IVI-Elia
Üye
Arkadaşlar telefonun işl. sistemini belle'ye güncellemek için önceden anna yüklü olması gerekir mi?.Yani resmi güncelleme gelince symbian^3 ten direk belle'ye geçilebilir mi?
şimdi verirsen sızıntı belleyi yüklerler yani bizim beklediğimiz belleyi yüklemezler çünkü daha çıkmadı hiçbir yerde.soru3)peki şimdi bugün versem onların güncelleme gibi bir olanağı yok mu ya da nokia shop a
Ellerinde varsa güncelleyebilirler fakat senin telefonun arızası olmalı direk güncellemezler .soru3)peki şimdi bugün versem onların güncelleme gibi bir olanağı yok mu ya da nokia shop a
şimdi verirsen sızıntı belleyi yüklerler yani bizim beklediğimiz belleyi yüklemezler çünkü daha çıkmadı hiçbir yerde.
C7 forumda mevcut zaten ne duruyorsun "Belle"senearkadaşlar ben bugün telefonu kvk,genpa veya nokia shop a versem güncelleme yapamazlar mı?Öyle bir imkanım yok mu yardım etseniz.bana kalsa iki hafta da beklerim ama başka yere gidcem bugün güncellemem lazım
----------Eklendi @ 13:23:09 ---------- Yazıldı @ 13:22:25 ----------
hmm.teşekkürler
Ellerinde varsa güncelleyebilirler fakat senin telefonun arızası olmalı direk güncellemezler .
C7 forumda mevcut zaten ne duruyorsun "Belle"sene
şimdi yükletmeyin. orjinal bellenin gelmesini bekleyin.
hayır 1.2 den direk belle ye geçilebilir
1.2 den kastın symbian^3 mü oluyor ?
Evet.pr 1.2.
evet arkadaş Symbian^3 PR1.2 den bahsediyor.Benim de öğrendiğim iyi oldu Symbian^3 PR1.2 den direkt Symbian^3 Belle yükleyebiliyomuşsun tabi gelince.Yeni adıyla Nokia Belle
Daha C7 için phoenix ile flash atmayı bile bilmiyorum ama diğer arkadaşlar baya yol katetmişler.İnşallah orjinal güncelleme gelince videolu anlatım çıkarda bu bilgi ile yetinmek zorunda kalmam
Ciddi misin usta?yorumların hepsini tam okumadım ama bana kalırsa pazartesiyi beklemesin kimse çünkü bildiğim kadarıyla nokia güncellemelerini genelde çarşamba günleri çıkarıyo. (microsoft un yamalarını salı günleri çıkartması gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?