ayarlarını sıfırlamissan format atmışsan orjınalıne dönuyor
o oyunları tekrar yuklemen gerekecek yuklemelere bir bak silebiliyorsan ordan sil
selam arkadaşlar güncelleme yapacaksak annayı güncelleyemiyormuyuz illa bellemi yüklenecek teşekkürler...
tamamda sürekli yanık kalmıyorki benim telefonum sessizde hep cebimde titrer hissetmedigim olur cıkarır bakarım bildirim ışıgı yanıyosa bişe vardır şimdi raporları engelledim sorun düzeldi ama raporlarda lazım cok msj yazan biriyim neden durup dururken olduki bu sorun yoktu kırmızı ve yeşil ışıklar 2 saniye yanıyor sadeceraporların gelmesını engelleyecen farkındaysan belle tuş kılıdındeyken mesaj gelınce yeşil ve kırmızı tuş yanıyor
yüklemelerde görünuyormu
hiçbişey yapmadım mesajlasıyordum mesaj gönderdikten sonra baktım bildirim ışıgı yanıp sönüyor msj ya da cagrı var sandım sonra gözüme carptı heralde dedim bi daha msj attıgımda baktım yine öyle oldu öyle farkettim düzeltmenin yolu yokmu bunun msj attıgımda iletildimi bakamıyorum raporları acıncada bildirim ışıgı yanıyorevet 3 saniye kadar yanıp sönuyor belki ayarlarını sıfırladıysan olabilir

sagol dostum onuda bi deneyeyim..bildırım işıgını cevapsız aramaya ayarla bakalım ne olacak

arkadaşlar internetten ovi storeden hiç bişi indiremeiyorum 2 seçenek var birinde telemesaj at diyor ama mesaj gelmiyor 2. Pcye indir diyor ama pasif Pcde Nokia Sute kurulu olması gerekiyor diyor halbuki kurulu
Aynı şekilde telden girince bile indiremiyorum hiç bişi indirdiklerimde kurulmuyor
yok dostum hep 1 saatteydi suanda bi saat ama yok düzelmiyoryanıp sönme süresini ayarladınmi süresiz seçeneğini seçmiş olabilirsin 1 saat seç belki düzelir