BELLE soft format...BELLE'ci arkadaslar bi bakabilirmisiniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
BELLE soft format...BELLE'ci arkadaslar bi bakabilirmisiniz ??
arkadaslar merhaba,ivo 3.1 belle kullanyorum ama telefonu 1 gün kullandıktan sonra flan telefon yavaslamaya baslyo..dedim bi soft format atarsam kendne gelir belki.acaba soft format atsam bi sorun olurmu bellede ?? şimdiden tesekkürler iyi forumlar :) :bye2:

karasahinemre

Üye
olmaz

spartuas

spartuas

Üye
tabiki olmaz hatta soft format az gelir. Hard format at. Forumdan incele hard formatı sonra herşeyin silinir :naughty:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
salgolun arkadaslar :)

mensir

mensir

Üye
ben once hafıza kartını bıcımlendırdım sonra sonra format attım gayet ıyı hıc bısı yok

wild.cats

wild.cats

Üye
arkadaşlar nokia n8 belle kullanıorumm 2 saat önce güncelleme vardı sosyal die onu yaptım telefon açılıp kapanacaktır dedi tmm dedimm telefonn nokia yazısı çıkıyorr sonra beklediğimde kapanıyorr ... . napabilirim yardım edin ?

byred55

Üye
konu sahibi arkadaş hard format atma sıkıntı olur eğer belle yüklü ise . Çünkü yazılım vs herşey silinir tekrar Ovi güncellemesini bulmaz zor olur uğraşırsin flash vs işlemlerle'en iyisi soft telefon hafızasında ve depodaki herseyi ucurur fakat yazılım kalır tekrar uğraşmazsin . Tabi yedekleme yap derim önemli şeyler var ise. Bir önceki arkadaş telefon açılmıyor nokia yazısı geliyo kalıyor demis o konumda bekle illa gelir olmadı cihazı kapat ortalama bir saat bekle olmadı sabaha kadar kapalı olsun aç ama sabret. Dayanamıyorsan hard çek ama pratik değilsen sonra uğraşırsin :)

wild.cats

wild.cats

Üye
tmm teşekkürler

wild.cats

wild.cats

Üye
arkdaşşımm bekledimm ama olmuyorr yine tekrar aynı hatayı yapıyorr. hard format nasıl atcamm bellede değişik mi ki ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard atma atarsan magaza sosyaller silinir.fabrika ayarlarından veri sil ve geri yukle ile format at ama öncesinde teli hatsiz moduna al.telefon açılırken sıyah ekranda 5 dakıka kadar bekler dokunma kendı açılır arkadaşım kolay gelsin

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hard atabilirsin ovi sorunu çözüldü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...