Bomb City
Üye
Arkadaşlar az önce farkında olmadan bütün resimleri silmişim. Belle'nın sağlamış olduğu resimlerde gitti. Brisi tüm o resimleri paylaşabilir mi ? yoksa hard format atmak zorunda kalıcam.
Yardım edebilecek birisi yok mu ?
Kusura bakma görmemişim.
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun
bendede aynı.. bende belle cfw yüklüarkadaslar galeride fotografi actiktan sonra paylas simgesine tiklayinca fotografisorunsuz paylasiyordu annada.belleye gectikten sonra ayni simgeye basinca ozellik desteklenmiyor diyor.son surum sosyal yuklu.hackli orjinal belle var.c7. Bu sorun sadece bende mi var yoksa herkeste boylemi.cozumu nedir acaba?
Yardim lutfen
bendede aynı.. bende belle cfw yüklü.. sanırım bu belle ile ilgili?? hiç hacklemeyen, cfw kullanmayan bir orjinal belle li arkadaş varsa deneyip sonuç yazabilir mi acaba arkadaşlar?? ve sorun çözülse iyi olur valla :S
yapma yaworjinalken yani hacklemeden once de denemistim zaten daha ilkkez dun hackledim dun orjinalken de boyleydi
Arkadaşlar komik gelebilir ama cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın.YAV NEDİR BU "bell"Yeni bir işletim sistemi mi? Ben nokia c600 kullanıyorum bu arada.benim tel içinde geçerli birşey mi bu belle denen şey ?
asıl hard format atma hard atarsan ovi mağazaya kadar herşey gider soft format at o zaman belki gelirArkadaşlar az önce farkında olmadan bütün resimleri silmişim. Belle'nın sağlamış olduğu resimlerde gitti. Brisi tüm o resimleri paylaşabilir mi ? yoksa hard format atmak zorunda kalıcam.
C6-01 teli olanlara hiç sızıntı çıkmadıki sızıntı yüklesinlerde şimdi bu sorunu yaşasınlar ne alaka???? herkesde bir önyargı oluşmuş iyiki belle nin sızıntısı çıktı n8 ler için kullandıkta artık her bi m..k bu sızıntılara bulunur.. evet ben sızıntı kullanıyorum nolmuş ama ne hikmetse aynı problem orjinal dediğiniz temiz dediğiniz bellede de var!!! nolcak şimdi??? benim sorunum , c7 kullananların sorunu ve bir çok c6-01 kullanıcısının sorunu galeriden herhangi bi resime gir ve paylaş simgesine bas bakalım paylaşabiliyor musun?? yoksa sanada özellik desteklenmiyor mu dicek??? bunu bi deneyip sonucu yazabilir misin buraya?? ve eğer belle kullanıyorsan soruyorum sana!!!arkadaslar bende belle yukledm ama bahsettiginiz sorunlarin hic birini yasamadm. Benim fikrim bellenin gelmesini beklemeyip sizinti belle kullanan arkadaslarda. Ne dil problemi ne web sorunlari hc birini yasamadim.
C6-01 teli olanlara hiç sızıntı çıkmadıki sızıntı yüklesinlerde şimdi bu sorunu yaşasınlar ne alaka???? herkesde bir önyargı oluşmuş iyiki belle nin sızıntısı çıktı n8 ler için kullandıkta artık her bi m..k bu sızıntılara bulunur.. evet ben sızıntı kullanıyorum nolmuş ama ne hikmetse aynı problem orjinal dediğiniz temiz dediğiniz bellede de var!!! nolcak şimdi??? benim sorunum , c7 kullananların sorunu ve bir çok c6-01 kullanıcısının sorunu galeriden herhangi bi resime gir ve paylaş simgesine bas bakalım paylaşabiliyor musun?? yoksa sanada özellik desteklenmiyor mu dicek??? bunu bi deneyip sonucu yazabilir misin buraya?? ve eğer belle kullanıyorsan soruyorum sana!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?