c6-01 flash yardım arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 flash yardım arkadaslar
selam arkadaslar. umarım ki edersiniz ederrsiniz

ben c6-01 kullanıyorum belle nin son guncellemesi yuklu 111.040.1511 telefona flash atacagım bunun için navifirmden bu versiyonu mu indirecem yoksa sonu 609 olan guncellmeyi mi

ikincisi telefona flash atmadan once telefona herhangi bir hard format ya da soft format atmaya gerek var mı

ucuncusu benim evde net yok. ben gidip baska bir yerden buu navifirm dosyalarını indirip getirip kendi bilgisayarıma atıp flash atarsam olur mu.yani benim bilgisayar da net olmasa sorun olmaz diye dusunyorum. yinede size sormak istedim.bayadır bi arastırıyorum bu flash atmayı ama hep uzak durdum hiç denemediğim için.
umarım yardım edersınız.

teşekkür ederim :)

burakkk97

Üye
3.ye cevap vereyim ben dosyaları telden indirdim pcden flashladım sıkıntı olmaz

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
3.ye cevap vereyim ben dosyaları telden indirdim pcden flashladım sıkıntı olmaz

görüşün için teşekkür ederim :)
digerleri hakkında da soru işareti kalmayınca flashı atacam inşallah

ANIL

ANIL

Admin
111.040.1511 son sürüm yüklü olduğu için 609 sürümüne dönmen için downgrade yapman lazım. Aynı sürümü yüklemek istiyorsan 1511 olanı indirmelisin. Hard ya da soft atabilirsin temizlenmiş olur. Evet dosyaları başka bir pc üzerinden indirebilirsin.

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
111.040.1511 son sürüm yüklü olduğu için 609 sürümüne dönmen için downgrade yapman lazım. Aynı sürümü yüklemek istiyorsan 1511 olanı indirmelisin. Hard ya da soft atabilirsin temizlenmiş olur. Evet dosyaları başka bir pc üzerinden indirebilirsin.
teşekkür ederim :)
umarım bi sorun olmaz cunku ilk defa deneycm flash amayı çok tereddütteym. salihk arkadasın c6-01 için anlattıgı bir flash atma var onu deneyecm umarım bir sorunla kariılasmam
bir de merak ettim flash zaten teldeki tüm dosyaları silip yeniden yuklemiyor mu yani bunu hard ya da soft format için diyorum

anadolumm

Üye
evet yazılımı yeniden yüklemiş oluyorsun yani telefonu ilk günkü haline getiriyorsun. Ben de daha önce hiç flash atmadım ve benim de flash atma düşüncem var. Eğer flash atacaksan sonuçları bildirirsen sevinirim :)

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bişey soracagım flash atacagım zaman telefon acık mı kapalı mı olacak. flash atacaım şimdi

doctorrr

doctorrr

Üye

anadolumm

Üye
ben de şimdi flash atacam umarım bi sorunla karşılaşmam korkuyorum :( :D

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
evet normal flashı atacagım ama evde net yok umarım sorun olmaz. :)

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yunus arkadas çok rahatsın ohh. :)

anadolumm

Üye
elektrikler kesildi şansa bak :D neyse ki flasha başlamamıştım ve notebook un bataryası takılıydı

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
neyse ben baslıyorum umarım olumlu bi sonuç yazarım :)

anadolumm

Üye
tamam kolay gelsin :)

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar flash basarısız oldu galiba boyle bi yazı cıktı ne yapmalıyım lütfen yardım :(
flashing operation diddnt start correctly. To recover follow next instructions
ve altınındA 6 tane secenek var.

seçeneklerde ise yeniden dene ve iptal var ne yapabilirm

- - - Eklendi - - -

arkadaslar anlayan biri yok mu

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun yok galiba

- - - Eklendi - - -

aynı sorun yok galiba

anadolumm

Üye
yanlış görmüş olabilirim belki mutlaka vardır bi çözümü salihk ya mesaj at istersen

- - - Eklendi - - -

yanlış görmüş olabilirim belki mutlaka vardır bi çözümü salihk ya mesaj at istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...