Belle shell'i cfw şeklinde kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thelarts26

thelarts26

Üye
    Konu Sahibi
Belle shell'i cfw şeklinde kullanmak
merhabalar öncelikle;
benim sormak istediğim şey belle shell i bilmeyeniniz yoktur herhalde bunu cfw şeklinde kullanamaz mıyız ? Yani belle shell cfw de gömülü olsa aslında daha az ram harcamaz mı ? Yani direk 5800 da belle olsa :) yani bi bilen kardeşimiz denese ? şimdi herkes olmaz diyecek bunu bende biliyorum ama spb de tel açıldığında otomatik olarak açılıyor.neden aynı şey belle shellde ' de olmasın ? Bide gömülü olsun 35-40 mb ram olsa hayli hayli yeter yani birileri neden alıpda belle shell i cfw şekline dönüştürmeye uğraşmasın ki ?
:ehe

• Beğen
Tepkiler: 007yasar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Cfw içine gömebilirim. Ancak çalışır mı bilmem. Çalışsa bile en az 20 mb kendisine ayıracaktır. Zaten ram sorunu olan cihaza yazıktır zulmetmeyelim :)

thelarts26

thelarts26

Üye
    Konu Sahibi
Ya gömmek değilde hani neden cfw olmas anna nın cfw si oldu belle nin neden olmasın yani ?

----------Eklendi @ 19:15:41 ---------- Yazıldı @ 19:06:38 ----------

Cfw şeklinde yapabilecek yok mu ? :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
orjinal cfw ye anna ikonları at sonra bide rambonun son paylaştığı belle flash ev ekranını kullan :D alsana belle

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Güzel birleşim :oke:

squabble

Üye
ya bişy sorucam bnde 5800 var. ekran kilidini yapnca alltaki 3 tane tusun ısıkları yanmaya devam ediyor bunun sebebi nedir ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hangi CFW yi kullanıyorsan ona sor derim.

juristokrat

juristokrat

Üye
belleshelli gömüp calistirdilar zaten ben de yaptım hatta.ama çok kullanışlı olmuyor ofwde 52 mb ram kalıyordu boşta c6 fwsndeyse 30 40 mb.ama menü tuşu falan işlevsiz kalıyor çok kullanışlı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt