Belle mail widget

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Belle mail widget
arkadaşlar bellede maili kullanmak istiyorum ancak bi türlü çözemedim mesela maxicepten mail geliyor siliyorum girince tekrar cıkıyor el ile senkronizeye ayarlasam bile sürekli baglantı yok diyor baglantı arıyor mobil veri acık oldugunda ise baglanıyor yani sürekli arka planda bişeler istiyor bu şarjı etkilermi bi de mailleri sildigimde tekrar girince neden geri geliyor ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
baglanti ıstemesı dogal açık bırakıyorsun çünkü arkadaşım son yazdıgın konuda bilgim yok

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
Mailleri sildiğinde tekrar gelme konusunu nokia mail programı 3 defa güncellemesine rağmen çözemedi bir türlü kardeş.Biraz türk işi bir çözüm olacak ama 2. defa deneyince siliyor :D Bağlantı ise onu genel telefonunun bağlantı ayarlarından yapacaksın hedefler kısmında hedefe bağlanamıyordur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
valla ya bi sürü ail vardı ilk kurdugumda oturdm sildim hepsini baktm geri gelmş telefonunyere vuracaktm :D ya bn maillerim sürekli gelsin istemiyorum canım istediginde giriyim bakıyım istiyorum ama surekli baglanılamadı dyo mobil veriyi kapatıgım için acık olsa baglancak ben öyle istemiyorum kafama esince bakıyım

zorbaa

Üye
baglantin otomatik olmadigi icin mailleri silerken baglantin kopuyor olabilir bende oyle bi sikinti yok otomatik kullaniyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla ya bi sürü ail vardı ilk kurdugumda oturdm sildim hepsini baktm geri gelmş telefonunyere vuracaktm :D ya bn maillerim sürekli gelsin istemiyorum canım istediginde giriyim bakıyım istiyorum ama surekli baglanılamadı dyo mobil veriyi kapatıgım için acık olsa baglancak ben öyle istemiyorum kafama esince bakıyım

arkadasım zaman aralıgını secebılıyorsun zaten boyle yaparsan herzaman bağlanmaz nete

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
mesela 14-18 saatleri arasında sectim otomatik baglanmasın diye bu saatler dısındada el ile alım yapılabilir dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt