MrCommanDTr Emekli Yönetici hadi hayırlı olsun kardeşlerim,şimdi bazıları buna ne diyecek gerçekten çoook merak ediyorum
ANIL Admin Konu Sahibi MrCommanDTr' Alıntı: hadi hayırlı olsun kardeşlerim,şimdi bazıları buna ne diyecek gerçekten çoook merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Can... anılbaran' Alıntı: hadi bakalım gençler hayırlı olsun Hangi cihazlara geldi bu Genişletmek için tıkla ... E6'nın sürüm numarası daha düşükmüş sanırım. Nokia 500e ise daha sonra gelecek. Diğer 1.nesil cihazlar için kullanılabilir şuan. paşa06.40' Alıntı: navide mi bu güncelleme suitte göremedim Genişletmek için tıkla ... Güncelleme navide...
MrCommanDTr' Alıntı: hadi hayırlı olsun kardeşlerim,şimdi bazıları buna ne diyecek gerçekten çoook merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Can... anılbaran' Alıntı: hadi bakalım gençler hayırlı olsun Hangi cihazlara geldi bu Genişletmek için tıkla ... E6'nın sürüm numarası daha düşükmüş sanırım. Nokia 500e ise daha sonra gelecek. Diğer 1.nesil cihazlar için kullanılabilir şuan. paşa06.40' Alıntı: navide mi bu güncelleme suitte göremedim Genişletmek için tıkla ... Güncelleme navide...
anılbaran Üye suit de görünmeyebilir navi ye bak - - - Eklendi - - - deneyen var mı ? c6,c7, ve n8 de değişiklikler neler ? o.c var mı
suit de görünmeyebilir navi ye bak - - - Eklendi - - - deneyen var mı ? c6,c7, ve n8 de değişiklikler neler ? o.c var mı
msy2017 Üye anladığım kadarıyla yeni tarayıcı,widgetlar,yeni qt sürümü,yeni müzik çalar (dolby) yok,gelmiş.ayrıca n8 için fotoğraf ile ilgili uygulamalar.
anladığım kadarıyla yeni tarayıcı,widgetlar,yeni qt sürümü,yeni müzik çalar (dolby) yok,gelmiş.ayrıca n8 için fotoğraf ile ilgili uygulamalar.
ANIL Admin Konu Sahibi Şimdi tarayıcıya bakıyorum. Sözcük bul özelliği gelmiş. Bi nevi bilgisayardaki ctrl+f özelliği.
msy2017 Üye overclockla ilgili bir açıklama yok sanırım hayal oldu olsun düşünmesi bile güzeldi ileride daha kesin bilgiler gelir umarım.
overclockla ilgili bir açıklama yok sanırım hayal oldu olsun düşünmesi bile güzeldi ileride daha kesin bilgiler gelir umarım.
ANIL Admin Konu Sahibi anılbaran' Alıntı: o size yeni mi geliyor 5800 ın tarayıcısın da da var o Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum menüde var. Belki ben hiç kullanmadığımdan yeni gelmiş gibi olabilir bana yeni geldi en azından
anılbaran' Alıntı: o size yeni mi geliyor 5800 ın tarayıcısın da da var o Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum menüde var. Belki ben hiç kullanmadığımdan yeni gelmiş gibi olabilir bana yeni geldi en azından
anılbaran Üye nsekiz' Alıntı: Bilemiyorum menüde var. Belki ben hiç kullanmadığımdan yeni gelmiş gibi olabilir bana yeni geldi en azından Genişletmek için tıkla ... 1 ghz degil dimi işlemci phone info ile bak dostum
nsekiz' Alıntı: Bilemiyorum menüde var. Belki ben hiç kullanmadığımdan yeni gelmiş gibi olabilir bana yeni geldi en azından Genişletmek için tıkla ... 1 ghz degil dimi işlemci phone info ile bak dostum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap nsekiz' Alıntı: Müzik çalar 17.1.14 sürümüne güncellenmiş. Dolby yok. Genişletmek için tıkla ... O zaman cfw ye başlamak lazım
nsekiz' Alıntı: Müzik çalar 17.1.14 sürümüne güncellenmiş. Dolby yok. Genişletmek için tıkla ... O zaman cfw ye başlamak lazım
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap müzik çalar da dolby yok. sesi açmaya çalıştığımda da " işitme sorununa yol açmamak için yüksek sesle dinlemeyin " gibi bir uyarı verdi. bana dolby lazım, uyarı koymuş.
müzik çalar da dolby yok. sesi açmaya çalıştığımda da " işitme sorununa yol açmamak için yüksek sesle dinlemeyin " gibi bir uyarı verdi. bana dolby lazım, uyarı koymuş.
MrCommanDTr Emekli Yönetici anılbaran' Alıntı: 1 ghz degil dimi işlemci phone info ile bak dostum Genişletmek için tıkla ... phonet info işlemciyi okumaz sadece ona girilen ezbere bilgiyi gösterir.
anılbaran' Alıntı: 1 ghz degil dimi işlemci phone info ile bak dostum Genişletmek için tıkla ... phonet info işlemciyi okumaz sadece ona girilen ezbere bilgiyi gösterir.