OttomaN TigeR
Üye
Dikkat et kovmasınlar seni...sağolasınben yarın bu servisin kapıya dayanırım yine
![]()
Dikkat et kovmasınlar seni...sağolasınben yarın bu servisin kapıya dayanırım yine
![]()
habere inanmayan edepsizler konuyu terketsin. adam iyilik yapıyo laf ediyosunuz kimse bilip bilmeden atıp tutmasın çok istiyosanız 4443665 i arayın
dosyalar henüz piyasaya sürülmedi ama an meselesi. ayrıntılı bilgi 4443665. sürülür sürülmez bilgi verilir burdan takipte kalın. ayrıca yükleyemeyen ve yüklemek isteyen arkadaşlara müsait zamanlarda yardım ederim ulşmaları yeterEeee şimdi başladı mı dağıtıma belle dosyaları ?

Dikkat et kovmasınlar seni...
yıllardır nokia kullanıyorum gider teli değiştiririm :nauhgy:beni kovarsalar iflasa bi adım daha yaklaşırlaryıllardır nokia kullanıyorum gider teli değiştiririm :nauhgy:
Yakışır kardeşime...bende nöbetteyim gece bi gelişme gören hemen haber uçursun forumaHakan bu gece nöbetteyim pr 1.2 den belle geçmek içn![]()
----------Eklendi @ 17:54:24 ---------- Yazıldı @ 17:52:54 ----------
Yada dayanamazsam yine anna güncellerim![]()
![]()

yarın kesin gelecek demiyorum ben. dağıtıma başlandı dedi adam bana. ama sırayla gelecekmiş onuda göz önünde bulundurun. ben navide yada herhangi bi yerde görürsem flashı basarım o ayrı tabi. kendi kendine bilmeden bişey yapanlar kendisi sorumludur onuda belirteyimKonu açan dahil 2 kişiAnna geleceği zaman da böyle olmuştu destek hattını her arayana farklı şeyler söylemişlerdi hiçbiri tutmamıştı, bence siz yinede kendinizi fazla şartlandırmayın yarına.