MaxipmaN Üye ynsemrekose' Alıntı: evet? - - - Eklendi - - - kartı yedekle biçimlendir tele hard format at sonra suitten yazılımı yükle soft formatla hack kalkmaz Genişletmek için tıkla ... iki kere soft attım ikisinde de hack kalktı programlar yüklenmedi kanıtı şu an sorun yok jet gibi çalışıyor
ynsemrekose' Alıntı: evet? - - - Eklendi - - - kartı yedekle biçimlendir tele hard format at sonra suitten yazılımı yükle soft formatla hack kalkmaz Genişletmek için tıkla ... iki kere soft attım ikisinde de hack kalktı programlar yüklenmedi kanıtı şu an sorun yok jet gibi çalışıyor
aslankaplants Üye vsamanci' Alıntı: n8 e cıkmadımı hala bende yokda ? Genişletmek için tıkla ... benim e7 ye de yok yarın bakıcam
vsamanci' Alıntı: n8 e cıkmadımı hala bende yokda ? Genişletmek için tıkla ... benim e7 ye de yok yarın bakıcam
polluxea♪ Üye arkadaşlar naviden siyah rengin türkiye versiyonunu bulamadm ya ? - - - Eklendi - - - sagolasn hocam - - - Eklendi - - - gri n8 kullanyorm navi de euro 2 gr turkey indircem dmi arkadaşalar ?
arkadaşlar naviden siyah rengin türkiye versiyonunu bulamadm ya ? - - - Eklendi - - - sagolasn hocam - - - Eklendi - - - gri n8 kullanyorm navi de euro 2 gr turkey indircem dmi arkadaşalar ?
SymbianHacker Kapalı Hesap aklıma bişey geldi. Şimdi ben bu fw yi telden yükledim. Acaba telden yüklenen cfw olmazmı olursa ne güzel olur yaa
aklıma bişey geldi. Şimdi ben bu fw yi telden yükledim. Acaba telden yüklenen cfw olmazmı olursa ne güzel olur yaa
Mad EagLe Üye polluxea♪' Alıntı: arkadaşlar naviden siyah rengin türkiye versiyonunu bulamadm ya ? - - - Eklendi - - - sagolasn hocam - - - Eklendi - - - gri n8 kullanyorm navi de euro 2 gr turkey indircem dmi arkadaşalar ? Genişletmek için tıkla ... benim anlamadığım neden renge göre sürüm veriyorlar garanti içinmi ?
polluxea♪' Alıntı: arkadaşlar naviden siyah rengin türkiye versiyonunu bulamadm ya ? - - - Eklendi - - - sagolasn hocam - - - Eklendi - - - gri n8 kullanyorm navi de euro 2 gr turkey indircem dmi arkadaşalar ? Genişletmek için tıkla ... benim anlamadığım neden renge göre sürüm veriyorlar garanti içinmi ?
ANIL Admin Konu Sahibi polluxea♪' Alıntı: gri n8 kullanyorm navi de euro 2 gr turkey indircem dmi arkadaşalar ? Genişletmek için tıkla ... dg yani darkgrey olanı indirmelisin...
polluxea♪' Alıntı: gri n8 kullanyorm navi de euro 2 gr turkey indircem dmi arkadaşalar ? Genişletmek için tıkla ... dg yani darkgrey olanı indirmelisin...
doctorrr Üye güzel güzel güvenlik hat safhada - - - Eklendi - - - asrabi' Alıntı: işlemci 1ghz olmadı dimi Genişletmek için tıkla ... oldu büyük ihtimal
güzel güzel güvenlik hat safhada - - - Eklendi - - - asrabi' Alıntı: işlemci 1ghz olmadı dimi Genişletmek için tıkla ... oldu büyük ihtimal
Mad EagLe Üye ynsemrekose' Alıntı: güzel güzel güvenlik hat safhada - - - Eklendi - - - oldu büyük ihtimal Genişletmek için tıkla ... olsa nolur bugüne kadar yoktuda noldu ?
ynsemrekose' Alıntı: güzel güzel güvenlik hat safhada - - - Eklendi - - - oldu büyük ihtimal Genişletmek için tıkla ... olsa nolur bugüne kadar yoktuda noldu ?
Boran20 Üye Mesajları görünce vazgeçtim güncellemekten zaten Belco'nun CFW'si gayet başarılı, memnunum ben
diskjokey Üye arkadaşlar telim c7 hackli telden güncelleme yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım güncellemeyi inidrdi yeniden başlatılıyor dedi 1 saat oldu hala başlatacak sorun nedir napmam gerek
arkadaşlar telim c7 hackli telden güncelleme yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım güncellemeyi inidrdi yeniden başlatılıyor dedi 1 saat oldu hala başlatacak sorun nedir napmam gerek
Mad EagLe Üye oznbkr7' Alıntı: Mesajları görünce vazgeçtim güncellemekten zaten Belco'nun CFW'si gayet başarılı, memnunum ben Genişletmek için tıkla ... şuan kullanmıyorum ama kullanmıştım kesinlikle
oznbkr7' Alıntı: Mesajları görünce vazgeçtim güncellemekten zaten Belco'nun CFW'si gayet başarılı, memnunum ben Genişletmek için tıkla ... şuan kullanmıyorum ama kullanmıştım kesinlikle
polluxea♪ Üye arkadaşlar şu unsigned uygulama yükleme olayını çözen varmı ? sırf o çözülsün yeter yani