Esendağlı
Üye
Ben N8 e refresh yüklediğimde belle den daha çabuk bağlanıyordu,haritalarla ilgili hiç soruna rastlamamıştım.Refresh yüklediğim günden beri kullanıyorum çok şükür bahsettiğiniz hatalar ile karşılaşmadım.
Ben N8 e refresh yüklediğimde belle den daha çabuk bağlanıyordu,haritalarla ilgili hiç soruna rastlamamıştım.Refresh yüklediğim günden beri kullanıyorum çok şükür bahsettiğiniz hatalar ile karşılaşmadım.
Sorun yok zaten abi demek ki cihazdan cihaza fark ediyor.Ben N8 e refresh yüklediğimde belle den daha çabuk bağlanıyordu,haritalarla ilgili hiç soruna rastlamamıştım.

Refresh yüklediğim günden beri kullanıyorum çok şükür bahsettiğiniz hatalar ile karşılaşmadım.

Gardaş bir kaç gündür kullanıyorum şuan için şikayet edeceğim hiç bir sorun yok.
bana pek hız farki var gibi gelmedi üstad ama digital saat yüklemelerin de sorun yaşadım oda orjinalık dışı olduğu için sorun sayılmaz herhalde haritalar ise şuanda normal çalışıyor ilk bellemi senin yardımların ile yüklemiştim ama bunu telefon ile güncelledim
- - - Eklendi - - -
hatta şuanda baktım uydu görünümünde 5 saniyede buldu konumu ve fotoğrafları görüntüledi ama yinede nokia diyorsa doğrudur diyoruz
- - - Eklendi - - -
tabi birde şu husus var fotoğraflar çok eski abi ya en az iki senelik
Eyvallahaman öyle olsun üstad
Gardaş bir kaç gündür kullanıyorum şuan için şikayet edeceğim hiç bir sorun yok.
aynen vallaha maaşallah en gin abi bi ikmizin cihazda sorun var acaba flashlayıp tekrar yüklesekmiki?
Eyvallah abi...[ENGİN];5214910' Alıntı:
maşallah

arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce refresh güncellemesi yapmış haritalar ile sorunum vardı
bayağı bi uğraşmış telefona ve hafıza kartına format atıp uygulamaları yeniden yüklememe rağmen sorunum çözülmemişti.Cihaz eskiden saniyeler içinde bağlanırken şimdi çok geç bağlanıyor hatta hiç bağlanmıyordu
nokia ya sorun ile ilgili e-mail attım onlarda gün içerisinde bana döndüler
ve refresh güncellmesinin haritalar ile uyumluluk sorunu ve arıza sorunu olduğunu söylediler ve cihazı servise verip onların yazılım yüklemesi için yönlendirdiler
arkadaşlar sizdede varsa aynı sorun çok kurcalamayın servise verin