Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

telden yaptım ama artık sertifika hatası veriyor unsigned programlar ne olacak şimdi

bunu güncelledik ama metin saati ingilizce diğerlerinde sorun yok.

doctorrr

Üye

rofs2 de de sorun var. hay bu nokia nın... uda ya deniyorum şimdi
uda editlenebilir sanırsam ki o nereye kadar...uda sonuçra c' de neyse abi boşverde zaten güvenli olan symbian daha erişilemez oldu birşey daha abiler şu arama widget ı değişmişmi?

telefon zaten hackliydi ama güncelledim artık rompathcer iş iş görmüyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sistem dosyalarını görebiliyorum ama unsigned programları yüklerken artık sertifika hatası alıyorum rompatcher yüklü güncellemeden önce sorun yoktu şimdi ne olacak

msy2017

Üye
Yani artık modları veya diğer widget tasarımlarını yükleyemiyeceğiz neden böyle yaptı şimdi nokia?!

hackli telefona güncellemeyi telefon üzerinden direk olarak yüklesek ne gibi sorunla karşılaşırız? Örneğin unsigned uygulamayı kullanabilirmiyiz çünkü güncellemeyi telefon üzerinden yaptığımız için normalde uygulamalar olduğu gibi duruyor Yani silinmiyor cevap verenlere şimdiden teşekkürler

Cevap yokmu yahu cfw'nin üstüne direk kursam telden sorun olurmu yapan varmı?

msy2017

Üye

ben de bunu soruyorum

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

uda editlenebilir sanırsam ki o nereye kadar...uda sonuçra c' de neyse abi boşverde zaten güvenli olan symbian daha erişilemez oldu birşey daha abiler şu arama widget ı değişmişmi?

hacı birşey keşfettim. belki gözümüzden kaçıyordu. fonts klasöründe eskiden 15 dosya vardı şimdi calibri eklenmiş bir de text dosyası 20 olmuş. şimdi ona bakıyorum.

unsigned uygulamalar çalışıyor ama yeni unsigned uygulama yüklerken sertifika hatası alıyorsun benim öyle oldu ve çözümü ne bilmiyorum tekrar mi hack yapmak lazım ustalar ?

doctorrr

Üye
neyse ben biraz daha bekleyeyim buradaki duruma göre artık
keyfin bilir

- - - Eklendi - - -

yalnız ben daha yapmadım güncellemeyi bilgisayarıma yeni format attım şimdi güncelleştirmeler falan yapılsın hele

Dolby'i kendiniz mi eklediniz yoksa güncelleme ile mi geldi?

ya kusuruma bakmayın lütfen ya stereo genişletmeyi okumadan dolby zannettim. O ara uykusuzluktan kırılıyordum da halada kırılıyorum. Üzülerek söylüyorum dolby yokmuşş.

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Ben de tel den de görünmüyor yurtdışı mı senin cihaz

*#0000# tuşlayarak yapabilirsin ama kesinlikle tavsiye etmiyorum

- - - Eklendi - - -

Adamlar artık güncellemeyi bile doğru düzgün yapamıyorlar yükleyipte memnun olan yok bende yükleyecemde şimdi cfw yüklü telefondan yapsam sorun olurmu bir de yüklü uygulamalar menüde görünürmü?

bişey olmaz. Uygulamalarda silinmiyor. Ama bence kendini yakma dostum

- - - Eklendi - - -

avkon2 çalışmıyor diye fp1 in avkon2 sini uyguladım tel açılmadı. Hard formatıda attım. Yani anlayacağınız bu gece fokların yanında kalacağım

Tepkiler: Mad EagLe