MaxipmaN Üye tempestshine' Alıntı: refresh'den öncede vardı bu. Genişletmek için tıkla ... ama deli gibi kasma yoktu
tempestshine' Alıntı: refresh'den öncede vardı bu. Genişletmek için tıkla ... ama deli gibi kasma yoktu
anlamamki Üye MaxipmaN' Alıntı: ama deli gibi kasma yoktu Genişletmek için tıkla ... evet deli gibi kasma var yazılarım 1 dk sonra geliyor refresh den önce yoktu bu. Yanlız opera 12 de bu sorun yok gibi ve seri
MaxipmaN' Alıntı: ama deli gibi kasma yoktu Genişletmek için tıkla ... evet deli gibi kasma var yazılarım 1 dk sonra geliyor refresh den önce yoktu bu. Yanlız opera 12 de bu sorun yok gibi ve seri
versino2 Üye n8 e yükledim telefon çok hantal olmuş ya geç açılıyor zor algılıyor menü kasıyor hiç begenmedim
ultraslan_66 Üye versino2' Alıntı: n8 e yükledim telefon çok hantal olmuş ya geç açılıyor zor algılıyor menü kasıyor hiç begenmedim Genişletmek için tıkla ... hackli telefonun üzerine kurduysan kasma yapabilir. arkadaşlar öyle diyordu soft fomat at ondan sonra dene istersen
versino2' Alıntı: n8 e yükledim telefon çok hantal olmuş ya geç açılıyor zor algılıyor menü kasıyor hiç begenmedim Genişletmek için tıkla ... hackli telefonun üzerine kurduysan kasma yapabilir. arkadaşlar öyle diyordu soft fomat at ondan sonra dene istersen
Makale_Helvetia Üye benim de aklıma takıldı mesaj gönderiminde ani beyaz ekran gelip gitmesi varmı başkalarında da?
MaxipmaN Üye versino2' Alıntı: n8 e yükledim telefon çok hantal olmuş ya geç açılıyor zor algılıyor menü kasıyor hiç begenmedim Genişletmek için tıkla ... bas bi soft
versino2' Alıntı: n8 e yükledim telefon çok hantal olmuş ya geç açılıyor zor algılıyor menü kasıyor hiç begenmedim Genişletmek için tıkla ... bas bi soft
anlamamki Üye MaxipmaN' Alıntı: bas bi soft Genişletmek için tıkla ... ben soft bastim peşine flashladım kitlenme takılma kasılma gibi sorunlar yaşıyorum ama operada özellikle yazı yazarken kasma yok kendi web browsir inda kasma çok fazla
MaxipmaN' Alıntı: bas bi soft Genişletmek için tıkla ... ben soft bastim peşine flashladım kitlenme takılma kasılma gibi sorunlar yaşıyorum ama operada özellikle yazı yazarken kasma yok kendi web browsir inda kasma çok fazla
Artles Üye Soft nasıl atılır arkadaşlar bende sımdı yazıları okudum ama hackli telefonum ve guncelleme coktan basladi
Soft nasıl atılır arkadaşlar bende sımdı yazıları okudum ama hackli telefonum ve guncelleme coktan basladi
ANIL Admin Konu Sahibi NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: 808 701 700 603 gibi telefonlara ne zaman gelcek Genişletmek için tıkla ... Bu güncelleme o telefonlara gelmeyecek. Daha üst sürüm olan FP2 güncellemesi gelecek ne zaman geleceği belli değil.
NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: 808 701 700 603 gibi telefonlara ne zaman gelcek Genişletmek için tıkla ... Bu güncelleme o telefonlara gelmeyecek. Daha üst sürüm olan FP2 güncellemesi gelecek ne zaman geleceği belli değil.
Artles Üye Hacklı telefonun ustune yukledım ıstısnasız her hacklı telefonda kasma oluyor mu ? Ve yukledıkten sonra soft atıcam zararı olur mu ?
Hacklı telefonun ustune yukledım ıstısnasız her hacklı telefonda kasma oluyor mu ? Ve yukledıkten sonra soft atıcam zararı olur mu ?
CouTFeeL Üye Nokia c7 kullanıcısıyım. Telefona güncelleme gelmedi hayla format attım yine yok nerden indirebilirim ??
Nokia c7 kullanıcısıyım. Telefona güncelleme gelmedi hayla format attım yine yok nerden indirebilirim ??
paşa06.40 Üye softtan zarar gelmez aksine iyi olur ama keşke yüklemeden soft atsaydın daha iyi olurdu - - - Eklendi - - - CouTFeeL' Alıntı: Nokia c7 kullanıcısıyım. Telefona güncelleme gelmedi hayla format attım yine yok nerden indirebilirim ?? Genişletmek için tıkla ... naviden indir phoneixle flaşla dostum banada gelmedi öyle yaptım
softtan zarar gelmez aksine iyi olur ama keşke yüklemeden soft atsaydın daha iyi olurdu - - - Eklendi - - - CouTFeeL' Alıntı: Nokia c7 kullanıcısıyım. Telefona güncelleme gelmedi hayla format attım yine yok nerden indirebilirim ?? Genişletmek için tıkla ... naviden indir phoneixle flaşla dostum banada gelmedi öyle yaptım
Artles Üye paşa06.40' Alıntı: softtan zarar gelmez aksine iyi olur ama keşke yüklemeden soft atsaydın daha iyi olurdu - - - Eklendi - - - naviden indir phoneixle flaşla dostum banada gelmedi öyle yaptım Genişletmek için tıkla ... Valla görmedım ya yuklemeden once bu yorumları.. Peki soft'u atması zor mu bı anlatır mısın nasıl atıcam
paşa06.40' Alıntı: softtan zarar gelmez aksine iyi olur ama keşke yüklemeden soft atsaydın daha iyi olurdu - - - Eklendi - - - naviden indir phoneixle flaşla dostum banada gelmedi öyle yaptım Genişletmek için tıkla ... Valla görmedım ya yuklemeden once bu yorumları.. Peki soft'u atması zor mu bı anlatır mısın nasıl atıcam
nataraj marble Üye Hocam güncelemeden sonra Microsoft Office uygulamalarını yüklemeliyim? Eskiden mesajların gitmesine engel oluyordu. Aynı Sorun Hala Geçerli mi?
Hocam güncelemeden sonra Microsoft Office uygulamalarını yüklemeliyim? Eskiden mesajların gitmesine engel oluyordu. Aynı Sorun Hala Geçerli mi?
Artles Üye paşa06.40' Alıntı: *#7370# yaparak soft format atabilirsin Genişletmek için tıkla ... Telefon kapandı nokia yazısı geldi kaldı öyle.. Ayrica ne kadar oyun , program varsa silinmiş normal midir
paşa06.40' Alıntı: *#7370# yaparak soft format atabilirsin Genişletmek için tıkla ... Telefon kapandı nokia yazısı geldi kaldı öyle.. Ayrica ne kadar oyun , program varsa silinmiş normal midir