Güncelleme Değil Olsun O Kadarıda :)

Artles

Artles

Üye
beta sürümü sonuçta..

serkanet

Üye
kamera camında en ufak bir parmak izi lekesi bile berbat resimler çıkarabiliyor ortaya kamera camını yumuşak bi bezle temizle bellede pixel arttı diyeceksin nokia beta labs ın şu anda sunduğu kamera güncellemesinin daha üst sürümü yüklü

erollcelik

erollcelik

Üye
piksel yazılımsal bir şey değil ki düşsün.

mıttık

Üye
sanırım 4000*3000 çekmiyor artık demek istemiş ancak telefon ilk açıldığında fw nin default ayarlarından dolayı 9mp olarak geliyor onu ayarlardan 12 ye alırsanız sorun olmaz

spartuas

spartuas

Üye
Arkadaşlar N8'e belleyi yükledim...ee herşey güzel hızlı yalnız dikkatimi çeken Kamera pixeli düşük olduğunu varkettim...emin olmak içim başka bir N8'e Belle yükledim sorun aynı arkadaşlar anna da ve önceki sürümünde kamerayı karşılaştırabilirsiniz çok büyük fark var arada!!!!!! yoksa belle dosyalarında oluşan bir hatamı var anlamadım......:S
Telefonu flaşladın ve belle sürümü orjinal değil. Olacak o kadaar salla takma kafana :oke: belleyi kullandın da kamerası kötüymüş biz daha belle görecez. Kıymetini bil :)

• Beğen
Tepkiler: brhan

serkanet

Üye
kamera kötü felan deil usb kablosu olsaydı resim yüklüyücektim arkadaş annadan daha güzle hatta video felan süper

By_Zw

By_Zw

Üye
Kamera modlarını denemeni tavsiye ediyorum. Resim performansından video çekme kalitesine kadar çeşitli ayarlar kullanabileceğin kamera modları bulunmakta.

ayasin

Üye
bence resimleri eski sürümen göre daha kalitesiz çekiyor bende belle yüklü fakat ben ilk yazılımın çektiği resimleri daha kaliteli buluyorum normal symbian 3 , anna filan değil yani

serkanet

Üye
yanlışın var daha kaliteli ayarlarında sıkıntı vardır ;)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Arkadaşa Bende Katılıyorum Resimde Daha Fazla Noise Ve Odaklanma Pek İyi Olmuyor Bu Yüzden Pek Net Çekmiyor Uzaktan Bakmayın Düzenlemeye Girip Sounna Kadar Zoom Yapın Görürsünüz Ve Bazen Odaklandığı Yerde Mavimsi Bir Tonda oluşabiliyor Ama Genel Olarak Çok İyi MAAŞALLAH Nazar Değmesin İNŞALLAH :D Daha İyiside Resmi Olarak Çıktığında Olur Daha Çıkmasına Aylar Var Ve Böyle İyi Birşey Olmuş Nokia Yine Bizi Hayal Kırıklığına Uğratmazsa Son Sürüm Dehşetin Ötesinde Olur Böyle Bir Hızla Ve Performansla Devam Ederse :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dogru söylüyosun kardes beta labs'ın yayınladıgı 9.36 galiba daha dün yüklüycektm bellede 11.52 gbi bsy sanırım tam emin dglm ama beta labs'dan yüksek oldugu kesin yani ben bi düşüklük görmedm acıkcası hatta artms bile dyeblrm yani

kasap111

kasap111

Üye
ben de belle yükledim ama dendiği gibi pixel düşüşü yok fotoğraf kalitesi de çok güzel hatta video kalitesi daha da iyi olmuş gibi bence

41lion41

41lion41

Üye
arkadaşlar ben size e7 telefonlarımdan anna ve belle sürümleriyle çekim yapıcam ve buraya ekran görüntülerini eklicem
görürsünüz ozaman belleyi.. çok kötü..
ve geri dönmem lazım annaya

İşte resimler : ( herzmanki rengindende uzaklaştı..turuncu bir hava oluştu videoda..) netlikte gitti..
Anna

Belle

Anna

Belle
Anna Belle

polluxea♪

polluxea♪

Üye
senin kamera bozuk dostum bellede en üst sürüm yüklü...bnm telefon canavar gibi cekyo valla

PriZm

PriZm

Üye
polluxea♪;4343159' Alıntı:
senin kamera bozuk dostum bellede en üst sürüm yüklü...bnm telefon canavar gibi cekyo valla
kamera bozuk olsa annadada aynı sorunu yapardı.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
arkadaşlar ben size e7 telefonlarımdan anna ve belle sürümleriyle çekim yapıcam ve buraya ekran görüntülerini eklicem
görürsünüz ozaman belleyi.. çok kötü..
ve geri dönmem lazım annaya

İşte resimler : ( herzmanki rengindende uzaklaştı..turuncu bir hava oluştu videoda..) netlikte gitti..
Anna

Belle

Anna

Belle
Anna Belle

bende öyle bir sorun yok
belki beyaz dengesi farklıdır

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ayarlarıyla oynadınız mı hiç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt