n8 Belle rehber isim arama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dearlover

dearlover

Üye
    Konu Sahibi
n8 Belle rehber isim arama sorunu
arkadaşlar dün n8 e belle yükledim. ama rehberde isim arama yaparken ya qwerty klavye çıkıyor ya da alfasayısal tuş takımı çıkıyor.
n8 de belle den önce isim arama yaparken mesela ahmet yazarken a ya basıncan hmet; sonra h ye basınca met olarak ismi buluyordu. bu sistem bellede gitmiş. tekrar yülenir mi aceba? soru biraz uzun oldu kusura bakmayın. bu arada tel benim değil pederin. o da onu yükle deyip duruyor :)

paşa06.40

paşa06.40

Üye
arkadaşlar dün n8 e belle yükledim. ama rehberde isim arama yaparken ya qwerty klavye çıkıyor ya da alfasayısal tuş takımı çıkıyor.
n8 de belle den önce isim arama yaparken mesela ahmet yazarken a ya basıncan hmet; sonra h ye basınca met olarak ismi buluyordu. bu sistem bellede gitmiş. tekrar yülenir mi aceba? soru biraz uzun oldu kusura bakmayın. bu arada tel benim değil pederin. o da onu yükle deyip duruyor :)
ana ekranda arama tuşuna bas sayılar çıkıyo. Sayılardan diyelim ahmet yazcaksın 2 ve 4 e bas t9 la yazar gbi bas arama yaptgn isim karsina cıkacaktır rehbere girmene gerek kalmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt