uda editlenebilir sanırsam ki o nereye kadar...uda sonuçra c' de neyse abi boşverde zaten güvenli olan symbian daha erişilemez oldu birşey daha abiler şu arama widget ı değişmişmi?
telefon zaten hackliydi ama güncelledim artık rompathcer iş iş görmüyor
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar sistem dosyalarını görebiliyorum ama unsigned programları yüklerken artık sertifika hatası alıyorum rompatcher yüklü güncellemeden önce sorun yoktu şimdi ne olacak
hackli telefona güncellemeyi telefon üzerinden direk olarak yüklesek ne gibi sorunla karşılaşırız? Örneğin unsigned uygulamayı kullanabilirmiyiz çünkü güncellemeyi telefon üzerinden yaptığımız için normalde uygulamalar olduğu gibi duruyor Yani silinmiyor cevap verenlere şimdiden teşekkürler
hackli telefona güncellemeyi telefon üzerinden direk olarak yüklesek ne gibi sorunla karşılaşırız? Örneğin unsigned uygulamayı kullanabilirmiyiz çünkü güncellemeyi telefon üzerinden yaptığımız için normalde uygulamalar olduğu gibi duruyor Yani silinmiyor cevap verenlere şimdiden teşekkürler
uda editlenebilir sanırsam ki o nereye kadar...uda sonuçra c' de neyse abi boşverde zaten güvenli olan symbian daha erişilemez oldu birşey daha abiler şu arama widget ı değişmişmi?
hacı birşey keşfettim. belki gözümüzden kaçıyordu. fonts klasöründe eskiden 15 dosya vardı şimdi calibri eklenmiş bir de text dosyası 20 olmuş. şimdi ona bakıyorum.
unsigned uygulamalar çalışıyor ama yeni unsigned uygulama yüklerken sertifika hatası alıyorsun benim öyle oldu ve çözümü ne bilmiyorum tekrar mi hack yapmak lazım ustalar ?
ya kusuruma bakmayın lütfen ya stereo genişletmeyi okumadan dolby zannettim. O ara uykusuzluktan kırılıyordum da halada kırılıyorum. Üzülerek söylüyorum dolby yokmuşş.
Adamlar artık güncellemeyi bile doğru düzgün yapamıyorlar yükleyipte memnun olan yok bende yükleyecemde şimdi cfw yüklü telefondan yapsam sorun olurmu bir de yüklü uygulamalar menüde görünürmü?