mustafadifb1
Üye
teşekkürler arkadaşım sağolasın ama yine sorun var f.security e girdim sim değişirse kilitle bölümünde değiştir dedim ama malesef şifreyi istiyor değiştiremiyorum sileyimmi proğramı ne yapayımarkadasım f.security ile telıni başka hatlara kapatmışsın açman gerekir
allaha şükür buldum sonunda şifreyi hemen değiştirdim şimdi başka hattı taktım açıldı çok çok teşekkürler arkadaaşım sağolasın iyiki varsınkaldırmayı dene yüklemelerden uygulama kullanılıyor desede kaldır bakalım ne tepki verecek
----------Eklendi @ 23:34:23 ---------- Yazıldı @ 23:32:16 ----------
yada dört 0000 la dene
merhaba arkaşlar bende sohbetinize katılayım dedim ; 3 gün sonra (pazartesi günü) bir cep telefonu almayı düşünüyorum ; nokia 5800 im var ve ; bir tane belle cfv ile hack li ; orjinal yazılımını yükleyip satmayı düşünüyorum ; alacağım telefon olarak ise nokia c6-01 kafaya koydum ; eskiden galaxy ace düşünüyordum arkadaşlar ; beni biraz 256 mb ram olması korkutuyor ; asphalt 6 (256mb) kasma olur mu ; ne dersiniz 5800 in üzerine 400 tl daha koyup c6-01 alayım mı ----------bir de nokia c6-01 kendi interneti üzerinden belle ye güncelleniyor mu ; hack yapmak istemiyorum ; bilgisayarın da interneti yok
seninde mağazan var dostum video olayına gelınce yuksek cözunurklu videolarda bu tür sorunlar olur kaldiki şu anda herkeste flv video izleyememe sorunu var yakında bır guncelleme gelır sorunlar için
Arkadaşlar bendede videolardan ses çıkmıyor resmen,Birde video da ses açma kapama ekranda çıkmıyor??? müzik tede vardı ayarını buldum ses seviyesini açtım.Ama kafayı yiyeceğim bunun menü içinden video da ses ayarımı var?ses yok denecek kadar az,bulamadım gitti.bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Bir kontrol etseniz sizdede böylemi.
Ben başka video oynatıcı yükledim siteden smart video oda codec hatası veriyor (avc1 codec bulunamadı ) bunu nasıl bulurum.Lütfen bilen biri varsa bir yanıtlarsa sevineceğim.
----------Eklendi @ 03:15:44 ---------- Yazıldı @ 03:09:50 ----------
bence artık nokia alma,arkadaşım.Bu symbian mış belle imiş,anna mış hepsi boş.Ben nokia n8 aldım bin pişmanım 10 küsur yıllık nokia kullanıcılığım bitti.artık nokia almam.işletim sistemini geç,adam gibi uygulaması bile yok.sanki çok çeşitleri varmış gibi çoğuda paralı.(kimse çıkıpta hack yap o zaman görürsün demesin millet hack yapmadan mağazalarından neler indiriyor) Yinede karar senin.
arkadaşım bende C6-01 var annada yıda - belleyide pc den kendim güncelledim ve tlf umda hiç bir problemim yok inanın tavsiye ederimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsüper bir cihaz ya oğlumda N8 var değişelim deyip duruyor nazlanıyorum ama kamarası için tav olacam heralde nokia mı değiştirir isem inanın sadece daha iyi nokia ile olur başka marka tanımam saygılar.
Selamlar niçin servise gitme ihtiyacı hissetin bilmiyorum ama neyse vidio seyrederken ses açma kapatma tuş kilidinin üzerindeki yan düğmeye bas artı,eksi farketmez ekranın sol tarafında ses kontrol işaretini göreceksiniz en azından bende öyle heçklemeyi de hiç düşünmedim telefondaAnnada ben kendim pcden güncelledim sorun yoktu,bellede servise güncellettim sorunun bini bin para derler ya ,öyle.neyse asıl konu benim soruma cevap alamadım yanlız kusura bakmayın.'' Ben video larda sizde ses açma kapama aktif olarak geliyormu?bunu öğrenmek istiyorum.''
Ayrıca nokia nın mağazası uygulamaları ile (hacklemeyi söylemeyiniz legal ken niye illegal bir iş yapayım para veriyorum legal olmalı ) android mağazaları sizce aynımı?nokianın hergeçen gün kötüye gittiğini göremiyormuyuz,dünya yazıyor söylüyor.Ben zaten 2 sayfa geride N8 imin foto ve kamerası dışında fazla elle tutulur bir yanı olmadığını belirtmiştim.Yeni telefon alacaklarada Sakın ama sakın NOKİA almayın derim.En azından şimdilik bunu söylerim,windows işletim gelince ne olur bilemem.Araştırın,okuyun,karşılaştırın bunu görürsünüz.ayrıca Nokia n8 imi hacklemem lazımki uygulamalara erişeyimyoksa devri bitmiş uygulamalarla eğlenirsiniz.benim bir önceki telefonumda n70 di,bende hep nokia kullandım.Ama bende sizin aksinize şunu söyleyeyim,Bir sonraki telefonum ASLA NOKİA olmayacak,Paramı boşa harcamayacağım.Umarım yeni tel seçiminde arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmazlar.
Arkadaşım çok ama çok saçma bir yorum yapmışsın . Madem illegal kullanmayacaksın sana tavsiyem 3310 .Annada ben kendim pcden güncelledim sorun yoktu,bellede servise güncellettim sorunun bini bin para derler ya ,öyle.neyse asıl konu benim soruma cevap alamadım yanlız kusura bakmayın.'' Ben video larda sizde ses açma kapama aktif olarak geliyormu?bunu öğrenmek istiyorum.''
Ayrıca nokia nın mağazası uygulamaları ile (hacklemeyi söylemeyiniz legal ken niye illegal bir iş yapayım para veriyorum legal olmalı ) android mağazaları sizce aynımı?nokianın hergeçen gün kötüye gittiğini göremiyormuyuz,dünya yazıyor söylüyor.Ben zaten 2 sayfa geride N8 imin foto ve kamerası dışında fazla elle tutulur bir yanı olmadığını belirtmiştim.Yeni telefon alacaklarada Sakın ama sakın NOKİA almayın derim.En azından şimdilik bunu söylerim,windows işletim gelince ne olur bilemem.Araştırın,okuyun,karşılaştırın bunu görürsünüz.ayrıca Nokia n8 imi hacklemem lazımki uygulamalara erişeyimyoksa devri bitmiş uygulamalarla eğlenirsiniz.benim bir önceki telefonumda n70 di,bende hep nokia kullandım.Ama bende sizin aksinize şunu söyleyeyim,Bir sonraki telefonum ASLA NOKİA olmayacak,Paramı boşa harcamayacağım.Umarım yeni tel seçiminde arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmazlar.
Arkadaşım çok ama çok saçma bir yorum yapmışsın . Madem illegal kullanmayacaksın sana tavsiyem 3310 .Android alsan Rom var Root var , iOS dersen Jailbreak var Tweak var yani illegal yollardan kurtuluşun yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?