>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

kocasahin

kocasahin

Üye
Arkadaşlar telefon umu güncelldikten sonra her şey güzel di ama bir derdim varbiraz önce tlf um çaldı açtım ama sesim gitmiyor ekrandaki mavi cevap tuşunun üzerinde mikrofon kapalı işareti çıkıyor yav bulamıyorum ne oldu sesimi nasıl kapattım veya nasıl kapandı bilmiyorum açamıyorum yardımm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yan tuşlardan açtınmı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bazen olur dalgınlık bildıgın biseyı unutursun önemlı değıl

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evvet :tşk: hallettim üstadım denemdiğim bişi kalmamıştı çok sağol güya tlf kullanıyoruz heeee bukadarada basit bir şeyi beceremik he sağolsın

olur öyle arada babam telefon kullanmasını bilmez teknolojiyle arası yoktur aynı sorun olmustu bi türlü ses gelmiyordu yandaki dügmelerden ac dedi bni rezil etmişti nsl aklıma gelmemştiki :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hehee

SilentOne

SilentOne

Üye
hehheheheehheeh :D

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
yardım edecek kimse yokmu allah aşkına :)) belle de menü ye girince işlem yapamıyorum proğramlar tersten görünüyor ve hareket etmiyor donup kalıyor nedeni ne olabilir acaba

ulusoy1

ulusoy1

Üye
c7 belle son sürüm kullanıcısıyim internete girdiğim halde ve yukarda bağlanma işareti çıktığı halde bağlanılamadı bağlantı yok bildirimi geliyor sol üst köşeden sinir olmaya başladım bir çözüm yolu lütfen avea internet kullanıyorum şuan bunu internetten yazarken bile geliyor yardım......

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yardım edecek kimse yokmu allah aşkına :)) belle de menü ye girince işlem yapamıyorum proğramlar tersten görünüyor ve hareket etmiyor donup kalıyor nedeni ne olabilir acaba
hatalı güncelleme olabilir soft format dene olmazsa bi daha belle

----------Eklendi @ 18:19:36 ---------- Yazıldı @ 18:18:46 ----------

c7 belle son sürüm kullanıcısıyim internete girdiğim halde ve yukarda bağlanma işareti çıktığı halde bağlanılamadı bağlantı yok bildirimi geliyor sol üst köşeden sinir olmaya başladım bir çözüm yolu lütfen avea internet kullanıyorum şuan bunu internetten yazarken bile geliyor yardım......
mobil veri acık dimi acık olmasa işareti cıkmaz ama mobil veri acık oldugundada baglantı yok demesi için telefonun cekmiyo olması lazım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çekmese de bağlanılamıyor hatası verır arka planda internete bağlanmaya çalişan uygulama var bu genelde security uygulamaların yanlış ayarlamayla internet baglantılarını kontrol ettigı icin

hugoKJ

Üye
ah şu flv sorununu bi fix lese nokia :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bi derdimiz flv olsun onada çözüm gelir hicbir yazilim sorunsuz olamaz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar yeni sorun buldm yardımmmm :p msj attıktan sonra kalan kontr ve iletildi yazısı gecmeden tuşu kilitleynce bildirim ışıgı yanıyor tustaki msj geldi sanıyorum bende bildirim ışıgı neden yanıyor böyle daha öncede olmuştu annadayken format atmıstım tekrar format atmak istemyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bıldırım ısıgı derken menu tuşundakımı

kolcu45

Üye
Ben n8imi belleye yeni güncelleyebildim eski oyun ve uygulamaların büyük bir çoğunluğu gitmiş silinmemiş yani hafızadaki boşluk miktarı aynı ama menüde gözükmüyorlar.Bu sorunu nasıl aşabilirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o oyunları tekrar yuklemen gerekecek yuklemelere bir bak silebiliyorsan ordan sil

Üst Alt